.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork mbi Ushqimin

Restorant grirë Chef

Tema: Ushqimi

Cilat janë viçi terren?

Mish i grirë është thjesht mish i grirë. Ajo është e mirë që të ketë një rezervë në frigorifer, sepse ju mund të gatuaj një shumëllojshmëri të pjatave mjaft shpejt dhe me lehtësi. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Kulturën e ushqimit në Blekinge

Subjekti: Gjeografia, Ushqimit

A ka vërtet ndonjë kuzhinës tipike Blekinge apo ushqim që është riparuar dhe ende gatuar këtu vetëm një përzierje e tipike dhe Småland Skåne tipike? Po, ka bazë të përbashkët me dy krahinat fqinje, por disa enët mund të mos jetë dikush tjetër përveç një gjakderdhje të vërtetë si ... Lexo shkollë punë »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Erëza

Tema: Ushqimi

Erëza të të gjitha kohërave

Nuk është e qartë se sa kohë njerëzit kanë kalitur ushqimin e tyre, por kjo nuk do të ishte me mend tepër e guximshme për të thënë se spiced vetëm pastaj filloi të gatuaj atë. Pra, kur ju zbuluar zjarrin. Prova e parë konkret i një kthesë të lashtë erëz ju kemi gjetur egjiptianët e lashtë që përdoret për kilogram erëza kur mummified vdekurit. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Lahem Hacin

Tema: Ushqimi

Brumë:

1 kg miell gruri
Majë e kripë 1
1 filxhan vaj (mazolla) Puna Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Historia e birrës

Tema: Ushqimi

Vjetër si bukë.

Arti i birrës shpërthyer është aq i vjetër sa artin e bukës pjekje. Vetëm sa e vjetër birrë nuk është i njohur, por kjo është të paktën 7000 vjet sepse ajo gjendet pllaka argjile nga Babilonia dhe Egjipti, ku birrë është përshkruar. Trego schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Fast Food

Tema: Ushqimi

E gjithë kjo është e mirë nuk është e mirë

Në Suedi dhe në pjesën tjetër, dhe Perëndimi ka ndjenja për barazi të uritur e natyrshme njerëzore të shtrembëruar në masë të madhe dhe të zëvendësohet nga një snacking konstante. Njerëzit kanë Gjatë gjithë epokave përpëlitej në ushqim për të ngushëlluar veten, por asnjëherë aq evidente sa sot. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Kultura ushqim rus

Subjekti: Gjeografia, Ushqimit

Rusia është një nga vendet më të mëdha në botë, që shtrihen nga shtetet baltike, përtej malit Ural dhe gjitha mënyra për të Ngushticës së Beringut. Rusia mbulon 10 zona kohore, dhe ka pothuajse të gjitha llojet e klimat, nga të ftohtë Arktik në veri deri ngrohjes subtropikale të jugut. Rusia është relativisht popullsi të rrallë, jetesën total ka rreth 150 milionë banorë. Ata përfaqësojnë 90 të kombeve të ndryshme të saj më shumë se gjysma e rusëve. Kjo do të thotë se ka mångfaldl pabesueshme kulturat e ndryshme të ushqimit dhe ndikojnë në kuzhinë të ndryshme kombëtare njëri-tjetrin. Por unë do të përqëndrohet në kuzhinë ruse. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ushqim

• ushqimeve bimore.

Rreth një e katërta e shpenzimeve tona për ushqim shkon në produkte të ndryshme bimore. Bukë dhe drithëra produkteve të përbëjnë pjesën më të madhe, por perime, fruta dhe perime rrënjë janë edhe ushqime të rëndësishme nga mbretërinë bimore. Çdo vit kemi blerë p.sh. rreth 20 kg miell dhe bollgur dhe dhjetëra kilogramë mbaruar bukë. Llapa, makarona dhe misri thekon janë gjithashtu përbërës të rëndësishëm. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Mirë ushqim kur të trajnimit

Ajo ka dy nevojat themelore

Të gjithë njerëzit, nëse ju punoni apo jo, kanë dy nevojat themelore që çdo ditë duhet të plotësohet nga ushqimi ju ha. Këto dy janë:
• Energjia (kërkesë kalori)
• Nevojat ushqyese. View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Vaj ulliri

Tema: Ushqimi

PUNA

3.1 Historia
Vaj ulliri i prodhuar nga frutat e ullirit. Pema e ullirit emri shkencor është europaea Olea ndoshta rrjedh nga Orienti, nga -förts ku ajo ka ecur përdorur -västerut njeriut në Mesdhe. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork - Newer schoolwork»