.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork mbi Shqyrtime

Charles Dickens 'A Christmas Carol

Subject: Anglisht , Reviews

Largoj 1

1 Kush ishte Marley?
Marley ishte nëpunës Scrooge-së Kur ai ishte gjallë.

2 Përshkruani Scrooge.
Scrooge është një njeri i vështirë që e duan para dhe duke menduar vetëm për veten e tij. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

American History X

Subject: Anglisht , Reviews

Derek Vinyard

Kur ju humbni dikë në jetën tuaj Kjo kishte një vend të veçantë në zemrën tuaj ju në fillim ra ia zunë frymën dhe ndjej një trishtim të madh në zemrën tuaj që pothuajse akull marramendës ju veç e veç. Ajo mund të havebeen një nënë, fëmijë, mik, një dashuri të madhe; kjo nuk ka rëndësi me të vërtetë Sepse të gjithë këta njerëz në jetën e dikujt të thotë shumë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Personazhi kryesor natës Heathrow-së

Subject: Anglisht , Reviews

Kjo ese është një analizë në lidhje me karakterin kryesor Russell në librin "netët Heathrow". Ai është një djalë adoleshent me një mendje të trazuar. Gjatë gjithë librit ai diskuton për jetën e tij, mendimet dhe aspektet tjera që lidhen me jetën e tij që pengon him.The karakterin kryesor në Heathrow Nights akull Russell Jagger një djalë adoleshent i cili është rreth 15 vjeç dhe jeton me nënën e tij Sarah dhe njerku i tij Christopher Hagës . Russell nuk ka si njerk e tij, Shënim Sepse Ai është i thotë në asnjë mënyrë - Russell nuk e pëlqen atë shkak ai u martua në mënyrë të shpejtë me nënën e tij. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Libri rewiev

Subject: Anglisht , Reviews

(Un) Rregulluar Martesa - Book Report

Ka një familje Punjabi Kjo Djali i tyre dëshiron të jetë si një djalë të vërtetë Punjabi dhe më pak si një djalë të bardhë. Ata e urrejnë faktin Se ai shkon në shkollë, shokët e tij dhe everythingthat ai bën. Ai bën shumë gjëra prapa prindërit e tij përsëri, pi duhan, skips klasa, ka një mik të zezë dhe e fundit por jo më së paku ai ka një të dashurën cili është nga Anglia. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Libri rewiev

Subject: Anglisht , Reviews

Unë kam lexuar një libër të quajtur "Krenaria dhe Paragjykimet", dhe Jane Austin i shkroi në 1813. Jeta e saj nuk ishte shumë i lumtur, kështu që të gjithë librat e saj Të ketë një fund të lumtur. Libri është botuar nga Franklin Watts Ltd, dhe vend është 18 Rruga Grosvenor, London W1. Data e drejta e autorit është 1971 View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Aventurat e Tom Sawyer

Subject: Anglisht , Reviews

Rreth Author:

Mark Twain ka lindur në Florida 30 Nëntor 1835, ai ishte i njohur kryesisht si një shkrimtar dhe reporter lajmesh amerikane. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Book Review

Subject: Anglisht , Reviews

Unë e kam lexuar këtë libër; Në dorë të Goddess.
Ajo është libri i dytë në një kuartet që quhet Këngë e luaneshës.
Autori është Tamora Pierce Kush ka shkruar seri të shumta fantazi për të rinj. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Rishikimi Movie

Subject: Anglisht , Reviews

Movie Review - Billy Elliot

Drejtori: Stephen Daldry
Genre: Drama Shih schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Oliver Twist

Subject: Anglisht , Reviews

Oliver Twist është shkruar nga Charles Dickens. Personazhi kryesor është Oliver Twist i cili është nëntë vjeç. Oliver është një jetim. Ai jeton në një shtëpi të Punëtorëve në Britaninë e Madhe. I gjallë i tij në një qytet pranë London.I nuk e dinë se çfarë libri ku tavanet por unë mendoj rreth shekullit 1800 vit. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Vajza dhe Borxhit

Subject: Anglisht , Reviews

Është në lidhje me një vajzë në moshën time, ajo shkoi në një parti dhe atje ajo u dehur. Ajo u bë pa ndjenja aty në parti, miqtë e saj të pasur një shumë të fun dhe llum shumë. Ka pasur shumë njerëz të cilët janë vallëzimi, të pijshëm dhe duke luajtur rreth me të tjerët. Dy nga miqtë e saj, djem, pa e saj të shtrirë në krevat pa ndjenja. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -