.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork në muzikë

Ushtrimi mostër muzikë Baza

Tema: Music

Muzikë

Muzika është nocion konstnärligt-, emotionellt- dhe kulturore. Muzika është ndikimi i tingujve dhe tone. Muzika është një nga më të madhe të artit dhe argëtuese formë. Kjo është një formë profesionale dhe arsimore. Një fusha shkencore, interesat e kohës së lirë dhe mjetet e komunikimit. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Reggae

Tema: Music

Reggae është një Music zhanër shumë i gjerë i zhvilluar në Xhamajka përmes Calypso, ska, mento dhe stilet e tjera në fund të viteve 1960 dhe fillim të viteve 1970. Shumë këngë reggae jeni gati kulturën Rastafari dhe marihuanë. Nga fillimi ishte një muzikë mjaft i ngadalshëm reggae me peshë shumë, por me kalimin e viteve ajo ka bërë më të shpejtë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Music - Piano

Tema: Music

Muzikë

Muzikë zbukuruar botën tonë dhe të kënaqur miliona njerëz. Kjo është një nga më të mëdha të artit dhe argëtuese format. Kjo është një formë e shprehjes artistike, emocionale dhe kulturore. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

1900 muzikantë

Igor Stravinsky

Igor Stravinsky (Stravinsky) ka lindur 17 Qer 1882i Oranienbaum pranë Shën Petersburg në Rusi. Kur Igor ishte i ri, ai kishte luftuar në shkollë, ose më mirë, ai nuk u kujdes për studim. Ai mori pjesë në 50 leksione në 4 vjet, në vend të kësaj, ai varur me kompozitori rus Rimsky-Korsakov. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Historia e muzikës popullore

Tema: Music

Stardes Nirvana 1987, ajo ishte vetëm vetëm Kurt dhe shoku i tij i krishterë. Pastaj erdhi band Aaroni Burckhardin. Nirvana ishte më popullor gjatë viteve '90. Kënga që ata depërtuan me

Quajtur Smells Like Teen Spirit, stili i tyre muzikore ishte grunge. Elvis Presley ishte më i popullarizuar gjatë 60-ta dhe ai depërtoi me 1956 me këngë: Hound Dog, Heartbreak Hotel, dhe mos jetë mmHans mizor stil të muzikës të quajtur rockabilly dhe stili është gjithashtu në shtëpi sot Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Nightwish

Është një grup metali finlandez aktualisht përbëhet nga katër anëtarë, pasi ata filloi këngëtarit Tarja Turunen.
Grupi ka lëshuar 15 albume, 15 teke dhe 3 muzikë DVD. Kompania e tyre rekord të quajtur shpëtuese bërthamore.
Tuomas - Synthist
Emppu - kitarist Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Zhvillimi i muzikës

Tema: Music

Muzika ka shumë forma për të shprehura në IE Shprehje artistike dhe kulturore. Muzika në vetvete është dhënë në përgjigje të tingujve të ndryshme dhe tonet, duke përdorur instrumente të veçanta ose zërin e njeriut. Ajo është gjithashtu një nga më të mëdha të artit dhe argëtuese forma të, një fushat arsimore dhe shkencore profesionale, interesat e kohës së lirë dhe mjet komunikimi, dhe më shumë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Historia Muzikë

Tema: Historia , Muzikë

1. Shkruani çdo gjë që ju mund të për të tre stilet muzikore dhe krahasoni.
2. Shpjegoni dhe shkruajnë për dallimet dhe ngjashmëritë në mes muzikës bashkëkohore dhe muzikës bashkëkohore. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Koshere

Kosheret janë një nga grupet më të mira në botë. Ata vijnë nga Fagersta dhe
u formua në vitin 1993, kur panjohur dhe misterioze Randy Fitzsimmons bashkoi
djema dhe sugjeroi se ata vënë së bashku një grup. Ai është që
shkruan këngë dhe jep këshilla se si ata duhet të tingëllojë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Gjendje e dëshpëruar

Tema: Music

Blues është muzika e zezë. Ajo erdhi në Amerikë, kur amerikanët e nevojshme skllevër. Kur përfundoi skllavëria, ata ndaleshin zezë jashtë shoqërisë bardhë. Ata zhvilluar kulturën e tyre që ishte bazuar në traditat afrikane muzikës që kanë mbijetuar për brezat. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -