.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Kimisë

Historia e mjekësisë

Lënda: Biologji , Histori , Kimi

DETYRA 1

Historia e mjekësisë
Njohuritë e parë është kapur nga sëmundje të ndryshme të shkruara rreth 400 f.Kr në Greqi. Kultura greke hodhi themelet e një teorinë e origjinës sëmundjeve dhe shkakun. Ati i Mjekësisë Hipokrati (460-377) f.Kr ide rreth etikës mjekësore dhe konfidencialitetit zbatohet sot. Studimet e para shkencore dhe rezultatet erdhën në 1500-së. Vesalius Belgët (1514-1564) shkroi shumë libra të anatomisë pasi dissected një numër të organeve. Gjatë 1600-së ishin të ndikuar nga feja, mjekësi, astrologjisë dhe magji. Deri në fund të viteve 1800 barnave të përdorura që erdhën nga natyra pas përgatitura barnave të reja nga Kimistë dhe biologë. Sipas mendimit tim, pasi feja ka pasur një ndikim të madh në praktikën e mjekësisë dhe ende ka ndikim të madh në një fe se sa sot. Hulumtimi ka zhvilluar shumë ilaçe që ndihmojnë kundër sëmundjeve të ndryshme dhe njerëzit / kafshët në dhimbje. Droga kanë ndihmuar shumë njerëz në tërësi, por në të njëjtën kohë si e drogës bërë edhe shumë njerëz të varur për medikamente. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Vdekjeprurës zgjerimin internet mashkull

Lënda: Biologji , Shëndeti , Kimi , Njeriut

Marianne Hedenbro
Publikuar: 9 janar 2009 23:30, Sydsvenskan përditësua: 9 janar 2009 23: 57Minst dhjetë zgjerimin mashkull shitur në internet ka qenë e fortifikuar me substancat njëjtat gjenden në barnave me recetë. MAP cilët kanë shqyrtuar tregut paralajmërojnë se produktet mund të jenë vdekjeprurëse. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Alumin

Tema: Kimi

Emri: alumini
Simboli kimik: Al
Numri atomik: 13
Tema & Dukje: Silver Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Acidet

Tema: Kimi

Klorhidrik acid HCl

Features: është se përqendruar shumë starktfrätande dhe gaz pa erë. Hapur një shishe acid klorhidrik, klorid hidrogjeni lë të gazit që tërheqin lagështi në ajër dhe të formojnë një tym të bardhë. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Lab Raporti ester

Tema: Kimi

Materiale 2 tuba test, raft provëz, beakers (400 ml) dhe shufra qelqi.
Kimikatet:. Acid formik, etanol dhe acid sulfurik të përqëndruar Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ujë

Tema: Kimi

PËRCAKTIMI I UJIT SPECIFIKE kapacitetit të ngrohjes

Kapaciteti për ngrohje mund të përcaktohet për një sistem arbitrar të përbërë. Në këtë laborator, ne do të hetojë vetitë termike e ujit. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Laboration Flash pikë

Tema: Kimi

Metoda Description: Ne kemi përdorur një sobë, dy beakers, një termometër, një gotë 100ml, etanol kuqe dhe ujë. Ne filluam duke matur 50% ujë dhe 50% etanol si ne derdhur në një Crucible atëherë ne u përpoq për të dritë atë me ndihmën e vetëm një ndeshje për të kontrolluar nëse pika flash ishte më i ulët apo të njëjtin ritëm si të lëngshme ishte atëherë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Neutralizim

Tema: Kimi

Përmbledhje

Në këtë laboratorike, ne testuar derdhje BTB i një acid dhe një bazë. Ne gjithashtu ka një neutralizimin nga përzierja e një baze me një acid. Shiko pune shkollor »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Kimi organike, fakte bas

Tema: Kimi

Kimi Organike: komponimet kimike që përmbajnë atome karbon.
Kimi inorganike: kimi tjera, kjo gjithashtu përfshin qymyrit dhe komponimet e thjeshta të karbonit si dioksid karboni.
Forma molekular: e cila përmban atome në molekulës. Për shembull, CH4
Forma Struktura:. Si atomet janë ordande Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Përcaktimi i formulës së reaksionit me anë të ngrohje bikarbonat natriumi

Tema: Kimi

Objektivi: Mëso për të numëruar me moles në ekuacione kimike dhe nga dettas gjendje për të përcaktuar masën e reactants. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -