.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork mbi Shoqërinë

Ndalojë pirjen e duhanit

Tema: Shoqëria

Unë nuk e kuptoj pse njerëzit tym është aq i keq në çdo mënyrë. Ajo është e shtrenjtë, prodhimi i cigareve nuk është e mirë për mjedisin. Pirja e duhanit është e keqe për të dy shëndetin e tyre dhe për mjedisin së duhanpirësit. Zona të mëdha të pyjeve dhe rainforest zhduket në Amerikën e Jugut vetëm të jenë në gjendje të ofrojnë hapësirë ​​për duhan në rritje. Ata që punojnë aty duhet të thith substanca të rrezikshme dhe ata nuk jetojnë shumë të gjatë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Fabrikë të shtrenjta kolektive

Tema: Shoqëria

Biletat për autobusë dhe metro janë vetëm shumë të shtrenjta, veçanërisht në Stokholm. Një udhëtim i vetëm kushton pothuajse 20 korona! Kam lexuar një artikull në lidhje udhëtojnë me autobus në Stokholm është më e shtrenjtë, në qoftë se ju paguani me para në dorë (mund të ndodhë që ju e harruat SL-kartë në shtëpi).

Unë e kuptoj se biletat janë të shtrenjta për SL duhet të marrë para, për të paguar pagat, stacionet hotelierike, trena etj Shiko schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Ekonomi Konsumatorit

Tema: Shoqëria

Porosi me postë dhe pazar në internet

Nëse ju blini me postë, kjo do të thotë se ju qëllim mallra duke bërë urdhrat e tyre me faks, letër, telefon ose internet nga një kompani. Lehtësi e ulur në shtëpi në paqe dhe të qetë dhe për të zgjedhur një ose më shumë artikuj nga një shumëllojshmëri të pafund sim se arsye të mjaftueshme kaq shumë përdor porosi me postë. Por kjo ndoshta mund të jetë e lehtë për të blerë më shumë se ajo që ju fillimisht kishte në mendje, kështu që ajo duhet të shikoni për. Trego schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Strehim

Tema: Shoqëria

Strehim

Llojet më të zakonshme të banimit:

• Apartament me qira

• godinë View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Anarki

Tema: Shoqëria

Anarkizmi - Pa sundimtarit

Ka shumë e shumë drejtime të ndryshme në anarkizmit. Agorism, anarko-sindikalizmi, anarkizmi individualist, Anarkizmi Social, Anarcho-feminizmi, komunitarizmin, anarkizmi i krishterë, anarkizmi Gjelbër janë disa prej tyre. Në këtë tekst, ju mund të lexoni për themelimin e anarkizmit. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Energji

Wind Power

Energjia e erës gjeneruar nga (diellore) rrezatimit që ofron dallimet në temperaturë mes vende të ndryshme. Kjo shkakton një ndryshim në presionin e ajrit e cila nga ana përcakton ajrit në lëvizje. Turbinë turbinë montuar në një kullë mbi tokë. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Filozofi - Bukuri

Kjo është brenda që ka rëndësi?

Ju shpesh dëgjojmë se kjo është brenda që ka rëndësi. Por a është vërtetë kështu? Në shoqërinë e sotme do të gjykohet nga pamja e tyre. Nëse dikush është i pasur apo i varfër, i bukur apo i shëmtuar, i suksesshëm apo njerëzit pasuksesshme mendojnë se e dinë se si të jetë në brendësi. Nuk do të jetë gjithmonë një paragjykim, dhe ajo ndoshta nuk do të bëjë asgjë në lidhje.

