.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Modal

Avion

Përpjekjet e para për të fluturuar

Përpjekjet e para të bëra për të përpiqen për të fluturuar u bë nga populli kinez për rreth 1000 vjet më parë me ndihmën e kites dhe balona të ajrit të nxehtë. Në Evropë, Leonardo da Vinci skicuar harton parë për një avion; një mand integruar ndërtimin me krahë flapping, pothuajse si krahun e një zogu. Ai gjithashtu bëri skica e parë të një dizajn helikopter-si dhe një parashutë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Trafikuppstats

Subject: modale , Shpikjet

Makinë

Hyrje-Përmbledhje:
Karl Benz ndërtuar e parë makinën benzinë-powered në 1885, pas të cilës ai më vonë u bashkua me Gottfried Daimler në mënyrë për të hedhur themelet për industrinë e automobilave gjerman në 1886.
Zhvillimi është duke përparuar mjaft shpejt, dhe na ka dhënë makina që kemi sot është shumë më e sigurt se 50years më parë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Avion

Subject: modale , Shpikjet

Historia avion

Ajo ishte Leonardo da Vinçi i cili ka filluar të menduarit rreth asaj se si një makinë fluturuese do të duken si. Ai gjithashtu erdhi me idenë e parë se si një helikopter do të punojë. Por kjo ishte një emër suedez ishte Emanuel Swedberg i cili bëri skicën e parë të një pajisje helikë-si. Kjo ndodhi në 1716 Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Makinë tani dhe pastaj

Subjekti: Modal

Çfarë ishte ajo si në të kaluarën? Si jeni sot? Po në lidhje me të ardhmen?

Unë kam zgjedhur për të shkruar një analizë në lidhje me makinë. Si ajo përdoret për të, se si ajo është tani dhe se si ajo mund të jetë në të ardhmen. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Historia automjeteve

Subjekti: Modal , Historia

1700 burra e makinave:

Njeriu francez Joseph Cugnot, shpiku topi tre-rrota me avull 1769. Rrota një front u drejtuar nga
veprim me mençuri e një shkop pistoni.

Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Historia e makines

Subjekti: Modal

Makina e parë ishte një karrocë me tre rrota avull se inxhinier francez Joseph Cugnots uppfan 1769. shpejtësi maksimale të ulët në 5 km / h, motori mund të shkojnë vetëm në një të katërtën në një kohë. Gjatë 1700 makina nuk ishte një makinë, por më shumë një zbukurim. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Kolosal

Subjekti: Modal

Madhësi

RMS Titanic qëndron për Royal Mail vapor Titanikut.
Gjatesia: 269 metra Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Historia motor

Subjekti: Modal

Njeriu i parë që u përpoq të ndërtojë një motor ishte francezi JG Perreaux në 1868. Ai u përpoq për të vënë një motor me avull në shalë. Por kjo nuk ka pasur sukses aq mirë. Ishte Gottlieb Daimler që në vitin 1885 ndërtoi motor e parë funksional, me një benzinë ​​enscylindrig. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Biçikletë me motor i BE-së

Subjekti: Modal

Kjo është faqja që do të rritet në shtrirje.
Këtu, ju të gjeni komentet e mëparshme
Faqe lajme, çështjet e trafikut dhe përgjigje.
Test njohuritë tuaja -
përgjigjet janë në fund të faqes! Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Transportit Vehicles

Subjekti: Modal

MAKINA

Kur ne flasim për problemet mjedisore me makina është emisionet e para së gjithash të dëmshme të menduarit të, por edhe aspekte të tjera që janë të rëndësishme dhe serioze. Kjo është, ndër të tjera, zhurma dhe dridhje është e zakonshme dhe veçanërisht serioze në qendrat e qyteteve. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -