.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Kulturës

Kulturat Aegean

Tema: Historia , Kultura

Kulturat Aegean është një term i përgjithshëm për kulturat e Epokës së Bronzit të Kretës, në kontinent greke, ishujt e detit Egje dhe Trojans gjatë 2000- dhe 1000 të katërtat f.Kr.Den arkeologu britanik Sir Arthur Evans filloi në 1900 gërmimet në Knossos në Kretë-quajtur kulturë e "Minoan". Emri që kishte marrë nga një mbreti të quajtur Minos që jetoi në Pallatin e Knossos. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Navajo Indians

Tema: Kultura , Shoqëria

Kjo ishte gjatë 1400s se indianët Navajo emigruar nga zona polar në jugperëndim të Shteteve të Bashkuara dhe gjithashtu Colorado, New Mexico, Utah dhe Arizona. 100 vjet pas ardhjes Navajo Indians 'kështu u shfaq edhe spanjollët e parë deri në të vendosen në Shtetet e Bashkuara. Nga spanjollet mësuar atyre bujqësi dele, silversmithing dhe endje. Delet ende do të thotë shumë për popullin Navajo. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

North American Indians

Histori

Indianët e para
Përfshin historinë e SHBA amerikan '30.000 vjet mbrapa në kohë, kur paraardhësit e tyre për herë të parë arriti të madhe zonë, e zbrazët të Amerikave. Ata ishin gjahtarë dhe mbledhës i cili ecte në grupe të vogla nëpër akull nga Siberia në Alaska. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Kultura Sami

Tema: Kultura , Shoqëria

Pas leximit të senders të ndryshme dhe unë do të përpiqemi për të përmbledhur atë që unë mendoj dhe të ndjehen në një sätt.E.Danielsson të mirë: printime dhe shpreh se ai mendon se mbarështimi renë duhet të jetë prioritet në mënyrën më të mirë në mënyrë që ajo mund të mbijetojë si ajo kishte bërë në të gjithë herë. Ai e bazon pretendimet e tij se klima po ndryshon dhe se dhe renë janë të nevojshme vetëm aq sa pylltarisë dhe industrisë bujqësore. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Lumi Kultura në Kinë

Subjekti: Gjeografia , Kultura

Kultura lumi që mbërriti në Kinë rreth lumit Huang-Ai (që do të thotë "lumin Yellow") filloi rreth 5000 vjet më parë. Kr. Ka pasur shumë njerëz që kishin lëvizur atje nga zonat malore me pak majtas ushqimit. Por shumica e tokës ishte në pronësi nga njerëzit e pasur të cilët jetonin në qytete. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Art dhe kulturë islame

Tema: Kultura

Përhapja e mesazheve

Në 600-numrin e. Kr pasur sukses Muhammed një të tërë gadishullin arabik, nga Kuvajt tanishme dhe poshtë në Jemen. Kjo ishte themeli i një perandorie të fuqishme që përfundimisht do të jetë më shumë se dy herë më i madh. Në mes-700s përfshira perandorinë e Spanjës, të gjithë Afrikën e Veriut, Armenia, dhe të gjithë rrugës për në Pakistan. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Aztecs

Tema: Historia , Kultura

Lartësia Juaj

Ju, madhështia juaj, i kërkuar mua që të shkruaj për njerëzit që kam takuar në udhëtimin tim, njerëzit që kam takuar me emrin aztekindianerna. Kam provuar për të përshkruar ato mjaft shkurtimisht në këtë letër: Trego schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Takime kulturore

Tema: Kultura , Shoqëria

Titulli "Takime kulturore" bëri thirrje për mua menjëherë, sepse për mua koncepti i kulturës përfshin çdo gjë të bëjë me njerëzimin për të bërë; të dy të kultivuar të bujqësisë, letërsi dhe art, shkencë, si mënyrë të dallueshme njerëzit jetojnë, duke përfshirë të dy variacione lokale përshkruanin periudha të ndryshme. Interesi im primar është, megjithatë, në mbledhjen e vetë. Takimi është kyç - forma e të cilit është kulturë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ciganët

Tema: Kultura , Feja , Shoqëria

Fe

Populli ne i quajmë jevgj origjinën në Indi dhe ishte në atë kohë, natyrisht hinduve. Kur Islami pastaj shtrirë gjithnjë e më shumë në Indi veriore ishin të detyruar një numër të madh të njerëzve të largohen dhe të braktisin vendin e tyre dhe fenë e tyre. Në mënyrë që të përparojë, ata kishin për të shfrytëzuar kontradiktat në Islam dhe për të më vonë të mbijetuar dhe për të shmangur persekutimin detyruar të përshtaten me besimin e krishterë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Indians

Tema: Kultura , Shoqëria

Histori

Amerika nuk është zbuluar nga lundërtar italian Christopher Columbus, as të Viking Leif Eriksson. Jo, ata që e zbuloi Amerikën e parë ishin Stone Age njerëz që për 30.000 vjet më parë kaloi nga Siberia në Alaska në vendin ku tani qëndron Bering Strait (verilindore Rusia dhe jugperëndimore Alaska). View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork - Newer schoolwork »