Ideali i bukurisë tani dhe pastaj

Nëse e marrim për shembull pamjen, para se ata kanë filluar të flasin me dikë është e vetmja gjë që ju e dini në lidhje me personin se si duket. Por, ajo që është që përcakton ideal i sotëm i bukurisë? Sot ideale për gratë që të jenë të hollë, tits e madhe, buzët e mëdha, cheekbones të lartë të qarta, bronzed, etj Burrat duhet të jenë të trajnuar, të gjatë, flokët stil, nofull të rënda. Por kjo nuk ishte për shembull, 200 vjet më parë. Kur ishte ideale për të qenë i trashë, sepse nëse dikush ishte i ngushtë, ishte një shenjë se ata kishin asgjë për të ngrënë dhe për këtë arsye ishin të varfër. Ajo gjithashtu do të jetë shumë i zbehtë, sepse në qoftë se ajo ishte ngjyrë kafe ishte gjithashtu një shenjë se ata kishin qenë jashtë në diell dhe ka punuar. Në 1920 do të gratë nuk e shohin si gratë, por më shumë si tomboys. Ata do të jenë të ngushta, të prerë të shkurtër me zemrat e vogla. Kjo është vetëm kohët e fundit se ky ideal panatyrshme është bërë popullore. Për shkak të ajo gjithashtu ka kirurgji plastike rritur ndjeshëm. Në ditët e sotme, ajo është vetëm e zakonshme për gratë të vënë disa silikoni këtu dhe atje. Sot atje ndoshta nuk është një revistë pa ndonjë artikull në lidhje dieting, kirurgji kozmetike, këshilla kozmetike, trajnime, etj Kur ju jeni vajzë e vogël që luan shpesh me kukulla Barbie. Vetëm shikoni në ato, ata janë të bukur dhe aq të ngushta. Kjo gjithashtu vazhdon gjatë gjithë jetës, pasi Barbie, programe të ndryshme në televizion pasi ajo vazhdon vetëm. Por unë nuk them se vetëm vajzat që janë nën presion të duken të mira. Shumë njerëz në kinema dhe në televizion është jashtëzakonisht i aftë dhe duken mirë dhe janë të vështira. Por kjo nuk është vetëm media ju jeni nën presion, të dyja vajzat dhe djemtë janë nën presion nga të marrë së bashku me të. Kjo gjithashtu dërgon një pamje mashtruese se si ajo "duhet" të duken si. Ka shumë të rinj që marrin çrregullime të hahet dhe madje mund të vdesin të gjithë presionin e ata duhet të jenë "të drejtë".

Pushtet, para dhe suksesi

Tashmë kur duke filluar në shkollë të fillojnë për të matur deri me bashkëmoshatarët e tyre në aspektin e njohurive. Ju shpejt të marrë një vulë. Nëse ju jeni një nxënës i mirë ju do të shpejt të shtypur "pluggis" e atyre në klasë që nuk janë aq të talentuar. Pasi e ka marrë një pullë ndjekin atë me një të gjithë shkollën, edhe në qoftë se ata e meritojnë apo jo. Por kjo ishte klasa e dritës, ndërsa në shkollë ndoshta do të merrni një punë të mirë më vonë në jetë dhe kështu punë të mira, paguajnë të lartë dhe një shumë për të thënë. Ndërsa ata që nuk sillen si i mirë ndoshta nuk do të merrni si të mirë një punë etj Por suksesi dhe pamja është e lidhur gjithashtu. Nëse ju keni një zë të mahnitshme, por nuk duken aq të mirë, është e vështirë për të qenë të suksesshëm në industrinë p.sh. këngëtar se nëse një duket e mirë, por nuk ka një zë të tillë të veçantë.

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Përdhunim

Tema: Shoqëria

Nuk është një pikturë e famshme nga Titian përshkruan një grua duke u përdhunuar. Pikturë është nga 1500, por incidenti ndodhi pas subjektit

509 f. Krishti. Ajo përfaqëson Lucretia shumë të bukur i cili ishte një fisnike romake dhe u martua me një kushëri i mbretit të fundit të Perandorisë Romake. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Kujdesit në fund të jetës

Ebba është në një situatë të vështirë, dhe për këtë arsye është e rëndësishme që ajo merr ndihmën që ajo ka nevojë, por edhe se ajo duhet të përjetojnë gjëra që ajo nuk e kishte përjetuar më parë, e cila është e mirë për të, si fizikisht dhe shoqërore.

Situata Ebba-së tani është shumë i varfër, ajo ka një sëmundje që ajo vetë mund të trajtojë, që do të thotë se shumë të nevojshme për të Ebba do të bëjmë çmos për t'i dhënë fund të jetës. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Guantanamo

Tema: Shoqëria

Qëllim

Merrni diçka vjet më parë kam lexuar në gazetë në lidhje me atë që ndodhi në bazën Guantanamo, unë nuk e kuptoj kontekstin e plotë të gazetës, por mendonin se ishte e tmerrshme dhe artikullin e plotë kapur interesin tim. Kur ne ishim ngarkuar për të punuar në zgjedhjen e SHBA ishte në mes Guantanamo dhe atyre sekteve të ndryshme të cilat janë në SHBA, por pas të menduarit përmes zgjedhjes sime, kam vendosur Guantanamo për shkak se ajo është më e lehtë për të marrë informacion dhe kjo është diçka që prek njerëzit mbi e gjithë bota, jo vetëm Shtetet e Bashkuara. View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -