. Tani

Punimet e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Shkolla punon me mjete

Nëndetëse

Sfondi në Suedi gjatë dytë
Lufta e Dytë Botërore dhe gatishmëria West Coast

Suedi deklaruar vetë neutral në shpërthimin e luftës. Kur filloi lufta më pranë kufirit, pas Luftës së Dimrit finlandez më 30 nëntor 1939 formoi një koalicion qeveritar të udhëhequr nga Per Albin Hansson dhe zgjati deri në korrik 1945. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Silja Line

Siguria në det

Për më shumë se 30 ka passagerarfärjerna kombinuar formoi bazën për
transportit ndër-Nordik detare. Kujdesi i duhur për të dhe të mirëmbajtura, këto anije
shumë të sigurt. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Kolosal

Nuk ka fatkeqësi në kohët moderne na ka hipnotizuar dhe ndonjëherë na frikësuar si titanik. Ajo është tani më shumë se 90 vjet që nga Titaniku u mbyt. Ajo ishte në prill 1912 kur anija nisi fluturimin e tij inagurues gjatë së cilës 1,500 nga 2,200 vetë në bord u vranë! View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Revolucion fuqisë lëvizëse të

Tema: Mjetet , Shoqëria

Vapor dhe lokomotivë erdhi në ekzistencë pothuajse në të njëjtën kohë, por se avullore është zhvilluar më shpejt, sepse madhësia lokomotivë-së duhet të jetë i kufizuar në lidhje me kushtet specifike mbizotëruese kur të lëvizte në vend. Në mënyrë të ngjashme, motori i palëvizshëm me avull zhvillimin më të shpejtë se që të dy. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Vasa Ship

Ndërtim

Më 17 janar 1625 shkroi Gustavus Adolphus një kontratë me Henderich Hybbert dhe Arendt Cave ndërtimin aktual të katër anije, dy të mëdha dhe dy të vogla. Një nga anijet më të mëdha ishin Vaasa. Çmimi i saj duke u bërë përfundimisht plot 5% e PBB-së Suedisë? Trego schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Volvo

Ekonomisti Assar Gabrielsson dhe inxhinier Gustaf Larsson vendosi në vitin 1924 për të realizuar një ëndërr të përbashkët dhe ide - idenë e ndërtimit të një makine suedeze për rrugët suedeze. Ata e bindën SKF brenda filialit AB Volvo fillim i automobilave detajet e prodhimit ofruar nga ana e nënkontraktorit. Një qasje e pastaj i paprovuar dhe revolucionare në prodhim të automobilave. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Battleship Bismarck

Battleship gjerman Bismarck ishte örloggsfartyg madhe e ndërtuar ndonjëherë. Ajo peshonte 42.800 ton dhe kishte 8 copë 38cm armë në katër turrets të blinduara përveç 81 armë të tjera të vogla, shumica prej tyre armë anti-ajrore dhe në avull të plotë, ajo mund të marrë deri në një shpejtësi prej 31 nyje.
Herët në maj të vitit 1941, British thënë nga një spiun suedez që Bismarku ishte në gjyq udhëtime Balltike. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Avion

Ndërtimit Aircraft

Dizajn i avionit është jashtëzakonisht i rëndësishëm në avion në të gjitha për të hequr. Avioni është i bazuar në një ide krejtësisht të ndryshme se sa, të themi, tullumbace e ajrit ose Zeppelin. Tullumbace e ajrit duke përdorur vetëm ajër të zakonshëm të nxehtë për të fluturuar. Kjo e bën atë "të lehta se ajri" dhe merr off. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Avion

Histori

Për të qenë në gjendje të shkëmbejnë mendimet dhe dënimet me njerëz nga e gjithë globin, ne kemi marrë ndihmën e telegrafit dhe radio. Por në ditët e sotme, ju mund të merrni në kontakt personal me njerëz nga ana tjetër e globit me ndihmën e aviacionit. Aparat fluturimi i parë është projektuar nga Leonardo Da Vinçi në fund të 1400s dhe pajisja do të hiqen me ndihmën e rreh krahut. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Kolosal

Madhësi

RMS Titanic qëndron për Royal Mail vapor Titanikut.
Length: 269 metra
Gjerësia: 28 metra Trego schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork - projekte shkollore Newer »