.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Brazil

Gjeografia / Klima

Liqene: Patos, Mirim dhe Mangueria.
Area: 8547404 km2.
Reshjet: 319mm.feb, 0mm.Jun.
Mountain Top: Pico de Neblina 3014 metra mbi nivelin e detit.
Temperatura mesatare: 22 ° C, Jan, 18 ° C qershor

Popullatë

Arsimimi Mand:. 7-14år detyrueshëm.
Sasia: 170milj (20pcs / Q2)
Besimi: Katolikët 70-80% protestantët 10-20% Të tjera 10%
Gjuhët: Portugalisht dhe madje edhe 220 gjuhë indiane teknike.
Jetëgjatësia: Gratë 71år. 63år burrat.
Papunësia: 7%, por në realitet më shumë.

Politikë

Republika Federale e Brazilit.
Presidenti Fernando Henrique Cardoso.
Memb. Organizata: e Kombeve të Bashkuara dhe FMN

Mbrojtje

Totali i të punësuarve 287600st.
Shpenzimet totale: 123.500.000. Korona suedeze.

GDP (3401 US $ / person)

Ndryshe Pjesa pjesë përqindje e BPV-së:

• Bujqësia 8%
• Industriale 34%
• Shërbimet 58%

Eksportet ($ 48.000.000)

• makina dhe automjete.
• Ushqimi.
• Metale.
• produktet kimike.

Importet ($ 49,2 milion)

• Oil.
• Produktet e seminarit.
• Kimikatet.
• Vehicles.
• Grocery

Vendet e rëndësishme e importit:

• United States
• Argjentina
• Gjermania
• Japonia

Vendet rëndësishme Export:

• United States
• Argjentina
• Holanda
• Gjermania

based on 5 ratings Brazil, 1.0 nga 5 bazuar në 5 ratings
Shkalla Brazil


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Brazilin, ose në ndonjë mënyrë lidhur me Brazilin.

Koment Brazil

« | »