. Tani

Punimet e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Shkolla punon në suedisht

Në rrugë

Subject: Suedisht

Gulçues, marrë frymë, duke. Ajo shkon larg nga hijet. Duan të vijnë diku ku askush tjetër nuk qenë më parë, ku nuk ekzistojnë të tjerët.
Ku ka fjalë janë fjalë, nuk ka muzikë është muzikë, ku asgjë nuk ka kuptim në të gjitha.
Nuk është në të dhe tani ajo britmat, brejtje, pawing dhe dëshiron jashtë. Fort! NOW! NUU!
Ajo godet duart e saj nëpërmjet xhamit, shards qelqi shkurtimet në krahët e saj. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ese

Subjekti: Filozofi , Suedisht

Si mund të jetë se disa histori nga kohët e vjetra ende ekzistojnë në shoqërinë e sotme është mësuar të nxënësve, e bëri filmin pa pushim? A ka ndonjë gjë ekstra në këto tregime që kapin interesin tonë? A është kjo mënyra e modës së vjetër të saj të gjithë që e bën interesante?
Tristan Isolde dhe, Romeo dhe Juliet, Pyramus dhe Thisbe është 3 histori nga e kaluara që ende jeton sot. Ata janë të gjitha në lidhje me një burrë dhe një grua që bie në dashuri, por janë penguar nga të qenit të goditur fat të keq, për shkak të rrethanave të caktuara. Megjithatë, ata nuk mund të jenë veç e veç dhe të sfidojë të gjithë të jenë së bashku. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Historia e Patrick

Subject: Suedisht

Patrick u ul në shtëpi dhe scribbled vetëm në një bllok, kur ai shikoi nga dritarja dhe pa një burrë të shkuar më larg. Për shkak se ai jeton shumë larg dhe ka pasur vetëm disa shtëpi atje, ai mendonte se duhet të jetë një nga fqinjët që ishin jashtë vonë si kjo. Ajo dukej e pamundur, por, çfarë mund të jetë? Ai vendosi të shkojë jashtë dhe të shikojnë, dhe të vënë xhaketën e tij në. Ai shkoi jashtë dhe mbyllur derën pas tij, dhe shikuar rreth për personin dhe gjeti atë shpejt. Pastaj filloi ngadalë shkon në atë drejtim, në mënyrë që ai nuk do të vënë re, dhe e ndjekur personin nga një distancë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Secili ka djallin e vet

Subject: Suedisht

Damn, bastards ndyrë! Ato janë fjalët që kanë qenë qarkullojnë në kokën time kohët e fundit. Pjesërisht sepse unë doja të betohem në sezon dhe jashtë, por kryesisht për shkak se ajo dukej si kjo në fakt do të ketë sukses për një herë, unë do të ketë sukses. Ishte shumë se një javë e majta në të testit të historisë dhe draftin e shkurtër histori që duhet të përfunduar të enjten. Ishte kushtet perfekte për një planifikim të përsosur. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Historia e Patrick.

Subject: Suedisht

Patrick u ul në shtëpi dhe scribbled vetëm në një bllok, kur ai shikoi nga dritarja dhe pa një burrë të shkuar më larg. Për shkak se ai jeton shumë larg dhe ka pasur vetëm disa shtëpi atje, ai mendonte se duhet të jetë një nga fqinjët që ishin jashtë vonë si kjo. Ajo dukej e pamundur, por, çfarë mund të jetë? Ai vendosi të shkojë jashtë dhe të shikojnë, dhe të vënë xhaketën e tij në. Ai shkoi jashtë dhe mbyllur derën pas tij, dhe shikuar rreth për personin dhe gjeti atë shpejt. Pastaj filloi ngadalë shkon në atë drejtim, në mënyrë që ai nuk do të vënë re, dhe e ndjekur personin nga një distancë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Dallëndyshja-filozof dhe vdekje.

Tema: Historia , Suedisht

Pjesa 1: të gjakut dhe vdekja e fryma pakënaqur.

Ne marshojnë drejt Bastille, ne të cilët janë të shtypur. Ne marshojmë për drejtësi, marshimin shtypur. Padrejtësi Mob shkon drejt frikës parajsë. Valët e urrejtjes janë të destinuara, vizionet e drejtësisë janë ndërtuar. 80 milionë njerëz të marshojnë nëpër rrugët e Parisit udhëhequr nga shpresën e demokracisë, një shoqëri më liberale. Ne të ndaluar në frontin e murit që ndan klithmat i përvuajtur nga veshët tanë, por ne e dimë se ata janë atje. schoolwork Shiko »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Fuçi blu

Subject: Suedisht

Mikael Lindberg shikuar reflektimin e tij nga dritarja e zyrës. Të cheeks kopparärriga ishin të parruar dhe flokët e tij ngjyrë kafe ishte e hollë dhe kishte hije e gri kur është zbardhur nga mosha. Sytë e tij blu ishin të lodhur pas një nate të punës së madhe të zyrës. Ai e ndjeu doorknob ftohtë kundër dorën e tij të ngrohtë. Më në fund kishte ardhur momenti, ai mendonte si ai hapi derën dhe u largua në zyrë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Misticizmi në vapën e verës

Subject: Suedisht

Ishte verë, duke përfunduar në klasën e 8-të, dhe Gjoni menduar "në verën e kaluar, më në fund vetëm një vit mbetur." Brenda në kishë ku u mbajt përfundimi, ajo ishte e nxehtë dhe të lagësht, një nga ato ajër në mënyrë që ju pothuajse të bie në gjumë, kur në këmbë drejtor shkolle dhe belbëzimet në lidhje me atë që ka qenë e mirë, jo e madhe, etj. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Rishikimi libër

Subject: Suedisht

Askush në botë - Hisham Feed

"Askush në botë" nga Hisham Foods është një libër ku djali nëntë vjeçar Sulejman flasin për ndjenjat e tyre dhe përjeton verën e kaluar para se ai është ndarë nga prindërit e tyre. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Novell

Subject: Suedisht

Ajo

I shikim nga dritarja. Ose, në të vërtetë unë nuk e shikuar nga dritarja, unë shoh në dritare. Për të verifikuar. Unë nuk e kishte të nevojshme për të. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork - projekte shkollore Newer »