.nu

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork për Shqyrtimin

Zhdukur

Subject: Anglisht , Shqyrtime

Një akt i shkurtër i librit:

Ky libër është në lidhje me një vajzë të quajtur Maxine i cili shkon në një shkollë se ajo mendon se nuk është asgjë tjetër se sa një mjerim. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Shtëpia e re

Subject: Anglisht , Shqyrtime

Në tetor, dy vjet më parë, burri im John dhe unë u zhvendos në një shtëpi të re. Ne kishim qenë në kërkim për një të madhe gjatë pothuajse një vit, kur e pamë këtë, kjo ishte për shitje. Ne U bë shumë i lumtur. Ishte rozë dhe shumë e ëmbël dhe kopsht ishte i mbushur me lule të bukura. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Martesa Unarranged

Subject: Anglisht , Shqyrtime

Shkarko histori të këtij libri të zhvillohen në Angli dhe Indi dhe kjo është në lidhje me një familje Punjabi që dëshiron djali i tyre të jetë si një djalë të vërtetë Punjabi dhe më pak si një djalë të bardhë. Ata e urrejnë faktin Se ai shkon në shkollë, shokët e tij dhe everythingthat ai e bën. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ghost Canterville

Subject: Anglisht , Shqyrtime

Kam lexuar një libër të quajtur "Ghost Canterville". Libri është shkruar në vitin 1887 dhe ka qenë e përshtatur për skenë dhe ekran mërzit.
Ghost Canterville është një nga komeditë më të famshëm dhe të pëlqyer Oscar Wilde-së. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Angazhimet

Subject: Anglisht , Shqyrtime

Rabbite Jimmy (Robert Arkins) është një njeri me nga një punë dhe me një interes të madh në muzikë. Ai dëshiron për të formuar një grup dhe merr idenë Kur ai sheh dy miqtë e tij duke luajtur në një martesë. Ai gjithashtu tregon se një këngëtar në martesë, është dehur dirigjent autobus Deco. Një ditë pas, Jimmy ka një provë në shtëpinë e tij. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Dead Poets Society

Subject: Anglisht , Shqyrtime

Filmi është shkruar nga Tom Shulman, të prodhuar nga Steven Kiç, Paul JUNGER WITT dhe Tony Thomas, dhe është e drejtuar nga Peter Wier. Filmi është rreth 128 minuta të gjatë. Disa nga aktorët është Robin Williams si z Keating, Robert Sean Leonard si Niel Perry, Ethan Hawke si Todd Andersson, Josh Carles si Knox Overstreet, Gale Hansen si Charlie Dalton, Dylan Kussman si Richard Cameron, Allelon Ruggiero si Steven Meeks dhe James Waterston si Gerard Pitts. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Rreth një Boy

Subject: Anglisht , Shqyrtime

Oh, mirë faleminderit you.Einstein`.
'Çfarë është Ai mori të bëjë me të? "
"Asgjë nuk do të mërmëriti. Marcus shikoi atë me keqardhje.
"Dhe nuk e marr në mbrojtje me` Trego schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Vinci Code Da - Sekret fshehur i kishës

Subject: Anglisht , Shqyrtime

10:46 Louvre Museum.
Një murg i Opus Dei quajtur Silas apprehends Jacques Saunière,
Kuratore e muzeut, dhe kërkesa të dinë se ku Grail Shenjtë është. Pas
Saunière i tregon atij, Sila shoots atë dhe e lë atë të vdesë. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Rruga e gjatë e vështirë nga e ferrit

Subject: Anglisht , Shqyrtime

"Ata që lëvizin Përtej titullin dhe ai aspektet më të zhurmshme e asaj që unë bëj, unë atëherë do të kuptoni atë që unë jam duke u përpjekur për të thënë." Libër unë kam qenë duke lexuar është një autobiografi nga një prej Botërore më të diskutueshme Rock Star: Trego schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Shko Pyetni Alice

Subject: Anglisht , Shqyrtime

Titulli i librit që kam lexuar është Go Pyetni Alice.
Autori është anonim, e njëjta vajzë që e drejta këtë ditar për jetën e saj.
Lloji i letërsisë është një e vërtetë e tmerrshme roman / ditar. Është diçka që me të vërtetë ka ndodhur në jetë! Kjo nuk është një shumë e përshkrimeve në ngjarje të caktuara. Trego schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork - projekte shkollore Newer »