.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork i Psikologjisë

Perspektiva njohëse

Subjekti: Psikologji

Jean Piaget (1896 - 1980)

Zhvillimi kognitiv ka të bëjë me mënyrën se si rruga ne mendojmë, të zhvilluar dhe për të ndryshuar. Piaget u bë i interesuar për të kuptuar zhvillimet në fillim të 1920.

Ai ka punuar së bashku me Binet, një nga të parët për të prodhuar testin e inteligjencës. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Fuqi

Lënda: Psikologji , Shoqëria

Fuqia është një gjë që ndikon të gjithë - i cili e ka atë, në qoftë se ju keni atë, në qoftë se ju doni atë, në qoftë se ju humbas atë, në qoftë se ju urrejnë atë, dhe më shumë. Fuqia nuk është gjithmonë një gjë e mirë, ajo mund të bëjë njerëzit të çmendem, të vriste veten, duke marrë në lufton, duke u bërë në depresion ose të ngjashme. Por shpresojmë se kjo është diçka që merr një person për të ndryshuar diçka për të mirë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Psikologji Sociale

Subjekti: Psikologji

Paraqitje

Pothuajse të gjithë kanë miq apo kolegët që të merrni së bashku me pothuajse të përditshme. Shkëmbim ndjenjat, fjalët, mendimet dhe veprimet vazhdimisht. Ajo ka nevojë jo vetëm të jetë e llojit pozitiv, por shpesh për gjëra negative për të folur rreth. A mund të jetoni me këto shkëmbime pa u prekur? Jo, unë mendoj se është e pamundur për të mos u ndikuar nga të tjerët. Psikologjia sociale është mbi të gjitha pikërisht ndikimin e të tjerëve. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Psikologji

Subjekti: Psikologji

1. Kur një njeri përfundon në një lloj të krizës (në një amputim vdekjes së pjesë e sëmundjeve të trupit, etj) t'i nënshtrohen katër faza të ndryshme. Parë është faza goditje. Kur ju ndiheni i mërzitur, i dëshpëruar dhe ju ndjeni një mohim të fortë. Kushton për të ngatërruar këtë me filmin "Syri", e sheh ngjashmëri të qarta. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Psikologji

Subjekti: Psikologji

Njësia Studimi 1

Psikologji vjen nga f.Kr, ajo është messt e sjelljes njerëzore dhe të kafshëve dhe se si të beteer me njerëz të tjerë dhe si të sillen dhe si të mësojnë gjëra nga njoftimi i lindjes deri sa të vdesin. . Psikologji vjen nga Greqia dhe psikologjia do të thotë shkencë dhe shpirtin.

Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ëndrrat çuditshme

Subjekti: Psikologji

Solistet ruse të baletit që ka ndodhur të jetë maniak-depresive, hippos meshkuj këndoi në "Tani ajo është kthyer", ndërsa ata kërcenin printera me një Alligator sëmurë-ngrënie me dhimbje dhëmbi. Kur dikush sheh gjëra të tilla, atëherë ju nuk jeni të shëndetshëm, ai vuri në dukje mjekun Arnes ekspertëve, pasi ai më tregoi këtë vizion për ata me seriozitet të thellë në zërin e tij. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Stres

Subjekti: Psikologji

Stresi është një nga reagimet më të famshme psikosomatike, pra sëmundjet e mendjes, shpirtit dhe trupit. Matja e stresit me anë të urinës, përmes stresit hormonet adrenalin, noradrenaline dhe kortizolit.
Pse rritet kur stresin në shoqëri? Shiko të punës së shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Trajnimi mendor

Çfarë është trajnimi mendor? Sipas meje, trajnimi mendor për ushtrimin deri mendjen e tij të jetë në gjendje për të përballuar me ose tendosje fizike ose mendore. Ajo mund të jetë nën mua të jetë çdo gjë nga marrja kritika negative et folurit të mirë, për të shtyjë veten për të kufizuar në kontekste forcë, p.sh. për të detyruar veten për të bërë në atë pushup e fundit kur ju mendoni se ju nuk mund të arrijnë më shumë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Vetë-inspektimit

Subjekti: Psikologji

Detyra 2

Ju duhet të gjeni fakte në lidhje testi presioni është bërë. Ju duhet të shkruani një çështje e të paktën pesë pyetjet dhe përgjigjet atyre. Diskutoni në grupe dhe shkruani një përgjigje të përbashkët. Trego schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Vetëbesim

Subjekti: Psikologji

Shpirti ndjenjë një lloj platforme për jetën tuaj, ajo është e njerëzve që ne të takohen dhe kur bëjmë zgjedhjet tona.
Vetëbesimi = kush jeni
Besimi = çfarë të bëj Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -