.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Dërgo në punën e shkollës

Nëse ju të shfrytëzojë projektet shkollore në këtë faqe kështu që mënyra më e lehtë për të falënderoj të paraqesë vetë schoolwork tuaj. Ajo nuk është e nevojshme, por kuptohet mjaft appreciated. Share it!
Ju nuk mund të paraqesë tekstet që keni shkruar vetë! Kjo përfshin kopje fjalë për fjalë të librave. Kjo është e rëndësishme dhe një rregull absolut!

Punon ju dërgon në info@skolarbete.nu~~V
Nëse ju doni që ne të ju tregojnë se si autori kështu që shkruaj këtë në mënyrë eksplicite në email (mos harroni emrin tuaj).

based on 16 ratings Dërgo në schoolwork, 3.5 out of 5 bazë të 16 ratings

9 Komente »

9 Përgjigjet për të "Dërgo në punën e shkollës"

 1. Cecilia më 5 dhjetor, 2007 në 1:08 pm #

  Përshëndetje,

  Është interesante zhvillua mbledhja e punës në mënyrë që të lehtësojë të gjithë të jenë të frymëzuar për punën e tyre. Por si saktësisht bën këtë punë në qoftë se ju dëshironi të dërgoni një punë? Si duhet të duken si? Një punë zakonisht kanë fotot dhe komente. Duhet burim thuhet, apo thjesht teksti? Ndoshta mirë me një udhëzues për të bërë më të lehtë për ne për të shtoni deri dhe ju.

  / C

  [Përgjigju]
  Dërgoje se si ju doni dhe ne do të rregullojmë pjesën tjetër. =)

 2. Anonymous më 17 tetor, 2008 në 2:15 pm #

  Çfarë ndodh nëse ju shihni se unë kam shkruar shumë e ngjashme me një tjetër faqe? do të skualifikohet ELR ende mund të fitojë? megjithëse dety ishte vetëm një rastësi? Lloji njëjtat burime?

  [Skolarbete.nu]

  Oh jo, në qoftë se puna është e juaja, ju të botojë atë kudo që ju dëshironi.

 3. David më 20 tetor, 2008 at 8:28 AM #

  Cilat janë rregullat për punën që ata paraqesin? Lejohet imazhet dhe lidhjet?

  [Skolarbete.nu]

  Ne publikojë për fat të keq kurrë fotot si ata mund të jenë të mbrojtur nga copyright.

 4. Majolo më 7 nëntor, 2008 at 11:07 AM #

  Ajo do të dërgojë këtu është i mbrojtur ose dikush mund të kopjoni atë që kam shkruar?

 5. Skolarbete.nu më 8 nëntor, 2008 në 6:49 pm #

  Çdokush mund të kopjoni. Pra, është me çdo gjë në internet.

  Kjo nuk do të thotë se nuk ka asnjë pikë në kopjimi dhe paraqitjen si dikujt punën e vet. Mësuesit kanë kërkuar të veçantë dhe krahasimin e teksteve për të përcaktuar nëse dikush ka kopjuar punën e dikujt tjetër.

 6. Malin më 17 dhjetor, 2009 at 8:47 pm #

  Unë shërbej në të gjitha për të dërguar në veprat që bëj? Unë kam shumë e shumë në kompjuterin tim që unë kam shkruar që të tjerët të mund të marrë pjesë, por unë të marrë asgjë për atë, pse ta bëjë këtë, atëherë?

  mirënjohës për përgjigje!

  [Skolarbete.nu]
  Për këtë ndoshta ju të marrë ndihmën e projekteve të tjera shkollore në dispozicion në këtë faqe interneti. Kjo faqe bazohet në se njerëzit janë të gatshëm për të ndarë. Ju humbni asgjë për të ndarë, por ju humbni që të tjerët nuk duan të ndajnë.

 7. Fanny më 8 shkurt, 2010 në 8:21 pm #

  Unë kam vetëm një pyetje nëse ajo është në rregull për të kopjoni një punë të shkollës vetëm për të dërguar atë në kompjuterin e shkollës dhe e përdorin atë si frymëzim në shkollë?

  [Përgjigju]
  Po, ju mund të shtypura. Por të jenë të vetëdijshëm se në qoftë se ju mund të merrni për ju që të paraqesë si punën tuaj kështu që mësuesit do të zbuloni atë. Mësuesit kanë mjete të posaçme për të kërkuar për plagjiaturë. Kjo nuk është një paralajmërim, por një thirrje për ata që duan të bëj plagjiaturë mos marrë probleme.

 8. Timmy më 17 dhjetor, 2010 në 3:05 pm #

  Unë nuk mund të duket të paraqesë, çdo herë që unë të përpiqet të marr një mesazh prapa duke thënë se ajo nuk ka shkuar përpara. Ndonjë ide pse?

 9. Cathrin më 29 mars, 2011 at 1:28 pm #

  Hi

  Vajza ime mund të ketë qenë viktimë e një scam, sipas saj, ajo ka shkruar këtë tekst dhe t'i dorëzohet mësuesit në feve, pikërisht njëjtë teksti është tani në dispozicion në web faqen tuaj dhe pastaj unë pyes veten në qoftë se ajo mund të jetë në mënyrë që një shok klase të dottet tim marra puna e saj vënë në atë skolarbete.nu për të që të marrë mut për të pasur mashtruar.

  Si mund të shohim që të vënë në punë dhe kur ajo është e postuar?

  [Përgjigju skolarbete.nu]
  Unë kam hequr emrin etj tuaj, sepse ai ndjehet i panevojshëm për të publikuar.

  Për fat të keq, ajo është mjaft se jeni viktimë e një scam. Puna Shkolla është publikuar në fillim të vitit 2008.

Koment Dërgo në punën e shkollës