. Tani

Punimet e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme dhe shkollën e mesme
Punë në shkollë Search

rewiev Libri

Subject: anglisht , Reviews
| More

Unë kam lexuar një libër të quajtur "Krenaria dhe Paragjykime", dhe Jane Austin shkroi atë 1813th Jeta e saj nuk ishte shumë e lumtur, kështu që të gjithë librat e saj të ketë një fund të lumtur. Libri është botuar nga Franklin Watts Ltd, dhe vendin është 18 Grosvenor Street London W1. Data e autorit është 1971 Ky është një libër jo-fiction, por ajo është shumë realist. Ai zhvillohet në fillim të shekullit të 1900, vetëm-kur autori ka shkruar atë. Tema është dramë romantike.

Libri është rreth Elizabeth Bennet, e dytë e pesë vajza, të cilët jetojnë në Meryton. Jane, i madh, është më e bukur, dhe-kur një lëvizje e re të pasur njeri në të lagjes, ai i merr gati menjëherë në sytë e tij Jane. Njeriu i ri, z. Bingley, është një njeri i openharted dhe e bukur, totaly në kundërshtim me mikun e tij më të mirë, z. Darcy. Darcy në anën e tij merr sytë e tij në Lizzy, por pas dëgjimit të thotë diku thashetheme dhe duke vepruar pas përshtypje të saj të parë, ajo hedh poshtë qiellit. Por pas diku fatkeqësi e tmerrshme në familjen e saj, ajo e sheh se Ai nuk është se e keqe pas të gjithë. Dhe si allways në librat e Jane Austin, ajo për fat të mirë përfundon.

Personazhi kryesor, Elizabeth Bennet, është një vajzë inteligjente dhe të mirë në kërkim. Ajo allways tregon kuptimet e saj, dhe thats allways shënim akull appreciated. Fore shembull, ajo një herë tha: "Kjo do të Bëni situatën zonjë juaj në më shumë për tu mëshiruar i pranishëm, por ajo do të ketë efekt mbi mua."
Ajo gjithashtu "përdorin për të studiuar karakteret e njerëzve të tjerë, por kur ajo u takua Darcy, ajo u bë shumë e vështirë. Që, unë mendoj, është një nga arsyet pse ajo i ndryshoi mendjen e saj në lidhje HIM.

Libri është plot me karaktere të ndryshme, secili prej tyre është unik. Çdo person ka një cilësi të veçantë, dhe asgjë tjetër. Fore shembull Jane akull goodharted, dhe nuk duan të mendojnë keq për askënd. Maria, motra Bennet i tretë, vetëm lexon të gjithë kohën dhe i pëlqen të japin kuotën e tyre nga Bibla.
Babai Bennet i pëlqen të ngas gruan e tij: "Ti mua gabim, i dashur im. Unë kam një respekt të lartë për nervat tuaja. Ata janë miqtë e mi të vjetër. Unë kam dëgjuar të ju përmend ato me konsideratë këto njëzet vjet të paktën. "Unë si qiell.

Unë do të doja të përshkruar ata të gjithë, por ka shumë.

peng BBC bërë një film të kësaj faqe libri, dhe ai ndjek historinë shumë saktësisht. Hollywood peng "e bëri edhe një verson, por kjo nuk është fare aq i mirë sa mini-seri nga BBC. Pas shohim seri, kam kërkuar për të lexuar librin.
Libri ka një gjuhë të vërtetë të rëndë, por unë mendoj se është më e lehtë kur kam parë filmin.
Për shembull, Lizzy një herë tha: "Vërtet, unë do vini re." Në ditët e sotme, ndoshta ju do të shkruani: "Absolutisht shënim," ose "Jo, unë nuk do."
Një shembull i gjuhës rëndë-tjera, akull-kur nderuar shumë Catherine de Bourgh flet. "Ndërsa në djepin e tyre, ne e planifikuara bashkimi: dhe tani, në momentin-kur dëshirat e dy motrave do të kërkojë të realizohet, në martesën e tyre, për t'u lutur penguar nga një grua e re e lindjes inferiore, e nuk ka Rëndësia në Botë, dhe tërësisht unallied të familjes! "

Ajo ka një mënyrë shumë Përfshirja e të shkruarit, kështu që ju nuk duan të ndaluar leximin. Ju merrni përfshirë shumë në histori, dhe pyes veten se si e bëri atë të vazhdojë pas librit, mund Ata kanë marrë fëmijët, etj

Unë gjithashtu "lexuar një libër, nga një tjetër autor, që vazhdoi historia. Ajo ishte shumë e keqe. Fakte A nuk përputhen me libër të vërtetë, dhe gjuha është të nënës.
Ju gjithashtu "përbëjnë një histori, për atë që ndodhi lateralis, në kokën tuaj, dhe librin e dytë nuk u përputh me mendimet e mia në të gjitha. Personazhet janë ndryshuar. Por-kur dy autorë shkruajnë në lidhje me storyline Sami, ajo kurrë nuk mund të shkojë 100%.
Libri gjithashtu "Kanë një kuptim të mirë të humorit. Që ju-mund të thoni për shembull nga babai ose z. Bennet Collins, klerik. Jane Austin vetë ishte një vajzë glergymans, por ende z. Collins është përshkruar si një njeri të tillë. Kështu që unë ju premtoj se ju do të ketë një qesh tani dhe pastaj.

Nëse dikush dëshiron një sfidë, ai duhet të lexoni këtë libër. Por peng libër një histori inocent dhe të mirë-ndjenja, kështu që ju do të keni një kohë pleasent ndërkohë që jeni duke lexuar.

based on 3 ratings rewiev Libri, 1,5 nga 5 në bazë të 3 ratings
| More
Rate rewiev Libri


Related shkollore
Në vijim janë projekte të shkollave që kanë të bëjnë rewiev Libri apo në asnjë mënyrë në lidhje me rewiev Book.

Koment libër rewiev

« | »