. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Shkolla punon në Psikologji

BDD - Dysmorphic Trupi çrregullim

"... Tani pranverë është këtu, të gjitha unë di është shumë i lumtur për këtë, përveç meje. Çdo herë që unë shkoj jashtë, unë të marrë sulme paniku. Sepse e urrej lëkurën time kështu që nuk do të drejtpërdrejt të ndihmojë për të marrë jashtë, kur dielli shkëlqen fort se lëkura ime është shumë e lehtë dhe ju mund të shihni çdo puçërr dhe pore. Atëherë është nxehtësia. Trego schoolwork »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Hipnozë

Titulli: Psikologji

Hipnozë ka qenë subjekt i diskutimeve të nxehta në
më shumë se 200 vjet. Studimi i hipnozë mund të hapë pafund
mundësitë për të kuptuar më mirë hyrje e një personi
Mendimet dhe lehtësimin e dhimbjeve të tij, por ajo ka tërhequr
një vëmendje shumë pak shkencore. Trego schoolwork »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Krizat

Titulli: Psikologji

Informacione të përgjithshme në lidhje me krizën:

Kriza fjalë do të thotë diçka pikë kthese vendimtare. Në gjuhën kineze, ka dy karaktere për krizën fjalë, një rrezik kuptim dhe mundësi të tjera. Kur ju keni një rast urgjent, ajo mund të perceptohet si një rrezik nëse ju nuk bëni asgjë për këtë, si ajo zgjidh. Megjithatë, në qoftë se ne procesin e krizës, si duket pas si një mundësi dhe mënyra për diçka të re. Trego schoolwork »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Phobias

Titulli: Psikologji

Fjala fobi vjen nga FOBOS greke, që do të thotë frikë. Fobi është një frikë parregull fortë e objekteve të veçanta apo situata ku nuk ka arsye të vërtetë për shkak të frikës. Për shembull, ajo nuk është duke u frikësuar fobi të torturës, një gjykim apo një provimi. Megjithatë, frika është joproporcionale në tokë ku nuk mund të shpjegojë se pse ju jeni të frikësuar, atëherë ju keni një fobi. Forma të zakonshme të phobias përfshijnë germs, agoraphobia (agoraphobia), pësuan (pësuan) dhe frika nga lartësitë. Trego schoolwork »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Çfarë është e mirë

Titulli: Psikologji

Nuk ka asgjë që është gjithmonë i mirë. Mirë gjithmonë varet nga rrethanat në të cilat mund të jenë të keqen si të mirë në disa aspekte, të cilat unë mendoj se duhet të pranohet nga të gjithë. Ashtu si njerëzit nuk do të ndërhyjë në jetën e të tjerëve, nuk duhet të ndërhyjë me atë që mendojnë njerëzit. Nga dita që ju janë të lindur deri në ditën që do vdesë, ju duhet dikush për të udhëzuar ju. schoolwork Trego »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Gjestalt terapi

Titulli: Psikologji

Histori

Themeluesi i terapisë gjestalt quajtur Fredrick Pearl i cili ka jetuar në mes të 1893-1970. Ai iku nga nazistët në Gjermani në Shtetet e Bashkuara. Ai ishte trajnuar në psikoanalizës tradicionale. Ai krijoi terapisë gjestalt në 1950 dhe 60-ta. schoolwork Trego »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Reflektojnë mbi Mani

Si do një ditë për mua si sy maniak si, unë zgjoheni në mëngjes, në: 7 dhe gjëja e parë që bëni është të fillojë pjekje, unë kurrë nuk kam buns pjekur para, por unë nuk do të thërrasë nënën time, sepse unë e di që " Kjo qartë mua nga vetja ime. " Kur kam pjekur në mënyrë të qartë në: gjysmë nëntë schoolwork Trego »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Psikologji etologjike

Titulli: Psikologji

Psikologjia etologjike është pjesë e perspektivës ashtuquajtura 'etologjike "që do të thotë një pak më konkret unazë, kurvar e sjelljes të kafshëve. Që njeriu është gjithashtu një kafshë, ajo gjithashtu do të thotë unazë kurvar e sjelljeve të ndryshme të njeriut.
Pyetja Etologernas i madh ka qenë gjithmonë, dhe gjithmonë do të jetë:
"Kontrolloi na instinktet tona?" Çfarë Psikologët përpiqen për të gjetur jashtë është nëse ne jemi të udhëhiqen nga instinktet ose nëse ne, kështu që të flasin vetë e tyre do të ketë. schoolwork Trego »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Sulmet Panic

Hyrje:

Sulmi i parë paniku vjen pa paralajmërim, si në autobus ose në një dyqan.
Sulmi përbëhet nga palpitations dhe ndjenja ju nuk merrni ndonjë ajër dhe që po vdes. Trego schoolwork »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

Kirre një djalë me probleme

Kirre është një djalë i vogël i shtatë vjet. Ai ka jetuar në kujdestari që ai ishte pesë. Para kësaj, ai ka jetuar me nënën e tij i cili ishte një prostitutë dhe të droguar. Kirre mund të ketë qenë abuzuar seksualisht, por është e paqartë. Kirre kanë probleme serioze në shkollë. Ai nuk mund të bëjë kontakt me fëmijët e tjerë. Ata kanë frikë prej tij, për Kirre mund të bëhet shumë i zemëruar dhe i dhunshëm. Trego schoolwork »

GD Rating Star
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork - projekte shkollore Newer »