.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Analiza e faqeve të papërgjegjshme në web

Neni Analiza Mirjana Krisanovic 9D Burimi: Skanska Dagbladet 7 novSammanfattning:
Më 5 nëntor, ajo ishte një leksion në Sallën Qytetare në Eslöv, e cila ishte rreth "Vërtetës dhe pasojë në internet". Gjatë këtij leksioni mori pjesë në katër klasa nga Shkolla Sallerup në Eslöv. Në kohët e fundit, disa qindra studentë në Eslöv marrë informacion në lidhje me sigurinë në Internet nga Ulf Silling, i cili ka përvojë të gjerë në fushën e IT.
Disa ligjërata kanë kthyer gjithashtu për të rriturit.

Analiza:
Më shumë fëmijët dhe të rinjtë të përdorin kompjuterat dhe internetin çdo ditë. Herët shfrytëzohen më shumë shembullin e shërbimeve bibliotekare, për të gjetur të dhëna dhe fakte, por zhvillimet në IT kanë shkuar shumë shpejt. Sot, shumë besojnë se ajo është shumë më i përshtatshëm dhe më e lehtë për të kërkuar për faktet në internet, kur ju e dini se ekziston mundësia. Ajo mund të jetë fjalë e lehtë të shtypni në internet se sa për të lexuar shumë libra, por nuk ka marrë përgjigje. Në internet, pothuajse kushdo mund të shtoni tekst, imazhe dhe shumë më tepër, për këtë arsye, duhet të jenë të kujdesshëm dhe mos i keni besim çdo gjë që ju lexoni në web. Një duhet gjithmonë të jetë kritik! Edhe fëmijët e vegjël kanë filluar të përdorin kompjuterat dhe të hyrë në internet. Unë nuk mendoj se mund të ndalojnë ata që të shfletoj neto, por prindërit duhet të mbani një sy në atë që faqet e internetit të vizituar fëmijët tuaj. Shpesh, sot fëmijët dhomë vetë dhe kompjuterët e vetë, kjo do të thotë se do të jetë e vështirë për prindërit për të kontrolluar zakonet e tyre në kompjuterin tuaj. Ndonjëherë ju mund të aksidentalisht vijnë në faqet e internetit, të cilat mund të jenë të papërshtatshme dhe pastaj ajo mund të jetë një dhimbje për të guxojnë për të të treguar prindërit. Në internet ka edhe njerëz të paskrupullt të cilët përpiqen të mashtrojë njerëzit në mënyra të ndryshme. Nuk kanë qenë vende të ndryshme chat se njerëzit kanë fëmijë të zhvishet në frontin e Webcam, mashtruar ata jashtë në datat dhe pastaj përdhunuar ato ose mashtruar ata jashtë e parave, grabitje dhe si. Edhe pse shitjet e drogës dhe alkoolike të miturve janë të pranishëm. Është e rëndësishme, unë mendoj se ju jeni duke folur për prindërit e tyre për diçka ndjehet e gabuar, para se ajo është shumë vonë. Kam dëgjuar se policia kanë staf me kohë të plotë, për të fituar qasje në këta njerëz dhe kjo nuk është gjithmonë e lehtë për të gjetur këta njerëz. Unë mendoj se kjo është një mënyrë e mirë për të punuar në. Ju mund të bllokojë faqet e internetit të caktuara dhe ka edhe programe që mund të ndihmojnë prindërit për të shikojmë se çfarë faqet e internetit fëmijët / të rinjtë kanë përmendur. Boffning janë bërë gjithnjë e zakonshme dhe ajo përfshin inhaling oksid azoti si nga kanaçe llak të ndryshme, për shembull krem. Një dehje arrihet me oksid azotuar dhe trurit merr oksigjen. Ajo mund të krahasohen për të mbushur pas konsum të alkoolit. Në Suedi, vdekja ka ndodhur për shkak të së ashtuquajturës boffning cila unë mendoj se është e tmerrshme. Por në qoftë se ju e përdorni internetin siç duhet, ajo është një mjet efektiv në shkollë dhe mund të lehtësojnë shumë unë mendoj. Përmes internetit ju mund të shpesh "ekstra" gjëra për të lexuar në lidhje me, kur shikon në diçka - kjo jep njohuri. Sigurisht, nuk e gjen gjithmonë menjëherë atë që ju kërkoni, por kanë për të kërkuar gjatë dhe të vështirë. Unë mendoj se është mirë që një mund të shikojnë video dhe të bashkohen në në faqet argëtuese.
Unë mendoj se ju nuk duhet të bisedojnë me të huajt, pasi ata nuk e dinë me siguri se kush janë ata, ose të përcaktuar bashkim me ta. Nëse ju ende do të donte për të përmbushur, kështu që unë mendoj se ju nuk duhet të shkoni në vendin e vetë. Dikush mund të ketë kompaninë e miqve apo të takohen në një vend publik ku ka shumë njerëz. Nëse vendosni ribashkim në vendet publike duhet të jetë rënë dakord me prindërit e tij, kur dhe ku për të marrë një të tillë. Unë do të thotë për shembull në qoftë se ju shkoni në një disko dhe të njohurit tuaj të re doni të hyni në një vend tjetër, askush nuk e di se ku je apo nëse diçka ndodh poshtë rrugës në qoftë se ju nuk e njoftojnë askënd paraprakisht.
Relative ime në Serbi mori të dini burrin e saj nëpërmjet rrjetit, kështu rrjeti mund të jetë një fillim për të njohurit e reja, që do të thotë se të gjithë njerëzit nuk janë të mbrapshta!
Nëse ju keni broadband si unë, ju mund të kurseni të holla duke pasur kontakt me miqtë e tyre nëpërmjet email-it, MSN, Skype ose chat. Më pak se ju flisni në telefon, projektligji më pak telefon ju merrni.

based on 10 ratings Analiza e faqeve të papërgjegjshme online, 2,7 nga 5 në bazë të 10 ratings
Rate Analiza e faqeve të papërgjegjshme në web


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me analizën e faqeve të papërgjegjshme në internet apo në asnjë mënyrë në lidhje me analizën e faqeve mashtrues online.

Një përgjigje të "Analiza e faqeve mashtrues online"

 1. Malin më 5 Dhjetor 2011 në 11:53 #

  Wow, mur i tekstit.
  Kjo ishte relativisht e mirë, por ka disa gjëra për të komentuar mbi.
  1. paragrafe! Përndryshe ajo do të jetë shumë e vështirë për të lexuar.
  2. Çfarë keni boffning me faqet e internetit të papërgjegjshme që bëjnë?

  Përndryshe, punë e mirë!

Koment Analiza e faqeve të papërgjegjshme në web

« | »