. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Shkolla punë Kërko

Shkolla punon në shoqëri

Kursk

Subject: Anglisht , Histori , Shoqëria

Unë do të flasim për nëndetëse ruse Kursk.

Kursk emrit është një emër i një qyteti në Rusi, por edhe një emër të një nëndetëse ruse. Nëndetëse u quajt K-141 Kursk. Nëndetëse përkiste Detare Detin e Veriut dhe është ndërtuar në nëntë ndiqeshin dhe nëntëdhjetë dy. Pas rënies së Bashkimit Sovjetik Rusisë ngarkesës pushtet shumë të tokës dhe detit. Putin është Presidenti i Rusisë dhe dëshiron pushtetin mbrapa dhe merr kontrollin e oqeaneve nga nëndetëset Prodhimi e mëdha me armë të lartë moderne. View schoolwork »

GD Rating Star
Loading ...

Australian Sport

Subject: anglisht , Shoqëria

Ju mund të ushtrojë shumë sportive në Australi. Një nga ata sporteve grupeve të mëdha ujë akull. Australia është një vend i madh për të madhe watersports Sidomos në Bregdetin Lindor. Disa nga sportet e ujit janë not, lundrim dhe shfrytëzimi. schoolwork Shiko »

GD Rating Star
Loading ...

Dita e Verës

Subject: anglisht , Shoqëria

Kur isha 13 vjeç, miku im dhe unë u jashtë dhe peshkimi. Ishte një ditë e bukur. Ne nuk të kapur ndonjë peshk, por ende ne ishim të kënaqur. Së shpejti gjumi diellit dhe natën erdhi errësira mori vendin e saj. schoolwork Shiko »

GD Rating Star
Loading ...

Sistemi suedez Shkolla

Subject: anglisht , Shoqëria

Sistemi shkollor suedez është qesharake. Shkollat ​​tona janë vetëm Promovimi i përtacisë dhe dobësi. Pjesa më e madhe është lënë pas dore talent edhe nga Kryerja e politikës tonë shkollor. Induktor vonë e diplomave (në radhë të parë në klasën e tetë) e bën mjaft unike Suedia Midis vendeve të tjera. Sistemi ynë nota është sinqerisht një shaka. schoolwork Shiko »

GD Rating Star
Loading ...

Drogave të lehta nuk duhet të legalizohen

Subject: anglisht , Shoqëria

Droga ka qenë një problem për shoqërinë për një kohë të gjatë dhe është ende një subjekt do. Llojet e ndryshme të organizimit të punojnë shumë për të provoni mbajtur njerëzit nga përdorimi i drogës, megjithatë një problem i ri ka ndodhur. schoolwork Shiko »

GD Rating Star
Loading ...

Kryqi i Kuq

Subject: anglisht , Shoqëria

Kryqi i Kuq është një organizatë që punojnë për ndihmë të Njeriut. Qëllimi i tyre është për të ndihmuar njerëzit në mbarë botën nga uria dhe sëmundjet, kjo nuk ka rëndësi se çfarë lloji të njerëzve është. Themeluesi i
Organizata është / ishte Henry Dunant. schoolwork Shiko »

GD Rating Star
Loading ...

Travel Koha

Subject: anglisht , Shoqëria

Disa njerëz pretendojnë se udhëtimi në kohë është jo vetëm e mundshme dhe kërkesat tjera që Machine Koha është mënyra e fundit për të udhëtuar prapa dhe përpara në kohë.
Një Time Machine, do të jetë e mundur, që nga toka, planeti dhe universi në vetvete është një makinë e madhe e pushtetit. schoolwork Shiko »

GD Rating Star
Loading ...

Alan Turing Mathison

Subject: anglisht , Shoqëria

Alan Turing Mathison u lind më 23 korrik 1912 në Paddington, London.
Ai ishte një pionier që kishte një festë të madhe në zhvillimin në atë që ne sot e quajmë një kompjuter. schoolwork Shiko »

GD Rating Star
Loading ...

Anglisht literaturë

Subject: anglisht , Shoqëria

Londra ishte qendra e në gjuhën angleze e jetës letrare, deri në Luftën e Parë Botërore ka filluar. Ajo mori fund papritur me periudhën e gjatë të lehtësi dhe rehati klasat e sipërme dhe të mesme britanike kishte gëzuar dhe të bërë për të mësuar. Para, Shumë shkrimtarë vendosur poshtë këtu, britanike të tilla si amerikanët, edhe irlandez. schoolwork Shiko »

GD Rating Star
Loading ...

Letër

Subject: anglisht , Shoqëria

Dear Sir or Madam

Hello emri im është Pelle Jonsson dhe unë jam duke bërë një projekt në shkollë në lidhje me U. S. Sistemit të Rezervës Federale. Unë kam probleme për të gjetur informacion për kompaninë tuaj në internet dhe në bibliotekën tonë. View schoolwork »

GD Rating Star
Loading ...

«Puna e vjetër e shkollës - shkolla Newer Punëve »