.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Sportit

Shkathtësi

Topic: Sports

Agility është një formë e konkurrencës që është i bazuar në qen në kohën e marrë me një kurs pengesë me pengesa të ndryshme. Dhe kjo vlen jo vetëm për të marrë nëpër kohën më të shpejtë, por edhe për të marrë nëpër të gjitha pengesat në mënyrë korrekte. Trego schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Snowboarding

Topic: Sports

Snowboarding është diçka për ata që jetojnë në një klimë me dëborë dhe moti i ftohtë. Snowboarding është jo vetëm një sport, por edhe një jetë e rrobave dhe hårstiler. Në fillim, ndoshta kjo është pak e vështirë, por ju të mësoni më shumë e më shumë çdo herë. Është si "shfletoj" në dëborë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ngarkuar për Futboll të vogël

Topic: Sports

Futboll të vogël kërkon shumë energji. Sepse ne lojtarët shpesh janë të vendosura pranë normës tonë maksimale të zemrës gjatë lojës, ne të merrni më të madhe të energjisë përmes tretje të karbohidrateve të ruajtura në muskuj. Kjo është arsyeja pse ajo është e rëndësishme të aksioneve deri në karbohidratet për të mbajtur një nivel të lartë gjatë gjithë ndeshjes / trajnimit. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Programi i Trajnimit Forca

Topic: Sports

Organizimi i ushtrimeve:
Një forcë themelore workouts për të trajnuar për 6-8 javë.
Mendohet Frida do të trajnojë kryesisht shpinë, shpinë mesit, tërheq ushtrime, gjoks, supet, triceps dhe abs. Mbrapa ajo merr për të ushtruar kujdes. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Hammarby IF-së

Topic: Sports

Në fund të 1800s, sportive pop deri këtu dhe atje në Suedi, veçanërisht në qytetet e mëdha të tilla si Stokholm. Shumë njerëz u zhvendos në qytetin e madh, dhe kur puna ka filluar që të reduktohet në 8 orë në ditë njeriu i zakonshëm papritmas kohë për aktivitete të kohës së lirë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Futboll

Topic: Sports

Ideja Loja është për të shënuar në një nga qëllimet varësisht se cilën anë ju jeni në.

Rregullat (nivel shkollor)

* Nuk duhet të marrë dorën kur ajo bëhet në dispozicion dhe pastaj të merrni ekipin motståndar një dënim ose një faull. Varësisht nga ku ajo ndodh. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Programet e trajnimit

Topic: Sports

Dita 1

Zemrat:
- Ngrohje shtypi stol 1set barbell 2set 3set pesha të rënda puna Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Programi i Ngrohjes

Topic: Sports

Si një program të ngrohjes, unë do të doja të ketë aktivitete të ndryshme si si të jetë e mundur për të përfshirë grupe të mëdha muskujve. Qëllimi im është për të marrë ngrohur deri muskujt unë përdorin gjatë stërvitje e mia në palestër, për shembull. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Hokej mbi akull

Topic: Sports

Histori

Ice Hockey është me origjinë nga Kanadaja. Saktësisht se ku dhe kur ajo është në fakt askush nuk e di, por ajo mund të ketë qenë në mesjetë, kur amerikanët vendas në Kanada tanishme jugore luajnë ndonjë lloj të hokej mbi liqenet e ngrira, me degë lakuar klubet. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Sport shkuara dhe e ardhmja

Herët & Tani

Çfarë mendoni se kur ju dëgjojnë fjalën sport? I guess ju mendoni për një, fushën e madhe e futbollit e gjelbër me vija të pikturuar fllad bardhë dhe lojtarë futbolli drejtimin mbrapa dhe me radhë për topin për ta bërë vendin e tyre apo ekip krenar. Trego schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -