. Tani

Punimet e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Shkolla punon në Biologji

Sëmundjet parazitare

Malaria: Sëmundja më e famshme parazitare duhet të jenë të malaries. 300-500.000.000 njerëz sëmuren çdo vit. Malaria është përhapur nga një mushkonjë e gjini Anopheles kafshon një njeri. Kur mushkonjë kafshon njerëzit sprays të njëjtën kohë në pështymë për të siguruar që gjaku nuk mpikset dhe e hapur deri enët e gjakut. Në atë moment më poshtë parazit këndshme sporoziten me në njeri. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Fije e hollë

Tema: Biologji , Bimët

Ishte një ditë e zakonshme, kam bërë absolutisht asgjë. Unë kam qenë vetëm në vendin tim si gjithë të tjerët, pak të mbushur me njerëz, por ok. Ne ishim në një pemë të madhe qiparisi që ishte në një pyll të madh. Ishte një ditë tipike si i tha, ne kemi menduar ...

Ne të gjithë dëgjuar një raketë, ai erdhi afër dhe më afër. Ajo u pëshpëriti se ne do të jetë i prerë dhe të bëhet letër higjienike. Pastaj ajo filloi të dridhen dhe ra në tokë. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Sistem i qarkullimit të gjakut

Tema: Biologji

Hemoglobinget është një protein ngjyra gjendet në qelizat e kuqe të gjakut. Hemoglobina shkakton qelizat e kuqe të gjakut për të transportuar oksigjenin dhe i jep qelizave të gjakut ngjyrën e saj të kuqe.

Zemra është një pompë të dyfishtë. Ndërsa gjysma pompë e gjakut në të gjithë trupin, të marrë gjysmën tjetër prapa gjakut nga venat. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Kujdesi në fund të jetës

Ebba është në një situatë të vështirë, dhe për këtë arsye është e rëndësishme që ajo merr për ndihmën që ajo ka nevojë, por edhe atë që ajo merr për të përjetojnë gjëra që ajo ka përjetuar më parë, e cila është e mirë për të, si fizikisht dhe shoqërore.

Gjendja Ebba-së tani është shumë e keqe, ajo ka një sëmundje që ajo vetë mund të trajtojë, që do të thotë se shumë të nevojshme për të Ebba do të bëjmë më të mirë në fund të jetës. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Psikologji - PTSD

PTSD (Sindromi Post Stresi traumatik)

PTSD mund të ndikojë askujt been through të tilla si agresion, përdhunim ose një aksident. Ju mund të keni përjetuar luftën, sulmet apo ngjarje të tjera të rënda. Një trajtim që ka treguar efikasitetin e mirë në trajtimin e çrregullimit të stresit post traumatike është terapi njohëse të sjelljes. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Etika dhe çështjet e jetës

Natasa Arrano

Kjo nuk mund të ndodhë

Më shpesh, njerëzit bëjnë një sy qorr kur ata shohin një tjetër qenie njerëzore në nevojë. Ne njerëzit nuk duan të ndërhyjnë në problemet e njerëzve të tjerë dhe të na marrë shqetësim, ne mendojmë se mund të zgjidhin ata vetë. Tani këtu është një grua ka kërkuar ndihmë. Çfarë të bëj? Unë mund të mbyll sytë e mi dhe të ecin vetëm të kaluarën, ashtu sikur të isha i verbër dhe të shurdhër. Cilat janë pasojat në qoftë se unë bëj këtë? A do të ndjeni asnjë faj? Pyesni veten pse nuk kam bërë këtë? Çfarë jam unë për njerëzit të cilët janë në gjendje të ecin vetëm të kaluarën? Pse ishte ajo e trishtuar? Ku dhe pse lënduar ajo? Si mund të ecin vetëm nga? Në shoqërinë e sotme, ne jemi shumë të theksuar. A duhet kohë për të ndaluar dhe të përpiqet për të ndihmuar e saj. A ka ndonjë ndjeshmëri apo simpati në mua në njerëzit rreth meje? Trego schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Historia e mjekësisë

Tema: Biologji , Histori , Kimi

PROBLEMI 1

Historia e mjekësisë
Njohuri parë nertecknade e sëmundjeve të ndryshme është shkruar rreth 400 f.Kr në Greqi. Kultura greke ka hedhur themelet e një teorinë e sëmundjeve shfaqjes dhe shkakun. Ati i Mjekësisë Hipokrati (460-377) f.Kr ide rreth etikës mjekësore dhe konfidencialitetit ende zbatohet sot. Studimet e para shkencore dhe rezultatet erdhën në 1500. Vesalius edhe belgët (1514-1564) ka shkruar më shumë libra të anatomisë pas dissected një numër të organeve. Gjatë viteve 1600 ishin artet e shërimit nën ndikimin e fesë, astrologjisë dhe magji. Deri në fund të 1800-së e përdorur drogë që erdhi nga natyra, pasi ajo është bërë ilaçe të reja nga kimistë dhe biologë. Sipas mendimit tim, feja ka pasur një ndikim të madh në praktikën e mjekësisë dhe ende kanë ndikim të madh në disa fe se tani. Hulumtimi ka zhvilluar shumë ilaçe që ndihmojnë kundër sëmundjeve të ndryshme dhe njeriut / kafshëve që është në dhimbje. Droga kanë ndihmuar shumë njerëz në tërësi dhe ende kështu ka drogës gjithashtu bëri shumë njerëz të varur nga droga. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Agjentët potencë vdekjeprurëse në linjë

Marianne Hedenbro
Publikuar: 9 janar 2009 23:30, Sydsvenskan përditësua: 9 janar 2009 23:57 Të paktën dhjetë zgjerimin mashkull shiten në internet ka me thumba të mprehta me të njëjtat substanca që gjenden në medikamente me recetë. MAP i cili ka ekzaminuar të tregut paralajmërojnë se produktet mund të jenë vdekjeprurëse. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Trupi Image

FAKTE RRETH bulimia

Bulimia është një çrregullim të hahet qejf që përfshin sasi të mëdha të ushqimit të cilat ju pastaj të përpiqet për të bërë larg me të, zakonisht me të vjella ose duke përdorur laxatives.

Bulimia është më e zakonshme në mesin e grave, dhe më të sëmuren në adoleshencë vonë ose të njëzetat e hershme. Çka e shkakton çrregullime të hahet është e ndryshme nga personi në person, dhe zakonisht ka disa gjëra që vijnë në lojë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Evolucioni dhe zhvillimi i tokës

Në kafshë, si dhe algat formuar organizmat shumëqelizore nga njëqelizor. Të dy jovertebrore dhe vertebrates evoluar në det dhe ka qenë andej përshtatur të jetës së vendit. Në të dy kurrizoret dhe jovertebrore ndodhur gradualisht duke iu përshtatur një jetë në land.Jorden është rreth 4.6 miliardë vjet dhe format më të hershme të jetës përbëhej nga baktereve të vetme-qelizor në oqeane. Organizëm parë e gjallë ishte një alga blu-jeshile pa berthamat e qelizave (rreth 3.5 miliardë vjet më parë). View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -