.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Boa Bosse dhe pranverë

Subject: Suedisht

Boa Bosse sapo kishte wriggled nga treni se ai kishte shkuar në disa ditë. "Gëzohem që të jenë atje" mendoi ai. Ai e kishte lënë, sepse ai ishte në shuarjen ribashkim me ungji Sigge gjarpër tij që jetonte në NASSJO. Brenda në tren ishte e nxehtë, shumë e nxehtë! Pra, ajo ishte e bukur për të marrë nga ajo.
Kur ai doli në platformë, ai pa xhaxhain e tij të vjetër.
- Mirë se vini! Unë pothuajse menduar ju kurrë nuk do të vijnë! Tha Sigge.
- Po, ajo mori një kohë të mirë për të ardhur këtu. Por tani unë jam këtu. Përgjigj boa.
- A mendoni se unë do të ju tregojnë rreth një grimë në qytet?
- E pra, pse jo. Përgjigj Bosse dhe rrëzohej pas xhaxhait të tij në drejtim të qytetit.

Rate boa Bosse dhe pranverë


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me boa Bosse dhe pranverë ose në asnjë mënyrë në lidhje me boa Bosse dhe pranverë.

Lini një boa Bosse dhe pranverë

« | »