. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Book Review

Subject: Anglisht , Reviews

Unë e kam lexuar këtë libër, Në duart e perëndeshë.
Ai është libri i dytë në një kuartet quajtur Song i luaneshë.
Autori është Tamora Pierce i cili ka shkruar seri të shumta fantazi për të rinj.
Unë zgjodha këtë libër, sepse unë jam një tifoz i madh i librave Tamoras dhe unë nuk kam lexuar ndonjë prej tyre në gjuhën angleze.
Ky libër është në të vërtetë imja, unë u përpoq për të gjetur atë në anglisht, por nuk mundën.
Unë u vendosur që të ketë një seri të plotë kështu që unë blerë atë.

Historia zhvillohet në një fushë moshës së mesme quajtur Tortall.
Personi kryesor është Allana i Trebond maskuar si një djalë të quajtur Alan.
Ajo ka jetuar në gjykatë pasi ajo ishte njëmbëdhjetë, tani ajo është gjashtëmbëdhjetë.
Kjo vajzë me flokë të bakrit me sytë vjollcë është shumë e rrallë që ëndrra e saj është që të bëhet një kalorës femra dhe hero.
Ajo është bërë tashmë pronar toke me shoqen e saj shumë të mirë Jonathan Prince.
Detyra e saj është të mbrojë atë.
Por marrëdhënia e tyre do të Developement për diçka më shumë gjatë librit.
Jonathani kishte gjetur vetëm jashtë sekretin Allana në mënyrë të sikletshme Kur ky libër fillon.

Ashtu si në çdo libër fantazi kjo është një luftë në mes të mirës dhe të keqes.
Në këtë kemi kushëri e princit, një të aftë, i pashëm, i dashur magjistar me emrin Roger Duka e Conte.
Që Allana parë e panë atë që ajo e dinte se ajo nuk e pëlqen atë.
Dhe pas incidenteve pak më pas ata që ka ndodhur është libri i parë dyshimet e saj për tradhti ndaj kurorën janë të forta.
Allana është i sigurt se të gjithë Kur Roger edhe përpiqet për të vrarë atë.
Por problemi i saj është se si për të fituar provat e tradhtisë Rogers.
Askush nuk do të besojnë atë, nëse ajo i tha ato dhe ajo do të jetë në rrezik të madh nëse diçka shkoi keq sepse Roger është një njeri i fuqishëm.
Dhe askush nuk ka qenë ndonjëherë duke menduar se nëse ndonjë i honorareve vdiq ajo do të jetë Roger cili do të jetë trashëgimtari afërt.
Udhëhiqet nga një mace misterioze dhe një me ngjyra të ndezura të paktën vonë nga perëndeshë vetë ajo do të çojë në momentin kur ajo sfidon Roger.

Njerëz të tjerë të përfshirë janë George hajdut i cili si i mbështetur gjithmonë Allana, mësuesi i saj Myles që është si një baba për të dhe kalorës saj mik sigurisht.
Ky libër ka pak nga gjithçka, miqësisë, romanca, humor, beteja dhe veprim dhe një komplot të ndërlikuar.
Ju jeni gati duke parë gjithçka nga pika Allana e parë.
Kjo është një shumë e dialogut në të, dhe ka shumë lloje të ndryshme prej tyre shumë.
Vendosjen në kampet akull histori jashtë në shkretëtirë apo në gjykatë.
Nuk ka përshkrime shumë të mjedisit që unë mendoj se është e mirë.

Gratë mund dhe ndiqni ëndrrat tuaja, janë mesazhet në libër. Kjo është ajo që e bën Allana.

Titulli i këtij libri është lloj i pazakontë, sepse vetëm Perëndeshë viziton Allana herë dhe pastaj nuk është shumë më tepër në lidhje me këtë.

Si një libër fantazi punon për çdo moshë.
Sigurisht ju mund të shihni dallimet në mes të rriturve dhe fantazi fantazi fëmijëve, veçanërisht në komplot dhe përshkrimet sa më shumë dhe njerëzit e përfshirë në fantazinë e të rriturve.
Në disa raste që vetëm bën fantazi të rritur shumë të mërzitshëm dhe outdrawn.
Në librin e parë Allana është vetëm 11 vjeç dhe në të fundit ajo është 20
Pra, ajo ndryshon shumë ashtu si të gjithë e bën kur të rriten.
Kur Allanna rritet ndjenja të vjetra më të pjekur dhe mendimet vjen deri, dhe kur kjo ndodh, kjo nuk është e vërtetë sa një libër për fëmijë më.

Pesë seri claen "Kënga e luaneshë" janë duke u zhvilluar në Tortall, para dhe pas kohës së Allana.
Të përjetshmëve për shembull është bërë goxha i madh, ne kemi ato në bibliotekën në shkollë.
Ndonjëherë unë mund të mendoj se këto libra duhet të keni qenë më i gjatë dhe më komplekse.
Një libër i mirë për mua është kur ju jeni kaq emocionalisht përfshirë në atë që ju mendoni se ju jeni personi në libër dhe kur ju mund të lidhura me to dhe ndjehen me ta.
Ky libër mori atë dhe unë gjej shumë zbavitës.

Isabella Selin Norén

based on 5 ratings Shqyrtim, 1.2 nga 5 në bazë të 5 ratings
Libri norma Rishikimi


Schoolwork ngjashme
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Book Review ose në ndonjë mënyrë lidhur me Book Review.

Comment Book Review

« | »