Schoolwork

.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme

Kërko schoolwork

Projekte shkollore të reja:

Të ndalojë pirjen e duhanit

Tema: Shoqëria

Unë nuk e kuptoj pse njerëzit pijnë duhan është kaq budalla në çdo mënyrë. Ajo është e shtrenjtë, prodhimi i cigareve nuk është e mirë për mjedisin. Pirja e duhanit është e keqe për të dy shëndetin e tyre dhe për mjedisin e së duhanpirësit. Zona të mëdha të pyjeve pyjeve dhe shi zhduket në Amerikën e Jugut vetëm për të të jetë në gjendje për të akomoduar kultivimin e duhanit. Ata që punojnë atje mund të thith ndonjë lëndë të rrezikshme dhe ata nuk jetojnë shumë gjatë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Punimet shtrenjta publike

Tema: Shoqëria

Biletat për autobusë dhe metro është vetëm tepër i shtrenjtë, veçanërisht në Stokholm. Një udhëtim i vetëm është pothuajse 20 SEK! Kam lexuar një artikull në lidhje udhëtojnë me autobus në Stokholm është më e shtrenjtë, në qoftë se ju paguani me të holla (mund të ndodhë që keni harruar kartën SL në shtëpi).

Unë e kuptoj se biletat janë të shtrenjta për SL duhet të sjellë në të holla, për të paguar pagat, stacionet hotelierike, trena, etj View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Francë

Tema: Gjeografi

Popullatë

Franca ka një popullsi prej 60.900.000 njerëz.

Kryeqyteti dhe popullsia

Kryeqyteti i Francës është i Paris me 2.111.000 banorë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Egjipt

Tema: Gjeografi

Popullatë

Egjipti ka një popullsi prej 76.9 milion njerëzish.

Kryeqyteti dhe popullsia

Kapitali i Egjiptit është në Kairo me 7.9 milion banorë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Sistem i qarkullimit të gjakut

Tema: Biologji

Hemoglobinget është një proteine ​​ngjyra gjendet në qelizat e kuqe të gjakut. Hemoglobinë shkakton qelizat e kuqe të gjakut për të transportuar oksigjenin dhe u jep qelizave të gjakut ngjyrën e tyre të kuqe.

Zemra është si një pompë të dyfishtë. Ndërsa një gjysmë pompa gjak në të gjithë trupin, të marrë gjysmën tjetër prapa gjakut nga venat. Shiko schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Sheqeri Arch

Lënda: Fizikë

Si kam bërë shkop time?

Së pari, unë e bëri dy shtylla me katër gunga e sheqerit u. Atëherë unë prerë copa e sheqerit në një anë, në mënyrë që ata u bënë të wedged. Një së pari do të bëjë rreth 10 copë, dhe ndoshta rastësisht, disa prej tyre i ngjajnë njëri-tjetrit. Për një do të bëjë çifte. Por ju kishte për të rregulluar pak. Shumë, përfshirë edhe mua, duke u përpjekur për të bërë çiftet e sheqerit drejtpërdrejt, por ajo nuk ishte aq e mirë. Ata prerë gjithnjë e më shumë, dhe copa sheqer ishin shumë të vogla. Kjo do të thotë se qemer ishte i vogël. Sheqeri numër pesë do të jetë thickest, numër katër ngushtë etj

Deri sa arritët në qendër gur do të bluaj në të dy anët. I ngjitur ata së bashku dhe le të thatë, por njerëzit thyen vaults. My u ndërprenë dy herë. Pastaj unë ngjitur cubes sheqerit mbi gurë fund, një para dhe një të pasme. Kështu që ajo do të qëndrojë në mënyrë të vendosur. I BORDIT duke shtypur copa më shumë, me harqe gurë e tij mbrapa lart grumbulloj pak milimetra. Ne u kthehet fshirje tavolina. Ajo ishte e bukur, por pak dicey. Unë mendoj se unë duhet të jetë pak më të efektshme dhe të tregojnë më shumë respekt për punën, kohë tjetër. Gjë e keqe ishte se duart e mia u bë mjaft e çrregullt, por në bazë të të gjithë kjo ishte mirë. Kam mbaruar në rreth tre te katër mësimet.

Si punon Vault?

Një qemer ka një sipërfaqe prej bulbor p.sh. një manastir. Kasaforta është e ndërtuar prej blloqeve formë pykë-. Gurët janë presion kundër njëri-tjetrit dhe kanë një forcë duke pasur. Si të mos collapses çati. Guri i parë në fillim të shkop quhet kapak rënie shkëmb (në të dy anët). Distanca në mes të shkëmbinjve kapak rënie të quajtur hapësirë. Vault Pika më e lartë është quajtur kurorë. Gjatësia mes kurorës dhe hapësirë ​​është quajtur pilhöjd. Ajo që mbështet quajtur konsideratë qemer. Midis kërcim dhe abutments janë imposten. Shumë vend ku qemer është në (imposten, sipërfaqe të ngurta nga qemer) quhet kapak rënie. Guri në mes quhet parim baz. Pjesa Vault jashtme të quajtur shkop mbrapa.

GD Star Rating
në ngarkim ...

Isaac Newton

Tema: Biografitë

Isaac Newton ka lindur në Woolsthope pasurive pranë Grantham në Angli 4 janar 1643. Kur ai u lind ai ishte shumë i vogël. Fëmijërinë e tij nuk ishte veçanërisht i mirë. Isaku u rrit deri në një fermë të vogël. Babai i Isakut u emërua gjithashtu Isaku ai vdiq tre muaj pas Isaku u lind. Nëna e Isakut, Hannah Njutoni u martua me një prift të pasur, Barnaba Smith kur Isaku ishte tre vjeç. Vitin tjetër u zhvendos nëna e Isakut në një tjetër prift i fshatit. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Ceasar

Tema: Biografitë

Kush ishte Caesar?

Julius Caesar ka lindur 13 korrik 100 f.Kr dhe vdiq 15 Mars, 44 f.Kr, ai ishte 56 vjeç. Caesar prejardhjen nga një familje e aristokrat, i cili nuk ka për qëllim aq shumë për politikën romake deri 300 pes Por nëna e tij, Aurelia dhe gjyshja e tij, Marcia, të dy u përkiste nobiliteten njeri i pagdhendur i cili ishte shumë aktive në politikë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Hekur

Tema: Shpikjet

Hekuri është përdorur për të bërë pëlhura e butë dhe smoother. Hekur u shpik sepse njerëzit të kërkuar dhe të nevojshme për trajtimin pëlhura prej liri.

Mashtrim për të qetë pëlhura me diçka të ngrohtë ka qenë rreth e rrotull që nga 300s email. Cr. Pastaj përdorur një gur që u rubbed kundër lëkurë derisa ajo u bë e nxehtë. Pastaj u larguan gurin kundër rrobave derisa ajo u bë e qartë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

Të tri religjionet

Subject: Religion

Krishterimi

Krishterimi është feja që shumica e njerëzve në Suedi të cilët kanë qenë këtu për 1.000 vjet. Të krishterët besojnë se Jezusi ishte Biri i Perëndisë. Ata gjithashtu besojnë se Perëndia është në botë në tre mënyra të ndryshme: si Ati (Krijuesi i botës), Biri (Jezusi) dhe Shpirti (një forcë e padukshme). Ati, Biri dhe Fryma nuk janë tre perëndi të ndryshme, por aspekte të ndryshme të Perëndisë. View schoolwork »

GD Star Rating
në ngarkim ...

«Older schoolwork - Newer schoolwork »