.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Gjithçka varet se si ju trajtojnë më

Subjekti: Suedisht

Unë mund të jetë i bukur, por edhe ngjitëse ...
Unë mund të dua, por AG Edhe mund t'ju urrej ...
Unë mund të ju përkrah, por unë ndërkohë mund budalla ju ...
Unë kujdesen për ju, por unë mund të harroj plotësisht ...
Unë mund të shkruaj mikut tuaj më të mirë, por unë mund të jetë armiku juaj më i keq ...
Gjithçka varet se si ju trajtojnë mua!

Vlerësoni E gjitha varet se si ju trajtojnë më


Projektet Related shkollore
Më poshtë është punë e shkollës që përfshin të gjitha varet se si ju trajtojë mua, ose në asnjë mënyrë në lidhje me çdo gjë varet se si ju trajtoni mua.

Koment E gjitha varet se si ju trajtojnë më

« | »