.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Schoolwork e shpikjeve

Hekur

Tema: Shpikjet

Hekuri është përdorur për të bërë pëlhura e butë dhe smoother. Hekur u shpik sepse njerëzit të kërkuar dhe të nevojshme për trajtimin pëlhura prej liri.

Mashtrim për të qetë pëlhura me diçka të ngrohtë ka qenë rreth e rrotull që nga 300s email. Cr. Pastaj përdorur një gur që u rubbed kundër lëkurë derisa ajo u bë e nxehtë. Pastaj u larguan gurin kundër rrobave derisa ajo u bë e qartë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Avion

Përpjekjet e para për të fluturuar

Përpjekjet e para të bëra për të përpiqen për të fluturuar u bë nga kineze për rreth 1000 vjet më parë me ndihmën e kites dhe balona të ajrit të nxehtë. Në Evropë, Leonardo da Vinci skicuar harton parë për një avion; një bajame integruar ndërtimet me krahë flapping, pothuajse si krahun e një zogu. Ai gjithashtu i bëri skica e parë në një dizajn helikopter-si dhe një parashutë. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Solar Power

Solar Power
Energjisë diellore është energjia diellore vjen nga drita e diellit. Kjo është në sajë të energjisë diellore që ka jeta në tokë. Pa ngrohje nga dielli, toka do të jetë një vend i ftohtë dhe kjo është energjia diellore që drejton fotosintezë në bimë. Energjisë diellore është me origjinë nga energjia nxjerrë si biokarburanteve, hidrocentralet, të energjisë së erës dhe të energjisë gjeotermale të ulët. Prandaj energjia diellore është më e prodhimit të energjisë elektrike dhe të ngrohjes në tokë. Energjisë diellore është përdorur drejtpërdrejt nga njerëzit nëpërmjet disa teknikave për të prodhuar të ngrohjes dhe energjisë elektrike. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Kompjuter

Tema: Shpikjet

Më i lartë

Ata prodhuar kompjuterin për të kuptoj se llogaritjet matematikore se do të shkojnë edhe më shpejt se në qoftë se një njeri ka bërë atë me dorë. Kompjuterët janë shumë të mindra dhe më efikas se ata ishin 20 vjet më parë. Kompjuteri i parë në botë ishte ENIAC, e cila u përfundua në 1945 u përdorën për ushtarak gjatë Luftës së Dytë Botërore për të prodhuar tavolina të predhave të kurseve që do të marrë një kohë të gjatë për të bërë me dorë. Shiko punën e shkollës »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Trafikuppstats

Makinë

Hyrje-Përmbledhje:
Carl Benz ndërtoi benzinë ​​makinën e parë powered në 1885, pas të cilit ai më pas u bashkua me Gottfried Daimler për të hedhur themelet për industrinë e automobilave gjerman në 1886.
Zhvillim ka përparuar mjaft i shpejtë dhe na ka dhënë makina që kemi sot është shumë më e sigurt se 50years më parë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Motor me avull

Tema: Shpikjet

Përshkrimi Teknik

Me ndihmën e motorit avull, energjia ngrohjes është konvertuar tek energjia kinetike. Uji është pjekur në një kazan, kështu që ajo bëhet me avull nën presion. Në një cilindër ndikon pistonin presion avulli, i cili nga ana e tij transmeton punë mekanike. Motorët me avull para u përdorur për të pompuar ujin nga minierat, të cilat i kishte përdorur më parë pompa kali-tërhequr. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Thomas Alva Edison dhe llambë të lehta

Thomas Alva Edison ka lindur 11 shkurt 1847 në Milano, Ohio. Ai ishte një shpikës dhe shpikur diçka që do të ndryshojë botën, e llambë të lehta.
Para llambë të lehta ai shpiku gramafon e cila është një lloj i thjeshtë i gramafonit. Ajo ishte sipas tij, shpikja e tij më të mirë por update, gramafon vërtetë shpikur një shpikës gjerman të quajtur Berliner. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Avion

Historia avion

Ajo ishte Leonardo da Vinci i cili ka filluar të menduarit rreth asaj se si një makinë fluturuese do të duken si. Ai madje erdhi me idenë e parë se si një helikopter do të punojë. Por ishte një emër suedez u Emanuel Swedberg cili bëri skicën e parë me një pajisje helikë-si. Kjo ndodhi në 1716 Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Radio

Tema: Shpikjet

Histori

Herët në historinë tonë ishte e vetmja mënyrë për të përcjellë informacione dhe lajme duke biseduar me njëri-tjetrin. Disa mënyra të tjera ishin indianët e tilla të cilët zhvilluan një mënyrë për të komunikuar me njëri-tjetrin përmes sinjaleve tymi. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Llambë të lehta

Tema: Shpikjet

Shpikja e llambë të lehta ka një histori interesante që përfshin vitet 1800. Në fillim të kësaj periudhe përbëhej dritat e disponueshme të qirinj, gazit dhe llambat e naftës. Në 1809 filloi një kimist anglisht, Humphrey Davy, udhëtimin për shpikjen e një burim praktik të lehta flaktë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork -