. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Shkolla punon në Shoqërinë

Ilaç

Tema: Shoqëria

Historia Shkencat Mjekësore

Njohuri parë nertecknade e sëmundjeve të ndryshme është shkruar rreth 400 f.Kr në Greqi. Kultura greke ka hedhur themelet e një teorinë e sëmundjeve shfaqjes dhe shkakun. Babai i mjekësisë Hipokrati (460-377 f.Kr) ide rreth etikës mjekësore dhe konfidencialitetit ende zbatohet sot. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Analizë

Tema: Shoqëria

Përmbledhje:

Në 5 nëntor ajo ishte një leksion në Sallën Qytetare në Eslöv, e cila ishte gati "Vërtetës dhe pasojë në internet." Gjatë këtij leksioni morën pjesë katër klasa nga shkolla Sallerup në Eslöv. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Pushtet

Topic: Etikë , Shoqëria

Fuqia është një gjë që ndikon në të gjithë - i cili e ka atë, në qoftë se ju keni atë, në qoftë se ju doni atë, në qoftë se ju shkoni në atë, në qoftë se ju urreni atë dhe shumë më tepër. Fuqia nuk është gjithmonë një gjë e mirë, ajo mund të bëjë njerëzit të çmendem, të vrasë veten, duke marrë në telashe, duke u bërë në depresion ose të ngjashme. Por shpresojmë se kjo është diçka që merr një person për të ndryshuar diçka për të mirë. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Infermieret dhe kultura

Tema: Shoqëria

1: Kultura,
Duke punuar si infermiere ‭ ‬ nuk është aq e lehtë, sepse infermieret do të mbështesë shumë pacientë kjo mund të çojë në një të caktuar ‭ ‬ ‭ ‬ problen kultura tex. ‭ ‬ Kjo është më e rëndësishme për të kuptuar kulturën për të punuar si një infermiere, do ‭ ‬ hasin në shumë pacientë të cilët kanë kultura të ndryshme dhe kjo është e rëndësishme për të kuptuar kultur.patienten e tyre nuk mendojnë për atë që infermieret kultura por pacientët ‭ ‬ shihni atë nga kultura e tyre dhe duan të jenë të trajtuar si kultura e tyre dhe infermiere mund të ketë një kulturë krejtësisht të ndryshme dhe të atëherë ajo është e rëndësishme që infermieret ‭ ‬ ‭ ‬ kemi respekt për kulturën e tyre, të tilla si një person nga kulturën time ‭ (‬ kultura Kurdish) nuk do të duan një infermiere mashkull dhe ajo gällar edhe burrat ata gjithashtu do të doja shumë që të ketë një infermiere mashkullor sesa një sjuksköterska.Så femër është e rëndësishme që ata për të përmbushur dëshirën e tyre derisa ata kanë mësuar kulturë të re dhe ajo është gjithashtu e rëndësishme për infermieret për të kuptuar kulturën e tyre për të treguar respekt për kulturat e tjera dhe preferencat e tyre sepse kjo është në kulturën e tyre dhe komunitetet që ata kanë jetuar në kështu që është e rëndësishme që infermieret nuk mendoj se kultura ime është më se normale të pacientit për pacientët, kultura e tyre është normale në krahasim me infermieret. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Norvegji

Lënda: Gjeografia , Shoqëria

• Për të qeverisur Norvegji:
Norvegjia është një monarki kushtetuese, që do të thotë se vendi ka një mbret apo Queen (ose të dyja). Por ata nuk kanë pushtet, por ajo ka një qeveri të zgjedhur parlamentar. Kryeministri i Norvegjisë Jens Stoltenberg quhet.
Kushtetuta Norvegjeze e 1814 i jep kreu i shtetit të pavarur të drejtën për të emërojë kabinetin e tij, por që nga viti 1884, kur sistemi parlamentar u fut, ai ka bërë në mënyrë që kryeministri duhet të ketë mbështetje në Parlament.
Parlamenti norvegjez, Storting, përbëhet nga 169 anëtarë të zgjedhur nga viti 2005, nga 19 rajone, qarqe.
Sistemi zgjedhor është proporcional, me zgjedhje çdo katër vjet. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Dubai

Lënda: Gjeografia , Shoqëria

Gjirit Persik qëndron shejkdömet Dubai: një nga të shtatë emiratet e Emirateve të Bashkuara Arabe Federatës - e cila u themelua në vitin 1971, dhe në kufi Omani dhe Arabia Saudite.
Qyteti i Dubait ishte 200 vjet më parë, një fshat peshkimi dhe tregtare. Emirati i Dubait merr vendime dhe ka përgjegjësi të përbashkët me emiratet tjera. Në Dubai, nuk është kulturë perëndimore. Dubai është e sunduar nga Sheikh Mohammed. Högarabiska është gjuhë zyrtare dhe anglishtja është gjuha e turist.
Dubai ka një klimë tropikale; merr rreth 100 mm shi / vit. Temperatura është zakonisht në mes 40 dhe 54 gradë gjatë ditës në muajt e verës, lagështia është rreth 60%.
Dubai është një nga qytetet më të shpejtë në rritje në botë. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Lufta finlandez Winter

Subjekti: Historia , Lufta , Shoqëria

Mainila: Mainila është një fshat i vendosur në Rusi. Por një ditë ndodhi një konfliktoch pak pastaj u bë katër ushtarë sovjetikë u vranë. BRSS donte të dinte se kush ishte prapa kësaj vrasje dhe që ata ishin duke hetuar, por në fund ata vënë fajin në Finlandë, por autoritetet finlandeze mohuar sovjetikët tha. Kjo ka ndodhur më 26 nëntor 1939.

Bashkimi Sovjetik sulmoi ata më 30 nëntor dhe kjo luftë përfundoi pas katër muajsh dhe ishte në 14 Mars 1940. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Solar Power

Solar Power
Energjisë diellore është energjia diellore vjen nga drita e diellit. Kjo është për shkak të energjisë diellore që ekziston jeta në Tokë. Pa nxehtësia e diellit, toka do të jetë një vend i ftohtë dhe kjo është energjia diellore që drejton fotosintezë. Energjia diellore është me origjinë nga energjinë e prodhuar nga biomasa, hidrocentralet, të energjisë së erës dhe të energjisë gjeotermale një grimë. Energjia diellore është pjesa më e madhe e energjisë elektrike dhe ngrohjes në Tokë. Energjia diellore është përdorur direkt nga njerëzit nëpërmjet teknikave të ndryshme për të prodhuar të ngrohjes dhe energjisë elektrike. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Pushtet

Titulli: Psikologji , Shoqëria

Fuqia është një gjë që ndikon në të gjithë - i cili e ka atë, në qoftë se ju keni atë, në qoftë se ju doni atë, në qoftë se ju shkoni në atë, në qoftë se ju urreni atë dhe shumë më tepër. Fuqia nuk është gjithmonë një gjë e mirë, ajo mund të bëjë njerëzit të çmendem, të vrasë veten, duke marrë në telashe, duke u bërë në depresion ose të ngjashme. Por shpresojmë se kjo është diçka që merr një person për të ndryshuar diçka për të mirë. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Analiza e faqeve në internet mashtrues

Neni Analiza Mirjana Krisanovic 9D Burimi: Skanska Dagbladet 7 novSammanfattning:
Në 5 nëntor ajo ishte një leksion në Sallën Qytetare në Eslöv, e cila ishte gati "Vërtetës dhe pasojë në internet." Gjatë këtij leksioni ndoq nga katër klasa Shkolla Sallerup në Eslöv. Kohët e fundit, disa qindra studentë në Eslöv marrë informacion në lidhje me sigurinë në Internet nga Ulf Silling, i cili ka përvojë të gjerë në fushën e IT.
Disa leksione kanë kthyer edhe për të rriturit. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork - projekte shkollore Newer »