.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Filozofisë

Qëniet e këqija

Subject: Filozofi

Nuk ka ndonjë përkufizim i së keqes në as SAOL ose Libra Mirë leksik. Ndoshta për shkak se ajo është pothuajse e pamundur për të përcaktuar. Kjo ishte diçka që ne shumë shpejt u bë i vetëdijshëm kur ne jemi në grupin e mori detyrën. Ne kemi filluar konkretisht me duke u përpjekur për të punuar se çfarë e keqe është dhe pastaj, kur ne e mbajti atë, në gjendje të lëvizë. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Vdekje

Subject: Filozofi

Paramendoni nëse ju papritmas do të fillojë të kujtohet ish jetën e tij. Kjo është ajo që ndodhi me Max. Ai ishte një djalosh i rregullt, i cili kishte pasur sukses. 31years dhe ka punuar në një firmë të suksesshme të ligjit në Las Vegas. Gruaja dhe fëmijët nuk ishin me të vërtetë gjë e tij, ai punoi shumë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Future

Subject: Filozofi

Për të diskutuar se çfarë do të h "g-të në të ardhmen f" ruts "tter
një gjë - se do të ketë një të ardhme. Në sotme l 'jap' nuk është
p "tain. Sure, koha nuk do të ndalet, s † p † është "masë
do të jetë gjithmonë një e ardhme. Por ne l "gger normalisht
p † shumë më tepër në kuptimin e "të ardhmen" - framf "li i vlen ne do të thotë
me "të ardhmen" e individit, v † rt Samh "lles ose
Tom M "nsklighetens ardhmen. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Dashuri

Subject: Filozofi

Ju jeni më të bukur në dispozicion. Ju jeni absolutisht të mrekullueshme që ju keni gjithçka që një vajzë mund të ketë. Trupi juaj është plotësisht Fantastik. Sytë e tu janë si diamante. Ju jeni dashuria ime më e madhe. Nëse do të ishte, ne do të jemi të lumtur. Unë nuk mund të ndalet zhytur në mendime në ju gjatë natës. Ju jeni i vetmi që është në mendjen time .. ♥

GD Star Rating
në ngarkim ...

Çfarë është dashuria

Subject: Filozofi

Sigurisht, objekt i dashurisë së tij të mos jetë një person i ndryshëm, ajo mund edhe të jetë një qen, një mace, futboll, muzikë, apo ndonjë gjë tjetër, por zakonisht ajo është menduar dashuri me një partner.
Dashuria mund të jetë ajo që ju jetoni për të, gjëja më e rëndësishme në jetën tuaj.
Besohet se dashuria do ta bëjë jetën tuaj shumë më mirë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Stoicizëm

Subject: Filozofi , Histori

Lindjes stoik

Viti 313 pes zbarkoi në Athinë një burrë i ri me emrin Zeno, sipas një anekdotë pas një anijembytje. Atdheu i tij ishte Kition në Qipro. Ku ai ishte duke shkuar ne nuk e dimë. Ai u vendos në Athinë dhe filloi duke studiuar filozofi. Zeno themeloi shkollën stoik - ndoshta më me ndikim gjatë antikitetit fund. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

ATLANTIS

Mjaft i vetëm i tregime dhe legjenda e vendeve të humbura të historisë, mitet dhe folklorit. Kujtimet dhe kujtimet e atyre "botëve ëndërr" i jep shumë pak një paraqitje e shkurtër e jetës në botët e tjera dhe herë të tjera. Më së shumti, ato mund të përmbajnë çelësin e agimit të qytetërimit.
Thellësitë një ditë mund të vijë për të zbuluar sekretet rreth vendeve dikur pjellore dhe të begatë Lyonesse dhe Atlantis. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ekzistenca e Perëndisë

Subject: Filozofi

Rishikimi Letërsi

Platoni ishte i pari i cili mendohet e Perëndisë si një qenie pa faj, si e mirë vetëm. Ai besonte se Perëndia nuk kishte pjesë në mëkatin e popullit. Platoni i referohet Perëndisë si "Ati i universit"; ai nuk ka zili dhe duan që gjithçka të jetë sa më shumë si ai që të jetë e mundur. Perëndia është burimi i të gjitha që është e mirë, e vërtetë dhe e saktë. Që do të thotë se njerëzit të duan të përpiqen për të arritur të vërtetën dhe drejtësinë. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Greqia e lashtë: Filozofi

Subject: Filozofi , Histori

Çfarë është filozofia?
Filozofia është rreth duke u përpjekur për të gjetur përgjigje për pyetjet që njeriu gjithmonë vjen përsëri në. Çfarë është e drejtë apo e gabuar? A jam unë vetëm një trup, ose është ndonjë gjë njeri më shumë se kaq? Unë kam një vullnet të lirë? Përgjigjet janë aq të shumta sa ka njerëz.
Në kohët e lashta greke ajo ishte e zakonshme me pyetje filozofike në një botim shkencor. Si dhe pse stinët ndryshuar? Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

- Newer schoolwork »