.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Gjeografisë

Britani e Madhe

Capital:

Gjuhët zyrtare: Anglisht

Demonisms: britanik, Britton

Qeveria: Parlamentare kushtetuese Monarkia Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Britani e Madhe

Flamuri Royal pallto e armëve
Capital:
Gjuhët zyrtare: Anglisht
Demonisms: britanik, Britton
Qeveria: monarki kushtetuese parlamentare
-Monarch: Mbretëresha Elizabeth II
Thotë Kryeministri Gordon Brown MP
Legjislativi: Parlamenti
-Upper House: Dhoma e Lordëve
-Lower House: Dhoma e Përfaqësuesve
Formacion
-Veprat I Unionit 1707: 1 maj 1707
ACT i Unionit 1800: 1 janar 1801
-Anglo-Shqip Traktati: 12 prill 1922
Anëtarësimi në BE: Jan 1, 1973
Zonë
-Totali: 244.820 km2 (79) 94.526 sq mi
-Uji (%) 1,34
Popullsia
-2007 Vlerësimet: 60.975.000 (22)
-2001 Regjistrimit: 58789194
-Density: 246 / km2 (48th) 637 mi / sq
GDP (PPP): Vlerësimet 2007
-Total: 2230000000000 $ (6)
-per banor: $ 36,570 (14)
GDP (nominale)
-Total: 2780000000000 $ (5)
-per frymë: 45,681 $ (9)
Gini (2005): 34
IZHNJ (2006): ▼ 0942 (Lartë) (21)
Valuta: Pound sterling (GBP)
Zona kohore: GMT (UTC + 0)
-Summer (N): CET (UTC + 1)
Drives në: la
TLD Internet: .uk
Kodi Thirrja: 44 View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

SHBA

Tema: Gjeografi

Histori

1. Cilat ishin amerikanët amtare?
Përgjigje: Indianët

2. Në kolonitë e ndryshme ushqyer ndryshe, pse?
Përgjigje: Për shkak se ata jetonin në rrethana të ndryshme. Në disa vende ishte i tillë. Si në tokë nuk i përdorshëm, kështu që kur peshkuar dhe gjeti ushqim në disa vende të tjera. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Australi

Australia është kontinenti më i vogël në botë. Por ajo është ende vendi i gjashtë më i madh. Në Australi ka jetuar 19,2 milionë njerëz. Njerëzit indigjene janë quajtur aborigjenët, por ka shumë pak të majtë. Ditë kombëtare të Australisë është 26 janar.

Kanberra

Canberra është i vetmi qytet në botë që është ndërtuar që të jetë një kapital. Ato nuk mund të vendosë nëse duhet të Sydney Melbourne ose kështu Ata ndërtuan një qytet të ri mes dy qytete të tjera. Canberra ka vetëm 320 000 banorë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Kafshët Zelandës së Re

Në Zelandën e Re, ka shumë kafshë të veçantë këtu është një prej tyre:

Tuatara:

Tuatara nuk mund të gjenden diku tjetër në botë, përveç në Zelandën e Re. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

SCOTLAND

Sundimtari i parë i ligjshëm i Skocisë ishte Kenneth unë në 843. para kësaj, Skoci u qeveris nga kisha Cristrian dhe klaneve.
Klani Fjala është Gaelic dhe do të thotë familje. Punën Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Leleti Khumalo

Leleti Khumalo është një aktore e Afrikës së Jugut i cili ka lindur në veri të Durban në në vitin 1970.
Ajo tregoi një interes për të vepruar dhe kënduar nga një moshë të re dhe madje u bashkua me një grup valle quajtur Amajika. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Banorët

Shtetet e Bashkuara të Amerikës është një vend, në Amerikën e Veriut. Ka gati 300 milionë banorë në Shtetet e Bashkuara. Shtetet e Bashkuara Ice tretë më e madhe në botë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Explorer

Christopher Columbus ishte njeriu i parë që e zbuloi Amerikën dhe u kthye, në fakt ajo ishte Vikingët cili ishte i pari nga Evropa, por ata nuk u kthyen në Evropë dhe thotë të gjithëve në lidhje me shtetin e ri. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Tunizi

Tunizia është një vend në Afrikën e Veriut. Vendi
të kufirit në Algjeri, në perëndim, dhe Libia, të
juglindje. View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -