.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Fizikës

Arches Sheqeri

Tema: Fizikë

Si kam bërë qemer tim?

Së pari, kam bërë dy shtylla me katër gunga e sheqerit secilit. Pastaj prerë copa të sheqerit në njërën anë, në mënyrë që ata u bënë të bllokur. I pari do të bëjë rreth 10 copë, dhe ndoshta rastësisht, disa prej tyre i ngjajnë njëri-tjetrit. Sepse do të bëjë par. Por keni pasur për të rregulluar pak. Shumë, gjithashtu, unë u përpoq për të bërë çifte sheqerit drejtpërdrejt, por kjo nuk ishte aq i mirë. Një prerë gjithnjë e më shumë, dhe copa sheqer ishte shumë i vogël. Kjo do të thoshte se qemer ishte i vogël. Sheqeri numër pesë do të jetë thickest, numri katër ngushtë etj

Deri sa arritën në qendër të gurit do të bluaj në të dyja anët. I ngjitur ato së bashku dhe le të thatë, por njerëzit thyen vaults. My u ndërprenë dy herë. Pastaj unë ngjitur cubes sheqerit në pjesën e poshtme të gurëve, një para dhe një prapa. Në mënyrë që ajo do të qëndrojë në mënyrë të vendosur. Unë bordit kanë qenë ngritur në copa shumë, harqet gurët mbrapa rafte disa milimetra. Ne u kthehet fshirje tavolina. Ajo ishte fun, por pak të vështira. Unë mendoj se duhet të jetë pak më të efektshme dhe të tregojnë më shumë respekt për punën, herën tjetër. E keqja ishte se duart e tij u bë mjaft i çrregullt, por nga jashtë kjo ishte e gjitha e mirë. Unë kam qenë i gatshëm në lidhje me tre ose katër mësime.

Si funksionon Vault?

Një qemer ka një sipërfaqe prej bulbor p.sh. një manastir. Qemer është ndërtuar nga blloqe pykë-formë. Gurët janë ngritur kundër njëri-tjetrit dhe një forcë të load-duke. Kështu që nuk ka çati shembet. Guri i parë në fillim të shkop quhet kapak rënie shkëmb (në të dy anët). Distanca në mes gurëve kapak rënie quajtur hapësirë. Vault Pika më e lartë është quajtur kulm. Gjatësia në mes të kokës dhe hapësirë ​​është quajtur pilhöjd. Mbajtja up quajtur konsideratë shkop. Ndërmjet harkut dhe abutments janë imposten. Vendi aktual ku qemer është në (imposten, sipërfaqe solide kundër shkop) janë Anfang. Guri në mes quhet gurthemeli. Pjesa Vault jashtme e quajti kupën qiellore prapa.

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Energji

Wind Power

Energjia e erës gjeneruar nga (diellore) rrezatimit që ofron dallimet në temperaturë mes vende të ndryshme. Kjo shkakton një ndryshim në presionin e ajrit e cila nga ana përcakton ajrit në lëvizje. Turbinë turbinë montuar në një kullë mbi tokë. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Solar Power

Tema: Fizikë

Energjisë diellore, energjia diellore, energjia vjen nga drita e diellit. Kjo është në sajë të energjisë diellore që ka jeta në tokë. Pa ngrohtësinë e diellit, toka do të jetë një vend i ftohtë dhe kjo është energjia diellore që drejton fotosintezë. Energjisë diellore është me origjinë nga energjia e prodhuar nga biomasa, hidrocentralet, të energjisë së erës dhe energjisë gjeotermale pak. View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Fizikë Fjalor

Tema: Fizikë

Atom:

Një atom është grimcë e vogël që ekziston, çdo gjë është bërë nga atomet. Atomi fjalë do të thotë i pandashëm.
Atom përbëhet nga një bërthamë, protonet (+), neutronet (neutral) dhe elektrone (-). Thellë është bërthamë atomike, që përbëhet nga protonet dhe elektronet dhe në fund të fundit tjerr elektronet në mënyrë të shpejtë që të duket si një shell. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Lavjerrësi

Tema: Fizikë

Hipotezë

Ne besojmë se në vijim janë të rëndësishme për lekundese lavjerrësit:
• rezistenca e ajrit
• Gjatësia e vargut
• Pesha (pesha) Puna Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Rrufeja dhe Thunder

Tema: Fizikë

Problemi = A, B = përgjigjet dhe zgjidhjet = C,
nga projektstoryn1a. Ngjyrat përzier plotësisht të çuditshme, ai mendon se ju mund të përzierje një blu dhe një filtër të verdhë në qendër të vëmendjes në mënyrë që ajo është e gjelbër. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Vrimat e zeza

Tema: Fizikë

InledningVad me të vërtetë është një vrimë e zezë? Është kaq i rëndësishëm? Në media, ka pasur të flasim shumë në lidhje me vrimat e zeza që nga zbulimi i tyre. Vrimat e zeza janë padyshim një nga fenomenet më interesante dhe interesante ne e dimë ekzistojnë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Centrali i parë bërthamor i Suedisë

Nuk janë të shumtë ata që e dinë se centrali i parë Suedisë fuqia bërthamore ishte këtu në KTH, të drejtë tjetër për laboratorë kompjuterike Q-shtëpi. Në ditët e sotme ajo është e teknologjive të mediave që përdorin sallën e vjetër reaktorit. Në vitin 1998, megjithatë, reaktori i vjetër është ende një i madh dhe i frikshëm shpellë 25 metra në tokë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Meltdown

Tema: Fizikë

Meltdown

Meltdown është një lloj i aksidentit që do të thotë se thelbi radioaktive nga një reaktor bërthamor overheats e vet të prodhuar një ngrohje të tyre të tillë të lartë të shkrihet. Varësisht nga lloji i reaktorit mund të jenë pasojat Minde ose ligë më serioze. Shumë termocentralet bërthamore janë ndërtuar për t'i bërë ballë situate e veshtire me ndikim të ulët në mjedis. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Fërkim

Tema: Fizikë

Fërkimi mund të përfaqësohet si rezistenca ndërmjet dy sipërfaqeve ngjitur njëri tjetrin. Fërkimi mund të jetë në mënyrë të madhe se sipërfaqet nuk lëvizin në drejtim të njëri tjetrit. Në varësi të rrethanave, mund të jetë e dëshirueshme fërkimi lartë apo të ulët. Është e mundur për të rritur fërkime me shembull Sipërfaqet sipërfaqe mekanikisht ose përpunimin e tyre në mënyrë që ata të bëhen coarser. Ajo gjithashtu mund të ulur fërkimet me trajtimin e sipërfaqes ose trajtim mekanik (p.sh. lustrim). Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -