.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork mbi Ushqimin

Ushqim

Hyrje

Unë kam zgjedhur për të punuar në energji në ushqim, sepse unë dua të di se sa energji që ju të merrni në lloje të ndryshme të ushqimit. Çfarë lloj ushqimi siguron energji më të mirë dhe si mund të rritet energji nga unë e ha ushqim. A ka mënyra të tjera për të mbledhur forca dhe energji? Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Te

Tema: Ushqimi

Histori

2.1 Historia e hershme
Tea ka qenë rreth e rrotull për mijëra vjet dhe ka qenë fillimisht vetëm çaj jeshil përdoret në mjekësi për 300-të në Kinë. Thuhet se çaji u zbulua nga perandori pastaj kineze Shennong kur ajo aksidentalisht ra poshtë disa çaj lë në kupën e tij me ujë të zier për perandorin.

Shiko schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ushqim alergji

Intolerancë gluten:

Intolerancë gluten do të thotë se ju jeni alergjik ndaj gluten. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Darkë

Tema: Ushqimi

Roll bukë Simons

Përbërësit: Përshkrimi i punës
1 drejtkëndëshe Flatbread Flatbread Vendi në stol. Yndyrat me përhapjen djathë. Pritini mollaqe dhe Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Cocktails

Tema: Ushqimi

Vodka pije

ALABAMA të folur me potere
2 Vodka cl
2 cl Southern Comfort Shiko shkollë punë »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

COFFEE

Tema: Ushqimi

1 Hyrje

Një nga tregimet më të hershme që datës për më herët se 120 vjet
para Muhamedit, thotë: View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Kafe

Tema: Ushqimi

Kafe,
Zi si nata
Nxehtë si ferr
Lent si një engjëll
Lezetshëm si dashuri
Kështu tha një ekspert mbijetesë nga Franca nëse pije ka shumë dashuri, kafe View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Zakonet atlet është të hahet

Të bast në sport merr shumë kohë dhe përpjekje dhe ju duhet të dini më shumë
në lidhje me ushqimin. Shumica atletët ligjeve ushqim të shurdhër dhe të thatë dhe shpesh merr
ajo sjell atë në një kavanoz plastik në punë pas träningen.Ingen lindur në "kuzhinier mjeshtër", por dikush mund të merrni atë
njohuri themelore e produkteve ushqimore dhe të ndryshme
metodat gatim. View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ushqim nga Zvicra

Subjekti: Gjeografia, Ushqimit

Në fakt, nuk ka kuzhinë të pavarur zvicerane vetëm sende ushqimore dhe enët tipike të çdo kanton, por edhe për rajone të veçanta në kuadër të kantoneve. Ushqimi zakonisht përmbajnë një shumë të ushqyesve dhe është shumë e shëndetshme, por në Zvicër që vuajnë asnjë mungesë të restoranteve që ofrojnë një përzgjedhje të gjerë të specialiteteve. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Vakt

Tema: Ushqimi

USHQIMI INDIAN

Është e vështirë të them asgjë për ushqim indian, sepse India është një vend shumë i madh me shumë kulturave dhe feve. Shumë njerëz hanë ushqim vegjetarian dhe, për shkak të hinduizmit, vështirë se dikush ha viçi. Lopa është një kafshë e shenjtë për të hinduve. Ka myslimanë mbiçmuara të cilët nuk hanë mish derri, sepse derri është e papastër aminal tyre. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -