. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Australi

Subjekti: Anglisht , Histori

Historia e Australian

Kolonët e parë evropianë mbërritën në Australi në vitin 1788.
1788, Australian ishe banuar nga disa njerëz të quajtur aborigjenët, Ata ishin rreth 300.000 njerëz.
Australia ndarë ngadalë nga Azinë juglindore në mes të 6000-8000 vjet më parë, Kjo e kthyer Australinë për kontinentin ishull.
Të aborigjenët lëvizur nga njëra zonë në tjetrën Kur ushqimi bë pakta. Ata u mblodhën fruta, arra, dhe termitet grubs për të ngrënë dhe Kangaroos gjuajtur me gurë dhe Emus-informoi spears.
Me ardhjen e ardhësve evropiane, mënyra e jetës së aborigjenët ndryshuar në mënyrë dramatike. Shumë prej tyre ishin të makinës vendin fromtheir.

based on 4 ratings Australia, 4.3 nga 5 në bazë të 4 ratings
Vlerësoni Australia


Schoolwork Related
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Australinë, ose në ndonjë mënyrë në lidhje me Australinë.

Duke komentuar Australia

« | »