.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Biologjisë

Cloing

Lënda: Biologji , Anglisht

Klonimit të njeriut dhe të kafshëve duke përfshirë hulumtim qelizë rrjedhin
Qelizat janë blloqe ndërtimi të vogla të jetës. Çdo organizëm i gjallë në këtë tokë që të përmbushë të gjitha kushtet e "zonjës Dega / Nerg" janë bërë patjetër nga qelizat. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Prekje, shije dhe erë

Lënda: Biologji , Anglisht

Paraqitje

Shije dhe erë janë shqisat kimike. Ata janë bërë vetëm për të na dhënë informacion në lidhje me atë që ndodh rreth nesh. Shijoni një ndjenjë të menjëhershme vetëm për të dhënë një shenjë e qartë se ushqimi mund të zbresin në trupin tonë, ndërsa era është më shumë një ndjenjë të largët allo krahut të na për të zbuluar përqëndrime të vogla të substancave ajrore. Në fakt erë dhe shije u ndanë Kur kafshët u ngjit në vend. Në ujë ata nuk mund erë gjërat dhe kjo është arsyeja pse ata nuk kanë nevojë për të. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Prekje, shije dhe erë

Lënda: Biologji , Anglisht

Paraqitje

Shije dhe erë janë shqisat kimike. Ata janë bërë vetëm për të na dhënë informacion në lidhje me atë që ndodh rreth nesh. Shijoni një ndjenjë të menjëhershme vetëm për të dhënë një shenjë e qartë se ushqimi mund të zbresin në trupin tonë, ndërsa era është më shumë një ndjenjë të largët allo krahut të na për të zbuluar përqëndrime të vogla të substancave ajrore. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Programi Elektrike dhe Kompjuterike Electronics

Lënda: Biologji , Anglisht

Në programin e energjisë elektrike mund të mësojnë ndonjë gjë të rrumbullakët të energjisë elektrike dhe Elektronikë.
Programi Elektrike janë një nga programet hajvan në Word, dhe ju gjithmonë mund të gjeni çdo gjë si dealwith për Energjinë Elektrike, dhe që mund të jam rreth jush. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Kafshët të Zelandës së Re

Në Zelandën e Re, ka shumë kafshë të veçantë këtu është një prej tyre:

Tuatara:

Tuatara nuk mund të gjenden diku tjetër në botë, përveç në Zelandën e Re. Kur kjo u zbulua, në 1867, ai i cili e gjeti atë menduan se ishte një dinosaur. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Redwood Trees

Lënda: Biologji , Anglisht

Redwood Pemë rritet nga rigon jug deri Qendrore Kaliforni. pemët janë shumë të gjatë, pemët më e lartë janë rritur deri në 112 metra, por ata shpesh rritet deri në 30-90 metra. Pemët kanë një diametër prej 7.5 metra dhe ata jetojnë për aproxmatly 2500 vjet. Pema më e madhe në Parkun Kombëtar Dua është aq i madh që ju mund të përzënë një Carr nëpërmjet saj Moonrise. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Delfinët

Lënda: Biologji , Anglisht

Bottlenosedolphin është shumëllojshmëri më të njohur të delfin. Kjo është një not të ngurta dhe të kafshëve të gjallë. Këto delfinët janë miqësore dhe inteligjente. Gjuha e tyre përbëhet nga lloje të ndryshme të bilbilave, ne, qeniet njerëzore mund të dëgjoni disa prej këtyre tingujve. Por disa prej tyre janë kaq të larta se ne nuk jemi në gjendje të kuptojnë ato.
Bottlenose Delfinët jetojnë ose në grupe prej vetëm një gjini ose në një përzierje të meshkujve, femrave dhe fëmijët. Ata gjithmonë të ndihmojnë eachother kur ata janë të gjuetisë, të lindjeve dhe me të sëmurët. Delfinët nuk mund të qëndrojë që jetojnë vetëm. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Gjenetike Inxhinieri dhe Gene Therapy

Lënda: Biologji , Anglisht

Trupat tanë janë ndërtuar nga miliona qelizave dhe në çdo qelizë të vetme të trupit tuaj ju keni një bërthamë e cila përmban pothuajse të gjitha ADN-së (material gjenetik) e qelizave. ADN-ja është duke punuar si një model për mënyrën se si për të bërë një qelizë pikërisht identike. Çdo Materialet që jetojnë KA ADN qenë kërkesa për jetën, në mënyrë që të jenë në gjendje për të riprodhuar vetveten. Gjëja më interesante është se materiali gjenetik është gjithmonë ndërtuar në mot Sami është apo nuk është në një patate, bakter apo një gjitar. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Sistemi diellor

Lënda: Biologji , Anglisht

Sistemi ynë diellor në një Përmbledhje GlanceInformation
PMS 010-A (JPL)
Qershor 1991 Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Osmozë dhe përhapjes

Lënda: Biologji , Anglisht

Hipoteza Experiment 2: Parashikoni se kur kemi lënë vezë shell-më pak për 24 houres në ujë të distiluar dhe koncentruar klorur natriumi vezë në ujë do të qëndrojnë të njëjta, por vezë në klorur natriumi do dissolve.Hypothesis Experiment 4: parashikojnë se strip në Zgjidhja suguar do të jetë dryed jashtë, por strip në ujë do të qëndrojë e Sami. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -