.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e suedeze

Nga teksti runik

Epokat Svenskans

Runik rreth 800-1225

Ca vjetër suedeze 1225-1526 (antikitetit klasik i Suedisë në 1375, më i ri i vjetër suedeze nga 1375)

Older Moderne Suedisht 1526-1732 View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Novell - albin mikun tim

Subject: Suedisht

Kjo është në lidhje me një ditë kur unë dhe Albin ishim në një parti në një shok të tij dhe pastaj ajo nuk ishte mjaft si ne kishim imagjinuar.

Ajo filloi në mëngjes së Parë dhe Albin shkoi në shkollë bashkë. Në rrugën për në shkollë, u takuam miqtë e tij të quajtur Mark, ai ishte një djalë shumë i mirë, derisa ai u tha se unë do të në parti. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Analiza

Subject: Suedisht

Abstrakt

Unë kam bërë një ese në të cilën kam përdorur veprat "Qëllimi i Kasten lartë" shkruar nga Carina Rydberg dhe "Doktor Glass", shkruar nga Hjalmar Soderberg. Edicioni i parë i "Doktor Glas", u lirua në vitin 1905. "The kastë më të lartë", u lirua në vitin 1997, ajo është pra një dallim në mes të shekullit të origjinaleve. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Dashuria vëllazërore

Subject: Suedisht

Dashuria vëllazërore

Ndërsa unë iu mbushën rreth në dhomën time të madhe zhveshjes dëgjova Andreas qëndroj dhe ngrit në qiell si i panevojshëm ajo ishte në të vërtetë do mbi të Robin për darkë në një natë e premte, kur ne mund të qëndrojnë në shtëpi dhe komod deri në një film të mirë, sidomos kur u bë darkë, para se ai ishte për të lënë në konferencën e saj. I mbështjellë sytë e mi për veten dhe të zgjedhur nga thembrat e mia mirën para se unë nxituan nga banjo. Unë më mirë përbëjnë dhe pa Andrew këmbë dhe studiuar veten në pasqyrë me një shikim sarkastik.
- Ju keni qenë në shtëpinë e tij dje, nuk është ajo? Ai tha se pa ndryshuar shprehjet e tij të fytyrës. Ai gjithashtu shtoi se nuk kishte darkë Nobell ne do. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Daniel Defoe

Daniel Defoe ishte një autor britanik, i cili ka shkruar, duke përfshirë Robinson Crusoe.
Ai u lind në vitin 1659 dhe vdiq 24 prill 1731.
Ai shkroi libra gjatë Iluminizmit, dhe para se ai ka punuar si spiun / gazetar politik.
Kur ai ishte 60 ai shkroi Robinson Crusoe, bok tim të preferuar
Ndonjëherë Defoe paguajnë shtrenjtë për se autoritetet nuk më pëlqen librat e tij.
Robinson Crusoe është në lidhje me një njeri i cili është shipwrecked në një ishull të shkretë në Karaibe dhe është atje për 28 vjet, ai kishte një shok të cilin e thirrur të premten për shkak se ai gjejnë atë në ditë të javës e premte. Puna Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Rose lule

Subject: Suedisht

-Nina, A mund të kalojë kripë? kërkoi Rose-miqësore.
Nina ishte një grua 27 vjeçare me nyfärgat flokët flokëverdhë, dhe përveç motrës së Albert dërgoi kripë dhe buzëqeshi mediokre, me buzët e saj të kuqe të përsosur.
Jo, tani unë do të shkoj dhe të shkruajnë një letër Albert pyeti për mua. Vështirë është, në qoftë se ju jeni do të merrni ndonjë pagë në të gjithë këtë muaj! tha Albert Sekretari John dhe tërhoqi dorën në flokët e tij ngjyrë kafe të drejtë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Robinsonade - Fanstasiön

Subject: Suedisht

Ora është rreth shtatë në mëngjes. Jashtë në këmbë trotuar apo drejtimin në vend theksoi Jönköpingbor si të shkojnë në punë, të lodhur
pronarët qen të ecin qentë e tyre dhe risers pensionistët janë jashtë dhe ecje nordike. Kur këto Jönköpingbor shkon kaluara shtëpi apartament
8A kështu që kontrolloni ato çuditshme deri në drejtim të katit të dytë, ku jetojnë ndihmës 23-vjeçari arka Maja Bengtsson dhe 27- vjeçari mjek në punë View shkollë »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Dashuria e jetës dhe vdekjes

Subject: Suedisht

Ishte një mëngjes të zymtë, kur anija franceze zbarkoi në portin e Anglisë. Shiu varur në ajër dhe ka pasur pak njerëz atje, por disa që ishin jashtë duke interesant në anije kur ajo mbërriti në port të vogël. Një grua e bukur e re me flokë të gjatë dredha-dredha sofër kafe dha dorëheqjen në urë. Ajo ishte Helena, e bija e Mbretit të Francës. Një jet topi i zi tërhequr nga kuaj të zinj në mënyrë të barabartë u ngarje poshtë rrugës dhe ndalimin para Helena dhe të shërbëtorëve të saj. Ajo u ngjit në makinë dhe mori një vështrim të fundit në fshatin e vogël. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Disponueshmëria tani

Subject: Filozofi, Suedisht

Accessibility është një fjalë që mund të përshkruajnë shumë gjëra me një djalë / vajzë mund të jetë në dispozicion, një punë mund të jetë në dispozicion, ajo mund të jetë e arritshme pas tetë etj Ka aq shumë që mund të jenë në dispozicion, por vetëm për disa. Disa njerëz nuk mund të gjejnë punë për shkak të prejardhjes së tyre dhe emrat, ata kanë një çrregullim mendor ose fizik apo jo se ajo është seksi i punëdhënësit dëshiron që ju të jetë. Pse duhet kjo botë të jetë aq i arritshëm edhe shumë më shumë, por e fshehur i paarritshëm se sa ju mendoni dhe e dini kaq shumë njerëz të cilët çdo ditë janë duke luftuar për të marrë një punë, por nuk mund të për shkak të punëdhënësve dhe paragjykimet normë, por edhe urrejtjen e vet dhe urrejtje kundër të tjerëve që nuk janë si ata. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Vajza Amityville

Subject: Suedisht

Është me të vërtetë e vërtetë që Perëndia shikon mbi ne të gjithë? Ai kurrë nuk harron dikë, dikë për të mbajtur dorën e tij mbi dhe për të mbrojtur kundër të keqes? Tani keni dëgjuar për vajzën që Perëndia glömde.Tessan ishte emri i saj, dhe për njëmbëdhjetë vjet ajo kishte jetuar me nënën e saj. Nëna e saj ishte vazhdimisht në depresion dhe Tessan kishte për praktikisht sjellë deri dhe të kujdeset për veten e tij, e cila nuk mund të jetë gjithmonë kaq e lehtë. Vazhdimisht ajo u përpoq për të kënaqur të gjithë, ajo u përpoq të jetë studenti më i mirë në të gjithë shkollën dhe të pëlqyer nga të dy mësuesit dhe nxënësit. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -