. Tani

Schoolwork dhe ese nga shkollat ​​e mesme
Kërko për projektet shkollore

Spirits strehim

Subject: Komente , Suedisht
|

Shtëpia e Spirits është rreth zhvillimit të Kilit gjatë viteve 1900 dhe për njerëzit që jetonin atje. Në librin, ne ndjekim familjen Trueba për disa dekada dhe të shohim se si ata jetuar dhe punuar në Kili në atë kohë, unë kam qenë një vend me vonesë në zhvillim me një shumë e shtypjes dhe klasa dallimet. Personazhi kryesor, ose personi që ne ndjekim në Trueba Esteban. Një burrë me një temperament të madh dhe ai është zakonisht i zemëruar, i lagësht ose të rënda. Ai merr familjen e tij seriozisht. Shpesh bëhet i zemëruar nëse ndodh diçka e pazakontë, ai përpiqet për të korrigjuar atë në një mënyrë që gjithmonë nuk është mirë. Clara gruaja e tij është e mprehtë dhe shpesh mungon në mënyrën e vet. Ajo flet me shpirtrat dhe aksidentet pista dhe mund të lëvizë objektet me fuqinë mendore. Ajo është një lloj, të mëshirshëm dhe të kujdesen shumë për fëmijët e tyre, ndryshe nga burri i saj. Ajo nuk kujdesen aq shumë për gjëra, objekte që njeriu që do të ketë gjithmonë të mirën dhe më moderne. Esteban u rrit në një familje të varfër, dhe ndoshta kjo është arsyeja pse ai dëshiron që të rrethojnë veten me gjëra të bukur ai nuk mund të marrë si fëmijë. Ata janë shpesh jashtë në Marías fermë Esteban Las Tres me fëmijët e tyre dhe shërbyesve. Esteban trajton punëtorët e tij në fermë keq pasi ai gjithmonë ka. Pas një kohe, të merrni të lodhur nga Esteban në jetën e përditshme dhe të merrni të përfshirë në politikë, ai bëhet gjithnjë e më shumë e angazhuar dhe kur gjërat shkojnë keq për të, ai e lejon atë shpesh në kurriz të gruas së tij, me shërbëtorët dhe fëmijët e tyre. Ai ka një orientim të fortë borlig dhe kundërshtojnë çdo gjë që qëndron për socializmi. Socialistët fituan zgjedhjet dhe Esteban ishte mizor i zemëruar dhe vendosi të marrë pjesë në një grusht shteti ushtarak që do të vënë borgjez u kthye në parlament. Por kjo nuk ishte ajo që ai kishte në mendje. Në qeverinë e re nuk kujdesej për të varfrit në të gjitha, por mohuar ata, dhe u vranë ose torturuar të gjithë socialistët si ju mori të mbajë Esteban tani e kuptoj se ai hat bërë gabim dhe të përpiqemi për të ndihmuar të varfrit pak pak dhe të jenë të nicer për fëmijët e tyre.

Unë mendoj se libri ishte i mirë dhe i shkruar mirë. Pas një kohe, ajo ishte me të vërtetë në të dhe ajo ishte e vështirë për ta vënë atë në vetvete. Personpeskrivnigarna mendova se ishte një njeri i mirë förstog të vërtetë atë që njerëzit e librit ndjehet dhe mendohet.

based on 4 ratings Shtëpia e shpirtrave, 1.8 out of 5 bazuar në 4 ratings
|
Spirits strehimit Rate


Schoolwork ngjashme
Në vijim janë projektet shkollore kanë të bëjnë me Shtëpinë e shpirtrave, ose në ndonjë mënyrë në lidhje me Shtëpinë e Spirits.

Koment Spirits strehimit

« | »