.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Fizikës

Bërthamor

Tema: Fizikë

Rreth gjysma e prodhimit të përgjithshëm Suedisë energjisë elektrike vjen nga një prej burimeve tona më të diskutueshme të energjisë - energjisë bërthamore. Ka dhjetë reaktorët e energjisë-prodhimit në tre vende në Suedi; Forsmark (3), Oskarshamn (3) dhe Ringhals (4). Shih schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Energjisë diellore

Tema: Fizikë

Shumë shtëpi e përdor për të formuar vetë energjinë e saj diellore. Kosto atë që mund të kushtojë për të prodhuar vetë energjinë e tyre diellore dhe për atë që është me të vërtetë e mirë për mjedisin? Energjia diellore e prodhuar nga dielli dhe kur për të ndërtuar fusha diellore që tërheqin diellin në mënyrë që të marrin ato të mos hapësirë ​​aq shumë dhe nuk heqin qafe e gazeve të rrezikshme dhe kimikate. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Electromagnetics

Tema: Fizikë

Një atom është e përbërë nga një bërthamë, e cila është e ngarkuar pozitivisht dhe elektroneve, të cilat janë të ngarkuar negativisht. Elektronet rrotullohen në orbitat rreth bërthamës. Atomi si një e tërë është elektrikisht neutrale, sepse ka aq shumë elektronet negative rreth bërthamës, si akuza pozitive në bërthamë. Shih schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Energji

Tema: Fizikë

Në shoqërinë e sotme ne kemi probleme me furnizimin me energji. Të naftës, qymyrit dhe gazit natyror po bëhet gjithnjë e më i paarritshëm për ne që duan të hyrë në to. Para se të japë vaj shumë më tepër energji, një të plotë 30 herë më shumë se sa ishte e nevojshme për nxjerrjen e tij. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Vrull

Tema: Fizikë

Qëllimi:

1) Ne së pari do të xhiruar një plumb pushkë me ajër në një karrocë stacionare me një SpongeBob SquarePants në, në mënyrë që topi ka qëndruar në SpongeBob. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Photovoltaics

Tema: Fizikë

Fotovoltaike Fillimi i Botës

Ju zakonisht dëgjuar se grekët ishin një me atë shumë dhe kjo është gjykimi i qelizave diellore për c. 400 f.kr bërë grekët e ashtuquajtura shtëpi diellor. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Rrënjët e vërtetë

Tema: Fizikë

1: Problem:

Problemi është për të përcaktuar probabilitetin që ekuacion kuadratik ka rrënjët reale kur p dhe q janë zgjedhur si numrat reale në intervale të ndryshme. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ngrohjes Geothermal

Tema: Fizikë

Funksioni / Teknologji

Një pompë ngrohje merr ngrohjes nga rock, tokës, ajrit ose të ujit dhe ofron ngrohtësi në shtëpi.
Për çdo kWh të energjisë elektrike një pompë ngrohje duhet të punojnë për të marrë afër 3 kWh për shkak të të nxehtit të depozituara në shkëmb. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Erë

Tema: Fizikë

Energjia e erës është përdorur për mijëra vjet nga njerëzit. Mullinjtë e erës erdhi rreth të njëjtën kohë si mullinj me ujë në 1200. Në parim Turbinat e erës e sotme është e njëjtë. Shpejtësia e erës e rotorit është shoqëruar direkt në një gjenerator që konverton rotacionin në energji elektrike. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Alkoolet, enthalpy dhe reagimi endotermik

Tema: Fizikë

Experiment 1:

Alkoolet

Furnizime:
8 tuba provë

Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork - Newer schoolwork »