.nu

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork në Uncategorized

Nëse piramidat

Topic: Uncategorized

Unë kam zgjedhur për të punuar në piramidat, sepse unë mendoj se piramidat janë interesante. Unë dua të di gjëra rreth tyre, të tilla si Kush ishte i pari për të ndërtuar piramidat? E ndërtuar në to ashtu si ndërtimin e rëndë? Si për të ndërtuar një piramidë? Cili ishte piramida më e madhe? Cilat janë piramidat më të famshme? Piramidat egjiptiane janë varresh faraonët ndërtuar për veten e tij, për të treguar se sa të fuqishëm ishin. Finer varreza, më shumë pushtet dhe respekti që ata morën. Piramida ishte një zhvillim i mastaban, e cila ishte një, ndërtesë të ulët katrore rëndë. Ata piramidat e para u hap piramidat të cilat u ngritën nga mastabor bërë pirg mbi njëri-tjetrin. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Energjisë

Topic: Uncategorized

Hidroenergjitik

Avantazhet:
- Pellgje përmirëson kushtet për ujitje.
- Ofron mbrojtje nga përmbytjet. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

-