.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e të tjerëve

Mjedisi!

nga Safa

Unë jetoj në një apartament, dhe kjo është 118 (m²), ne do të kemi pesë dhoma, dy banjo, një ekran të sheshtë, dy kompjutera dhe një laptop, katër automobila, një pjatalarëse dhe ne ndajmë makinë larëse me neigbour tonë e cila është shumë e mirë për Mjedisin. Ne blerë rroba çdo muaj, especiallywhen mua më pëlqen pazar. Ne kishim dy makina, por tani ne kemi vetëm një të tillë sepse baba im shiti makinën tjetër, ai mendon që ne duhet vetëm një të tillë. Nëna ime merr autobusin çdo ditë për të punuar. Ne përpiqemi për të blerë ushqime ekologjike sa më shumë të jetë e mundur, por nganjëherë ne e gjejmë atë shumë e shtrenjtë dhe nuk zgjedhin për të. Normalisht ne do të shkojmë në ato pushime ose dy herë në vit me aeroplan. Ne braktis e plehrave në vendin e duhur, por ndonjëherë ajo merr në vendin e gabuar. Ne vënë composte në një qese të veçantë plastike, e cila ne do të marrin nga pronari. Unë mendoj se ne jemi miqësore me mjedisin, por unë do të përpiqet të jetë më mirë në përdorimin e ujit. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Feudali i Elwode Pyjeve

Subject: Anglisht , Tjetër

Njëherë e një kohë ka pasur kjo vajzë, ajo ishte 11 vjeç.
Prindërit e saj ku mjaft i pasur, ajo ishte një bijë e një akuzë të njohur dhe konteshë.
Vajza me emrin Emily nuk kishte ndonjë vëllezërit e motrat apo miqtë. Ajo ishte penguar në kopshtin e tyre të madh dhe ka luajtur me veten me kukulla e saj të bukur. Për shkak të kësaj Emily pothuajse gjithmonë ishte i vetëm që ajo të dalë me një pretendues-mik i cili ishte një djalë i quajtur Liam. Emily dhe Liam pëlqente për të kandiduar në kopsht dhe të shkojnë poshtë në lumë dhe të kërkoni në peshqve të tyre të artë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Letër nga të Ardhmen

Subject: Anglisht , Tjetër

Kjo është një letër nga viti 2023 duke kërkuar që ju për ndihmë! Në pesëmbëdhjetë vitet që ka shkuar nga, ne do të kanë evoluar shumë.
Ne do të kemi kapur al Kaedën, ne kemi ndërtuar lirinë dhe Kullat Ata u definatley të jetë mjaft i suksesshëm.
Unë vetë ishte arkitekt për projektin, ne shpresojmë që Freedom Kullat do të jetë memorial për njerëzit që vdiqën në 9/11 (kjo ishte ideja ime). View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Të Dobët Sisters

Subject: Anglisht , Tjetër

Njeriu shoved në bagazhin e ngarkimit në makinën e tij. Ai fryu jashtë dhe mori poshtë kapak mbi veshët e tij. Ajo ishte në mes të janarit dhe të ftohtë. Shumë të ftohtë. Ai u ul në makinë dhe filluan të përzënë.
Kjo do të jetë aq emocionuese, ai tha me vete si ai drived jashtë qytetit. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Vrasja Darth wather

Subject: Anglisht , Tjetër

Unë jam duke fluturuar në anije kozmike tim të ri, kjo është një RM 340 Rex. Është kaq e butë dhe shumë të mirë në kërkim too.
Por tani për destinacionin tim, unë jam duke shkuar për në Mars ku Darth wather po shkon përreth dhe vetëm duke vrarë njerëz. Ç'është kjo ?? Unë jam duke kërkuar në radar, kjo është një speedingship. Tani është e ngadalësuar vetëm becides mua. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Djegje

Subject: Anglisht , Tjetër

Hipoteza exp 1: Parashikoni Kjo qiri do të djeg më efikase Kur tilted kokë poshtë, dhe më pak efikase Kur solid parashikues i drejtë up.I Kjo Paper turi zakon të djegur dhe që uji nga kupa nuk do të rrjedhje jashtë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Energjia elektrike në një gotë me dy elektroda e metaleve të ndryshme

Subject: Anglisht , Tjetër

Hipoteza: Unë parashikoj që metalet janë përques të mirë që do të tregojnë një tension të lartë në voltmetër dhe Se metale me probabilitet të ulët përçueshmëri do të tregojë një voltage.Equipment ulët: Një gotë e vogël
Holluar sulfurik acid / kripë zgjidhje Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Reaktivitet Series

Subject: Anglisht , Tjetër

Experimet 1

Hipoteza: Unë parashikoj që në tuba provë me Metale të Tranzicionit në Willingen të gjithë të qëndrojnë të njëjta me disa flluska të vogla. Megjithatë test-tuba me metale në to në flluska të parashikueshme thatmany do të formohet dhe metale Do Të gërryjtem. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Novell

Subject: Anglisht , Tjetër

Ai ishte i hipnotizuar nga tingujt e botës rreth tij. Por ai mbiçmuara mendonte se ishte i trishtuar, si ifthe pjesa tjetër e botës është duke jetuar pa të. Por ai kishte mësuar të merren me të, dhe ishte

I kënaqur me jetën e tij shumicën e kohës. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Historia e Maribeth

Subject: Anglisht , Tjetër

Njëherë e një kohë ka pasur një vajzë e vogël Quajtur Maribeth. Ajo jetonte me gjyshen e saj në pyll të madh. Çdo ditë ajo shkoi në një livadh, picking shkopinj prej druri të ngrohtë deri shtëpinë e gjyshes së saj dhe të bëjë zjarr për gatim të ushqimit. Si një vajzë të vogël ajo ka gëzuar vizitat në të Meadowlands. Ajo e donte që të shikojmë në të gjitha kafshët dhe lule e bukur e cila u rrit në livadh dhe Ajo e donte për të parë lumin e madhe e cila ishte plot me peshq. Por si ajo u bë më i vjetër se ajo ndryshoi mendjen e saj dhe ndjeu i vërtetë i mërzitur duke shkuar atje. Shih schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -