.com

Shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Charles Dickens 'A Christmas Carol

Stap 1

1, Kush ishte Marley?
Marley ishte nëpunës Scrooge kur ai ishte gjallë.

2. Përshkruani Scrooge.
Scrooge është një njeri i ashpër që e duan të holla dhe duke menduar vetëm për veten e tij.

3, Çfarë mendoni Scrooge e Krishtlindjeve?
Scrooge mendon se Krishtlindjeve është një mashtrim. Ai mendon se Krishtlindjeve është vetëm një kohë për të paguar faturat. Sipas tij janë të gjithë njerëzit që festojnë idiots Krishtlindjeve.

4, Çfarë mendoni për Krishtlindje?
Unë nuk e festojnë Krishtlindjet Sepse unë jam muslimane, por unë mendoj se Krishtlindjeve është një kohë e mirë. Familja gjithë të marrë së bashku dhe të hani një darkë shumë të bukur së bashku. Dhe festuar kohë të këndshme.

5, Sa fitoni nëpunës Scrooge-së?
Nëpunës Scrooge të fituar një gjysmë kurorë, dy shilinga dhe sixpence.

6, çfarë zotëri thënë në lidhje me njerëzit e varfër?
Zotëri tha:
Krishtlindje është një kohë kur ne duhet të ndihmojmë të varfrit. Ata vuajnë në masë të madhe në atë kohë të këndshme.

7, çfarë thotë Scrooge rreth tyre?
Scrooge nuk i pëlqen njerëzit e varfër. Ai vetëm kujdesen për veten e tij. Ai saidthat ai do të ketë shumë pak të holla për të dhënë atë për njerëzit që bëjnë asnjë punë.
Ai mendon se është e mjaftueshme për të paguar për burgjet dhe shtëpi korrektimi. Sipas tij duhet të varfërit të shkojnë në shtëpi e të varfërve për të mbijetuar.
Ai finlandezët thotë:
-Ajo Nuk është e biznesit tim të mendojnë për njerëzit e varfër.

9, Sa ditë e pushimeve të paguara ka nëpunës Scrooge kanë në një vit?
Nëpunës Scrooge kanë vetëm një paguar pushimet në një vit dhe kjo është e Krishtlindjeve.

10, Çfarë shikoni Scrooge në çok derë?
Scrooge pa mikun e tij të vdekur fytyra Marley.

11, Çfarë tinguj does seanca Scrooge në shtëpi?
Scrooge dëgjuar këmbanat renditet në shtëpi.

12 A beson Scrooge në fantazmë Marley?
Scrooge nuk besonte në fantazmë Marley të parë, por pasi ai kishte biseduar me frymën, ai filloi të besojë në fantazmë Marley.
13 Çfarë fantazmë thënë në lidhje enden përreth?
Fantazmë saidthat Fryma e secilit duhet të ecin në mes të palëve të tjera, dhe të udhëtojnë larg dhe të gjerë. Në qoftë se një frymë nuk ecën në jetë është e duhet të bëjë atë afterdeath. Shpirtrat duhet të shkojnë jashtë, endet nëpër botë, dhe tregoni për në anën tjetër se ai është në një vështirësi të tmerrshme. Dhe në botë ai duhet të shikojmë në gjithë gëzimin që ajo nuk mund të ndajnë. Dhe ai duhet të shikojmë në gjërat që mund të ketë një të përbashkëta për fat të mirë në tokë.

14 Kur vdiq Marley?
Marley vdiq ka shtatë vjet më parë.

15, Çfarë bën fantazmë them Scrooge për tri frymë?
Fantazmë Marley saidthat tri frymë do të ndjekin Scrooge. Dhe Scrooge nuk mund të shmangë rrugën shpirt shkelë.

16, Çfarë shikoni Scrooge jashtë dritares?
Scrooge panë se ajri u mbush me Phantoms që bridhnin këtu dhe atje në nxitim shqetësuar dhe thirri trishtim. Çdo frymë veshur zinxhirët si fantazmë Marley.

17 A besoni në fantazma? Shpjegoni.
Unë nuk besoj në fantazmë. Unë mendoj se të gjitha historitë rreth fantazmat janë dëngla.
Unë kam një kushëri i cili tregon tregime fantazmë dhe ai thotë se ata janë ndërtuar. Por historitë janë aq të trashë. Mbaj mend, një ditë ai i tha një tregim për një grua të martuar që kishte fëmijët shumë. Ajo dhe familja e saj u zhvendos në shtëpinë e gjyshit të burrit të saj s. Gjyshi i tij ka vdekur për shumë vite më parë. Gjithsesi, gruaja u gatim darkë një mbrëmje në kuzhinë dhe nga këndi i syrit të saj pa dy figura shpirtëror rrëshqitje e kaluara dera e kuzhinës. Ajo shikoi në derë dhe ajo doli jashtë dhe shikoi rreth e rrotull për të parë se ku ata shkuan. Por ajo nuk mund të shihte asgjë. Burri i saj ishte në dhomë rri kot dhe se ishte kur fantazmë kishte ardhur nga. Ajo e pyeti:
- A e keni parë dikë këtu?
Ai u përgjigj me:
- Çfarë?
Ajo i tha atij se çfarë kishte parë dhe ai vetëm e shikoi atë. Ajo mendoi me vete, nëse kjo ishte e vërtetë dhe ajo me të vërtetë e bëri të shihni këtë, atëherë ajo duhet të kërkojë gjyshe dhe gjyshin.

