.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e Teknologjisë

Avion

Përpjekjet e para për të fluturuar

Përpjekjet e para të bëra për të përpiqen për të fluturuar u bë nga kineze për rreth 1 000 vjet më parë me ndihmën e kites dhe balona të ajrit të nxehtë. Në Evropë, Leonardo da Vinci skicuar harton parë për një avioni; një dizajn bajame-powered me krahë flapping, pothuajse si krahut të një zogu. Ai gjithashtu bëri skica e para të një dizajn helikopter-si dhe një parashutë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Solar Power

Solar Power
Energjisë diellore, energjia diellore, energjia vjen nga drita e diellit. Kjo është në sajë të energjisë diellore që ka jeta në tokë. Pa ngrohtësinë e diellit, toka do të jetë një vend i ftohtë dhe kjo është energjia diellore që drejton fotosintezë. Energjisë diellore është me origjinë nga energjia e prodhuar nga biomasa, hidrocentralet, të energjisë së erës dhe energjisë gjeotermale pak. Energjia diellore është pjesa më e madhe e energjisë elektrike dhe prodhimin e ngrohjes në tokë. Energjisë diellore është përdorur drejtpërdrejt nga njerëzit nëpër disa teknika për të prodhuar ngrohjes dhe energjisë elektrike. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Raporti teknik

Tema: Teknologji

"Kur ai do të shndrit deri këngëtarja, ai e quajti deri të gjithë skenën edhe p.sh. ndonjë mbeturinat që qëndronte në qoshet e basisti "

Problemet

1. Ai bela atë me litarë
2. Lentet e gabuara Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

File Sharing

Kur ju bëni dosjet e tyre të aksesueshme në kompjuterë të tjerë dhe rrjetit kompjuterik, internet, kopjimi do të thotë ndarjen.
Për një kohë të gjatë kanë përdorur file-sharing, për shembull, zyra në mënyrë që të jenë në gjendje të ndani fotografi dhe burime në mes të kompjuterëve dhe rrjeteve të lidhur. Ju mund të ndani fotografi në lidhje me internet me distanca shumë më të mëdha, dhe çdo server Internet kryen-file sharing p.sh. Faqe HTML. Dhe për shkak se ajo është më e madhe e rrjetit file-sharing. Dhe një seri përdor protokolle të ndryshme për këtë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Centrali i parë bërthamor i Suedisë

Nuk janë të shumtë ata që e dinë se centrali i parë Suedisë fuqia bërthamore ishte këtu në KTH, të drejtë tjetër për laboratorë kompjuterike Q-shtëpi. Në ditët e sotme ajo është e teknologjive të mediave që përdorin sallën e vjetër reaktorit. Në vitin 1998, megjithatë, reaktori i vjetër është ende një i madh dhe i frikshëm shpellë 25 metra në tokë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Liquid-ftohur SI-motor motor katër-stroke me carburetor

Tema: Teknologji

Otto përfaqëson emrin e projektuesi, një motor Otto është një motor me Pistons shkojnë lart dhe poshtë ose benzinë ​​ose naftë. Ka lloje të tjera të motorëve shembull. Wankel pistoni rrotullues, motor Stirling me djegie të jashtme, turbinë me gaz, djegje të brendshme. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Pajisje

Tema: Teknologji

Aeroplani prirur. Kur të shkojë deri një karrocë ose një karrocë është shumë më e lehtë me avion të prirë. Në vend të një kodër të pjerrët të shkurtër kështu që është më e lehtë me një pak më të gjatë dhe më pak të pjerrët kodër. Puna Shiko shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Technique

Tema: Teknologji

* Teknologji vjen nga fjala greke arti, arti është diçka që ju përdorni. * Shkop është diçka që ju përdorni shpesh. Ju mund të përdorni atë për të t karrige ish tavolinë dhe për të bërë ladles qull. Shkop është naturisk objekteve për sa kohë që askush nuk e ka formuar atë. Shikoni punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

PCB

Tema: Teknologji

Një bord qark është me të vërtetë vetëm një grumbull plastike, metalike dhe komponentëve të avancuara, ngjitur së bashku në një mënyrë të zgjuar për të plotësuar disa nga shumë karakteristika përfshijnë një bord qark mund të plotësoni. Si çdo gjë rreth nesh kompjuterizimin gjithnjë e më shumë, ka bordet qark gjithnjë e më shumë në çdo gjë që ne përdorim; Kompjutera, telefona, TV, llambat TOM mund të ketë bordit të shtypura qark vetë. View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

Carburetor

Tema: Teknologji

Carburetor në dispozicion në të gjitha gjërat benzine si: Mopeda, motorcycles, të gjitha llojet e motorëve, përveç motore elektrike atë që unë e di.
Një carburetor është një kuti metalike, mund të thuhet, me forma të ndryshme, sepse në qoftë se ka një biçikletë me motor, motor, traktor, etj
Ka pjesë të ndryshme të një karburator, për shembull. Mbyt, noton, futje, dhe shoke. View punën e shkollës »

GD Star Rating
Duke u ngarkuar ...

«Older schoolwork -