.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Libri Shqyrtimi

(un) Arranged Martesa - Libri Raport

Nuk është një familje Punjabi se djali i tyre do të jetë si një djalë të vërtetë Punjabi dhe më pak si një djalë të bardhë. Ata e urrejnë faktin se ai shkon në shkollë, shokët e tij dhe everythingthat ai e bën. Ai bën shumë gjëra prapa prindërit e tij përsëri, pi duhan, skips klasa, ka një mik të zezë dhe e fundit por jo më pak ai ka një të dashurën cili është nga Anglia. Për Punjabis është e ndaluar që të ketë një vajzë, nëse ju nuk jeni i martuar me të, madje edhe më keq në qoftë se ajo është e bardhë. Baba i tij rreh atë gjatë gjithë kohës, për çdo gjë të vogël që Manjit / Manny (emri i djalit), bën që ai merr një Smack ose goditur me një shkop me babain e tij. Baba i tij është mbiçmuara gjithmonë i dehur, dëshira e tij e madhe është për Manjit të jetë si vëllezërit e tij i cili u martua në moshën 17 Well Manjit kurrë nuk do të bien dakord me të dhe e vetmja mënyrë për të ndryshuar mendjen Manjits është për të marrë atë në Indi kështu që ai Mund Mëso se si për të kërkuar një Punjabi vërtetë. Në fillim ai është kundër tij, por ai pajtohet Kur motra e tij në ligjin Jaz premton atij se ata nuk do të lërë atë përsëri atje. Kështu që ai i ndjek ata dhe në fillim ai e urren atë, por pas disa javësh ai u përdorur për çdo gjë dhe me të vërtetë ka gëzuar veten deri në atë ditë që e kanë lënë atë. Ajo ishte pas qenë atje për gjashtë javë (unë mendoj se ishte) Kur familja tha atij se ata ishin duke shkuar për të parë nëse ata mund të marrin pasaporta mbrapa tyre pasi ata kanë qenë "karrige" dhe Manjit qenë budalla Se ai ishte ai besonte Them. Pra, të njëjtën ditë që ai shkoi në një udhëtim të vogël me xhaxhain e tij dhe djalin e tij, ditën që ata erdhën në shtëpi ai e gjeti atë që ata vepruan. Ai u zemërthyer në mënyrë që ajo është e vështirë për të përshkruar. Jo shumë kohë ai takon xhaxhai i tij unë se ishte një i dëbuar shkak se ai nuk ishte as e 'mirë' Panjabi Boy se të gjithë vëllezërit e tij ishin. Ai ishte justlike ndryshe Manjit; ai ka jetuar jashtë Indisë, ka punuar shumë dhe nuk ishte i martuar me një vajzë Punjabi. Ai gjeti se çfarë ata kishin dhuruar për Manny dhe bëri everythingthat ai mund të për të ndihmuar atë nga atje, dhe kështu që ai e bëri. Kur Manjit më në fund u kthye në Angli, i pari ai mori nga babai i tij ishte një shumë të grushta dhe kështu me radhë. Manjit qëndroi i mbyllur në dhomën e tij për dy muaj derisa Ai pranon të martohet me atë vajzë se babai i tij donte që ai të martohej. Arsyeja e vetme që ai ra dakord për të bërë këtë ishte pikërisht kështu që ai mund të shpëtojnë kështu që familja e tij do të vjen keq everythingthat ata kanë bërë për të. Ajo ishte ndëshkimi i tyre për të bërë atë të vuajë për një kohë kaq të gjatë. Dhe i cili ishte duke e ndihmuar atë duke planifikuar të gjithë këtë? Miku i tij më i mirë Ady sigurisht dhe të dashurën e tij të vjetër Lisa dhe prindërit e saj. Dita e ditëlindjes së tij të 17-të, por mbiçmuara ditën e dasmës, Manjit u ngrit dhe ishte gati për t'u martuar, dhe ikin. Ata të gjithë u në makinat e tyre dhe filluan të përzënë në destinacionin e tyre. Kur ata arritën Manjit pohoi se ai e nevojshme për të shkuar në banjo dhe kjo është kur ai mori shansin e tij shumë të ikur, por për fat të keq dera ishte e mbyllur. Ai u përpoq me të gjithë forcën e tij dhe filloi derën. A dera e hapur? E pra kjo sugjerim ime për të ju lejojnë të lexuar librin, nëse doni për të gjetur jashtë. Well I guess I lënë të varur, por ju të shihni se është samething autori bën. Ju duhet të vazhdoni lexuar këtë libër gjatë gjithë kohës që ajo është kaq interesante dhe ju doni të dini se çfarë po ndodh, etj Autori bëri një punë të mirë, ndërsa ai ishte duke shkruar këtë libër, ai e di se si për të kapur lexuesit e tij, e di se si të bëjë ata të ndjehen si ata janë në të njëjtën gjendje si ai është. Ju bën të pyes veten në qoftë se ai do ta bëjë atë, çfarë do të bëjnë, si do ai të marrë nga ky vend? I dashur këtë libër, mua personalisht nuk ka lexuar se shumë, sepse nuk ka libra të mirë për të lexuar, por kjo, unë dashur atë. Mesazhi që libri kishte ishte e mahnitshme, ajo bën të kuptosh thatthere njerëz në botë që nuk do të ketë shansin e tyre shumë Zgjidh atë që ata duan të bëjnë withtheir jetën, të cilët ata duan të martohen, në qoftë se ata duan të shkojnë në etj shkollë por këtu ne jemi ankuar në lidhje me shkollën, prindërit tanë thatwill nuk dalim pas 8 pm. Kjo ju bën të të menduarit dhe duke qenë mirënjohës për jetën që kemi.

based on 4 ratings Shqyrtimi libër, 1.1 out of 5 bazë të 4 ratings
Shkalla Libri Shqyrtimi


Projektet e ngjashme shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Shqyrtimi libër apo në asnjë mënyrë në lidhje me librin Shqyrtimi.

Koment Book Shqyrtimi

|