Analizë

Tema: Shoqëria

Abstract:

Më 5 nëntor, ajo ishte një leksion në sallën Qytetare në Eslöv, tema e "vërteta dhe Pasoja e internetit". Në këtë leksion ndjekur katër klasat nga Sallerup Shkolla në Eslöv. Kohët e fundit, disa qindra studentë në Eslöv marrë informacion në lidhje me sigurinë e internetit nga Ulf Silling, që ka përvojë të gjatë në fushën e IT.

Disa ligjërata kanë kthyer edhe për të rriturit.

Analiza:

Më shumë fëmijë dhe të rinjtë përdorin kompjuterat dhe Internetin e përditshme. shfrytëzuar më shumë shërbimet e bibliotekës dikur shembull, për të gjetur informacion dhe fakte, por zhvillimin e TI ka shkuar shumë shpejt. Sot, shumë besojnë se kjo është shumë më i përshtatshëm dhe më e lehtë për të kërkuar për faktet në internet, ne e dimë se ka mundësi. Ajo mund të jetë e lehtë për të shkruani fjalë kyçe në internet, se sa për të lexuar shumë libra, por nuk kanë marrë përgjigje. Në internet, pothuajse kushdo mund të shtoni tekstit, imazheve dhe shumë më tepër, prandaj duhet të jenë të kujdesshëm dhe të mos besoni çdo gjë që ju lexoni online. Një duhet të jetë gjithmonë burim kritik! Edhe fëmijët e vegjël kanë filluar të përdorin kompjuterat dhe kanë qasje në internet. Unë nuk mendoj se mund të ndalojnë ata të shfletoj në net, por prindërit duhet të mbikëqyr fëmijët në faqet e vizituara. dhomë Shpesh, fëmijët tani vet dhe kompjutera veta, kjo do të thotë që të bëhet më e vështirë për prindërit për të vëzhguar zakonet e tyre në kompjuterin tuaj. Ndonjëherë ju mund të merrni aksidentalisht në një faqe interneti, të cilat mund të jenë të papërshtatshme, dhe atëherë kjo mund të jetë e vështirë për të guxojnë për të të treguar prindërit e tyre. Në internet ka edhe individë të paskrupullt të cilët përpiqen të mashtroj njerëzit në mënyra të ndryshme. Ajo ka shfaqur në faqet e ndryshme te chat personave të cilët marrin fëmijën të zhvishet para Webcam, mashtruar ata nga hitet e përdhunuar dhe pastaj ata ose mashtruar ata nga e para, shantazh dhe si. Edhe pse të drogës dhe të thatë për të miturit janë të pranishëm. Është e rëndësishme, unë mendoj se ju jeni duke biseduar me prindërit e tyre, nëse diçka të ndihet keq, para se ajo është shumë vonë. Kam dëgjuar që policia të ketë njerëz të punësuar me kohë të plotë, për të hyrë në këta njerëz dhe kjo nuk është gjithmonë e lehtë për të gjetur këto njerëz. Unë mendoj se kjo është një mënyrë e mirë për të punuar në. Ju mund të filtruar nga faqet e internetit të caktuara dhe ka edhe programe që mund të ndihmojnë prindërit për të parë se çfarë faqet e internetit të fëmijëve të tyre / të rinjtë e vizitoi atë. Boffning është bërë gjithnjë e më të përbashkët dhe kjo do të thotë se ju thith oksid azotuar nga sende të ndryshme, si kanaçe krem llak. Një lëvizje është arritur nga oksid azotuar dhe hypoxia trurit. Ajo mund të krahasohen për të mbushur pas konsum të alkoolit. Në Suedi, vdekja ka ndodhur për shkak të boffning ashtuquajturin cilat unë mendoj se është e tmerrshme. Por në qoftë se ju përdorni Internetin në rregull, kjo është një mjet efektiv në shkollë dhe mund të ndihmojë shumë unë mendoj. Përmes internetit mund të gjeni shpesh "ekstra" gjëra për të lexuar në lidhje me, kur të kërkoni për diçka - ajo i jep njohuri. Sigurisht ju nuk gjeni gjithnjë atë që ju doni menjëherë, por duhet të shikojmë të gjatë dhe të mirë. Unë mendoj se është e mirë, që ju të mund të shikojnë video dhe shko në faqet argëtuese.

Unë mendoj se ju nuk duhet të bisedojnë me të huajt, si ju nuk jeni të sigurt që ata janë të përcaktuar apo rezultat me ta. Nëse ju do të donte megjithatë të merrni goditur, kështu që unë mendoj se ju nuk duhet të shkoni në vendin e vetë. Ju mund të ketë shoqëri me miqtë apo të takohen në një vend publik ku ka shumë njerëz. Nëse keni vendosur për të goditur në rrugë duhet të jenë dakord me prindërit e tyre kur dhe ku të gjeni një të tillë. Unë do të thotë për shembull, nëse ju shkoni në një disko dhe njohuri tuaj të re për të lëvizur në një vend tjetër, askush nuk e di se ku jeni apo nëse ndodh diçka gjatë rrugës nëse ju nuk tregoni askujt më parë.

kushëriri im në Serbi erdhi të dini online burrit të saj, kështu që në rrjet mund të jetë një fillim të njohurit e reja, që do të thotë se të gjithë njerëzit nuk janë të keqe!

Nëse keni broadband si unë, ju mund të kurseni të holla duke pasur kontakte me miqtë e tyre nëpërmjet e-mail, MSN Skype, apo chat. Më pak të flasim në telefon, më pak faturën e telefonit që ju merrni.

VN: P [1.8.1_1037]
Rating: 0.0 / 5 (0 vota)
Rate Analiza

detyrave të shtëpisë të ngjashme:
Në vijim janë projekte të shkollës që kanë të bëjnë me analiza, apo në ndonjë mënyrë lidhur me analiza.

Analiza Koment

« | »


Çorape

i veshin fëmijët

Shkolla punon me një vlerësim maksimal

Shumica e detyrave të shtëpisë Lexo