. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Book Review - hotel keqen

Unë kam lexuar një libër të quajtur Hotele keqe dhe kjo është shkruar nga Sharmon Siamon.

Libri është rreth Clare dhe nënës së saj i cili ka kaluar nëpër shtëpinë e gjyshes së saj të vdekur.

Mami është shumë e trishtuar se nëna e saj ka vdekur.

Në rrugën shtëpi, të marrin ato në një hotel me nënën e Clare nuk është e mirë.

Më vonë në mbrëmje Clare menduarit mbi fustan si një gjenden në shtëpi.

Clare ndihet i etur për të provoni fustan ballroom.

Ajo merr mbi fustan ballroom.

Clare kontrolluar veten në pasqyrë dhe ajo merr një goditje, ajo është një kopje e gjyshes së saj si një njeri i ri.

Clare dëgjon muzikë dhe sneaks jashtë në korridor dhe poshtë në holl.

Ku ka muzikë dhe kërcenin.

Ajo ka shkuar mbrapa në kohë!

Clare do të jetë përgjigjur me një djalë të quajtur Patrick.

Ata vallëzojnë gjithë natën deri Mickey vjen me një telegram.

Clare udhëton prapa në 2000s përsëri.

Ditë pasi të bëhet nënë Clare seriozisht i sëmurë dhe kanë nevojë për hospitalizim.

Clare mund të telefononi pas Sandra tezen e saj që mund të marrë kujdesin e saj ndërsa nëna e saj është në spital.

Clare duhet të gjejë diçka në të kaluarën se nëna e saj e bën të lumtur.

Ky libër është i vendosur në mes të 1950-2000-të në një fshat të vogël në hotelin Perandorisë.

Genre libër është Misteri dhe thriller.

Unë mendoj se kjo ishte një libër të mirë dhe emocionuese për Clare, Mickey dhe nënë.

Kjo ishte një libër shumë i mirë që ishte goxha e lehtë për të lexuar ju të kërkuar për të lexuar librin e plotë para se të veshur nga njëra la atë!

Për shembull.

Ndërsa në qoftë se më sugjerim Mickey popped up.

Ai erdhi drejt saj me dorën e shtrirë.

Ajo ishte duke pritur për të parë telegram, por ai ishte duarbosh.

- Unë do të marrë foto të, tha ai me një buzëqeshje keqe.

Ju e dini që ju nuk mund të marrë asgjë me ty përsëri.

- Është koha për të shkuar mbrapa, por ju nuk mund të marrë asgjë me ju!

Mickey kërkuar për të marrë fotografi prej saj. Clare fshehën atë mirë pas shpine.

- Jo! Ajo qau.

- Unë nuk vendosin rregullat, unë vetëm të shihni se ata janë ndjekur.

Mickey erdhi pas saj dhe grin kishte bërë një min frikësuese.

Clare mbështetur larg nga ai.

- Ju nuk e kuptoni, "tha ajo. Kjo është ajo që unë u kthye për të ...

- Nuk lejohet.

- Unë kam nevojë për të marrë foto! Nëna ime është e sëmurë ...

- Nuk lejohet!

Mickey dukej të rritet në uniformën e saj të ngushtë. Zëri i tij u bë më i thellë.

- Dërgo atë për mua! Ai growled. Unë jam tidsportens kujdestari.

- Mua nuk më intereson kush jeni ju! Clare hissed me zemërim. Ju nuk mund të foto.

Vështrimi Mickey djegia e mërzitur në e saj.

- Ma jep mua, përndryshe unë do të të shkatërroj dhe foto!

- Foto mund të shpëtojë jetën e nënës sime!

- Ajo nuk mund të çlirohemi nga e kaluara, tha Mickey dhe iu afrua më shumë dhe më shumë.

- Pse e keni lejoni pastaj kthehen? I pyetur Clare lutës.

Mickey ndalur. Ai tronditi në këmbë të tij dhe shikuar atë nën kapelë që rrinte shtrembër mbi ballin e tij.

Ata janë në një fshat të vogël ku ka shtëpi të vogla dhe dyqane dhe një stacion të vogël treni.

Stafi është shumë i mërzitshëm në hotel.

Mickey një njeri i cili ka punuar atje gjithë jetën e tij.

Clare mendon se ai e parehatshme dhe të çuditshme.

Hoteli është shumë i vjetër me sfond keqe dhe dysheme dhe do të shkatërrohet shumë shpejt.

Clare përshkruhet si një lloj dhe person të bukur.

Si duhet të jetë një vajzë!

Nëna e saj është një lloj personi që është i sëmurë.

Është përshkrim mjaft të mirë personale e librit.

Përshkrimi Mjedisi është e mirë, e cila tregon të gjitha për mënyrën se si ajo duket.

Libri është i vendosur në të kaluarën, kur hoteli kishte kulm të saj.

Pjesa më e rëndësishme e librit është se Clare arrin të kthehet në normale.

Nuk ka gjuhë të veçantë është i pranishëm në libër.

Për shembull.

Ajo mori frymë thellë, dhe ajo ndjeu sikur kockat balenë në gjoksin e saj dhe të shtrënguar për të depërtuar në lëkurën.

Ajo e mori zarfin nga dora e Mickey dhe iku përsëri në sallë vallëzimi për të gjetur Patrik.

Unë mendoj se ky autori ka qenë i përfshirë në nënën e tij është bërë i sëmurë dhe të marrë në një hotel mërzitur

Çfarë ndodh më shpesh është e eksitim dhe pak e frikshme.

I liked fundin se nëna e saj ishte i shëndetshëm dhe se Clare u kthye nga e kaluara.

Mendova se do të përfundojë si kjo.

Rreth autori erdhi për të vizituar, unë do të pyesni pse ajo shkroi këtë libër!

Kjo tha, kjo është një libër që ju nuk dëshironi për të vënë poshtë!

Unë do të rekomandojë këtë libër për të dy djemtë dhe vajzat.

Ky libër doli i pari me titra në anglisht në vitin 1998.

Ai doli i pari në svergie 2007.

Titulli origjinal: Pallati Silver sleepover.

Titulli Suedez: Hotel keqja

Kompanitë e përkthimit: B. Wahl. (Britt-Marie THIEME)

based on 1 rating Book Review - hotele keqes, 5.0 out of 5 në bazë të 1 Vlerësim
Vlerësoni Book Review - hotel keqen


Schoolwork Related
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Book Review - Hotel keqe ose në ndonjë mënyrë në lidhje me Book Review - hotel keqes.

Comment on Book Review - hotel keqe

« | »