. Tani

Punimet e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Loved Marlene

Subject: Suedisht

- Eja, tha ai, ne do të shkojmë nga pak. Marlene u kap tërësisht në. Ata dolën në ballkon, u tjerrje në kokën e saj. STOFFE caressed faqen e saj.
- Unë mendoj se kaq mallkim shumë për ju Marlene, ju e dini, ai pëshpëriti.
- Ju jeni i dehur, "tha ajo në heshtje.
- FULL!? A nuk më besoni? Ju jeni të veçantë, ju të më buzëqeshje, ju të më duan të shkojnë në shkollë në mëngjes.
Ai u përkul përpara dhe buzët e tij preku hers. Marlene mendoi se do plas. Ajo vuri krahët rreth qafës së tij dhe gjuha e tij preku hers. Ajo vetëm për të kërkuar që të qëndrojë atje përgjithmonë. Dikush thirri nga brenda STOFFE
- Unë do të kthehet së shpejti. Zhdukja jo. Mirë?
- Unë do të pres këtu.
STOFFE hyri në apartament dhe Marlene ndjerë devouring trullosur, ajo kishte vetëtinin nga dhimbje koke, dhe ajo ndjeu se ajo mund të ketë hequr dorë nga këto gota verë fundit. Ajo mori kangjella pas tij, ose kangjella mendoi ishte aty. Çdo gjë shkoi në një të dytë, çdo gjë shkoi e zezë.
Ajo i hapi sytë e gjelbër në spital një javë më vonë. Dhoma ishte e qetë dhe askush nuk ishte aty. Ajo nuk e dinte nëse ishte gjallë apo jo, ajo nuk mbani mend asgjë. Përveç saj qëndronte një tavolinë druri me tusetals brund lule në të gjitha ngjyra të ndryshme. Ka pasur kartat nga miqtë e ndryshme, dhe nga familja. Ajo hapi një kartë me një zemër të madhe të kuqe në. "Loved Marlene. A mos i lënë më tani. Na vjen keq unë ju braktis në ballkon atje, çdo gjë është faji im. Në qoftë se ju zgjoheni përsëri ju duhet të dini se ju jeni të gjithë unë mendoj në lidhje. Ti je gjithçka për mua. Unë të dua. Gjithmonë juaji. / STOFFE "Tani vjen fotografitë mbrapa, ajo kujton kur ajo ishte në këmbë në ballkon me STOFFE, ajo mban mend se Gjoni bërtiste STOFFE, dhe ajo ra. Ajo filloi të qajë. Lotët u poshtë faqet e saj. Njëri ishte mjaft i fryrë. Ajo kishte pikoj në krah, dhe suva rreth një këmbë. Ajo kishte krahun në një jastëk, dhe ajo ndoshta kishte thyer dore, ajo u përpoq të lëvizë dorën e tij, por ai ishte në dhimbje të tmerrshme. Pastaj pashë nëna e saj nga dritarja në derë, atëherë ajo shkoi përsëri. Pastaj ajo rrëmbejë derën.
- Unë nuk e shoh se ju kishte zgjuar!
- Mos shaj nënën lutem, unë kam shumë dhimbje në kokë.
- Sweetheart si jeni? Oh, ne nuk mendoj se ju do të zgjoheni përsëri.
Pastaj erdhi një infermiere në, ajo do të shtrydh kudo, pastaj erdhi pjesën tjetër të familjes në. Dhe ajo u jäteskönt për të parë Minette përsëri, motra ime e dashur të vogël. Unë u la në spital në shtesë një javë. Dore nuk ishte thyer, por ndrydhur vetëm në mënyrë të konsiderueshme. Ajo kishte një lëndim të rëndë në fushë qafë. Dhe një tronditje që ishte absolutisht e pabesueshme që ajo arriti. Ajo do të kthehet në tre javë dhe të veprojë kokën. Ajo nuk e mbani mend se cila pjesë, por nuk ishte diçka e çuditshme në çdo rast. Kur e hënë u gjet mami e saj me makinën e saj. Ajo ndihmoi Marlene deri në fund. Ajo ishte me paterica dhe një copë toke të madhe në anën e djathtë të ballit. Tani ajo vetëm për të kërkuar për të shkuar përsëri në shkollë.
- A jeni i sigurt se unë nuk do të vijnë në?
- Po mom, kjo është në rregull. Do të jetë mirë.
- Unë do t'ju kur ju mund të merrni mua? Mirë?
- Po, i dashur, që do të jetë e mirë. Asnjëherë mos harroni që unë dua.
- Puss mami, unë dua också.Hon mori tri frymë para se ajo trokiti në derë ngjyrë bezhë. ajo ishte Jossan hapur. Ajo e shikoi Marlene, pastaj ajo filloi të qajë. Ajo hodhi veten mbi Marlene, i cili ishte gati për të humbur ekuilibrin e saj në paterica ajo është dashur të mbështetet në.
- Ju jetoni. Fyfan për ju Marlene. Mendova itne ju do të kthehen më. Kjo është të paktën ajo që mjekët thanë.
- Do të jetë mirë. Faleminderit për lulet, nga rruga, ata ishin jättefina. A është STOFFE këtu?
- Jo, mund të ulet me Caroline në bibliotekë.
- Carro?
- Po, ne jemi duke bërë punën në grupe në: So n
- Mirë, por shëndeti i të tjerëve që unë jam plotësojnë STOFFE pari, unë do të kthehen më vonë.
- Po, unë do të. A nuk ju duan mua për të ardhur?
- Jo, nuk është e nevojshme. Do të jetë mirë me veten time.
Ajo kërceu jashtë në drejtim të bibliotekës, e vetmja gjë që ajo mendonte të ishte STOFFE. Por kur e pa flokëverdhë e tij kallufs divan, ku ajo ishte e lumtur përsëri. Ajo trokiti në dritare dhe u takua Stoffes shikimin. Ai vetëm hapin, atëherë ai mori soffryggen dhe hodhi veten mbi PCH shtrat nxituan nga dera. Ai u ndal disa metra larg prej saj. Ai e shikoi atë me sytë e tij ngjyrë kafe dre. Ai shtrirë krahët e tij ndaj saj. Ajo përkuli kundra përqafimin e tij të ngrohtë. Njerëzit ishin mbledhur rreth tyre tani. Lotët u zhvillua në të dy STOFFE dhe Marlene tani.
- Tani ju e dini se gjithsesi unë çfarë pikëllimi është, fyfan. Unë kurrë nuk kam qenë kaq të trishtuar.
- Na vjen keq, por unë kam qenë i trullosur, dhe unë nuk e dija se nuk kishte kangjella. Unë nuk dija asgjë kur kam ra.
- Por unë ndjeva dhimbje të mjaftueshme kur ju rri aty poshtë. Unë kurrë nuk mendova se do të merrni për të mbajtur ju përsëri. Por tani unë lirimin ju kurrë.
- Unë nuk dua të largohet nga ju ose. Por ju mund të qetë poshtë pak, kam hequr në fytyrë?
- Haha, oh vjen keq.
- A duhet të shkojnë në qendër? Unë dua të rri pak.
- Sigurisht, unë do të përfundojë vetëm me Carro. Ne ende mbaron tani.
Ai eci nëpër dyer përsëri.
- STOFFE!
- Po?
- Unë të dua.
- Të dua shumë babe.
Pastaj ata shkuan krah për krah drejt qendër. Ajo e dinte se si gjaku rrodhi nëpërmjet saj. Ajo kurrë nuk do të kuqe një verë-gotë më shumë. A ajo, gjithsesi. Tani ajo donte atë moment kurrë nuk do të përfundojë. Ajo donte të ishte Stoffes përgjithmonë.
- STOFFE, ju jeni përgjithmonë im?
- Po Marlene. Gjithmone.

Rate Loved Marlene


Related schoolwork
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Loved Marlene ose në asnjë mënyrë në lidhje me Loved Marlene.

Duke komentuar Loved Marlene

« | »