Historia është joreale. Gruaja ndoshta vetëm imagjinuar. Të gjitha historitë rreth fantazmat janë vetëm imagjinatave dhe shpikje idiote.

Stap 2

1, Çfarë është koha kur Scrooge zgjohet?
Kur Scrooge u zgjua ishte koha 12:00

2. Përshkruani frymën e Krishtlindjeve kaluara.
Fryma e Krishtlindjeve kaluara ishte Shpirti i parë i tri frymë. Shpirti ishte një figurë e çuditshme. Ajo duket si një fëmijë dhe ende si një njeri i vjetër. Zëri i tij ishte i butë dhe i butë.

3, Pse ka fantazmë vijnë për të lig?
Fryma ka ardhur në Scrooge të bëjë atë mirë.

4, çfarë thotë Scrooge për skenën muzikore vendit?
Scrooge saidthat vendi është mirë Heaven, ai u rrit deri në këtë vend. Scrooge mend everyplace në fshat.

5, Çfarë ndjehen Scrooge për Udhëtarët ata takohen?
Scrooge ndjehet shumë i lumtur kur ai u takua martohet udhëtarët. Ai u bë aq i lumtur kështu që ai filloi të qajë.

6 Përshkruani klasë (shikoni në foto).
Dhoma Shkolla nuk u avancuar kështu. Gjëja e parë që ju do të shihni në dhomën Kur keni dalë në dhomë janë grupe OBSH vendosur në një sërë deri në mur. Në anën e majtë është një dritare pa perde. Dhe pranë dritares janë një zjarr të vogël. Mbi "zjarr" janë një libër dhe dy fotografitë / bordet.

7, A mund të tregoni historinë e Ali Baba?
Në një Krishtlindje, kur fëmija i vogël u la në dhomën e shkollës të gjithë vetëm, Ali Baba ka ardhur, për herë të parë, si një djalë të varfër.

Kur Scrooge pa djalin vetëm atij iu kujtua se një djalë ishte duke kënduar A Christmas Carol në derën e tij natën e fundit. Kështu ai mendonte se duhet të japë diçka për djalin e vogël.

8, pse vajza e vogël të vijnë në shkollë?
Vajza e vogël vjen në shkollë për të marrë atë në shtëpi.

9 Çfarë bëri vajza bëjë më vonë në jetë?
Vajzë e vogël vdiq kur ajo ishte një grua. Ajo kishte një fëmijë shumë, nipin Scrooge-së.

10 A mund të përshkruani çdo vend ku keni jetuar apo shkuar në shkollë në të kaluarën?
Unë kam lindur në një qytet të vogël të quajtur Kjo Trollhattan. Dhe unë janë rritur atje. Kjo është një qytet shumë i vogël ka vetëm dy dyqane të mëdha. Ky qytet i vogël të ketë shumë shkolla fillore, por vetëm disa shkolla të mesme. Anyways, shkolla ime e parë ishte një ndërtesë shumë e vogël me vetëm gjashtë klasa, dy të shkallës së parë, dy dy-shkallë dhe dy së ​​tretë-shkallë. Por shkollës mori myk kështu të gjitha klasat transferua në një shkollë që ishte shumë afër.
Shkolla e Re ishte e kuqe dhe më e madhe se shkollën e mykur. Gjë e keqe me shkollën e re ishte se mësuesit janë shumë të pajis keq. Ata vendosën se sa ne duhet të ngrënë dhe atë që do të hani. Përndryshe, mësuesit ishin të këndshme.
Shkolla i mërzitur është një kishë tani.
11 Si e Scrooge di Fezziwig?
Fezziwig ishte shefi Scrooge-së, kur ai punoi në një werehouse.

12 Ku fle dy djemtë?
Të dy djemtë flinin nën tavolinë në dyqan mbrapa.

13 Çfarë ndryshimesh ka vajza shihni në lig?
Vajza e sheh Scrooge që ka ndryshuar, ai ka frikë botën për shumë dhe kjo e bën atë të trishtuar.
14, Çfarë mendoni për mënyrën se si ajo flet me të?
Unë mendoj se ajo e donte shumë. Por për shkak Scrooge ndryshuar, dhe mendonte vetëm për paratë e tij, ajo ishte asnjë nga marrëdhënia e tyre.
Ajo u përpoq për të marrë Scrooge të mirë, por nuk mund.

15 Pse vajza lë Scrooge të shkojë? A do ta bëni këtë?
Vajza le të shkojë shkak Scrooge Scrooge është ndryshuar. Ajo mendonte se Scrooge kurrë nuk do të zgjidhni një vajzë që nuk ka të holla. Ajo mendoi se ai do të ndjehen keq dhe të hidhur pasi ai martohet me një vajzë të varfër. Kështu që ishte arsyet pse ajo u largua të shkojë.

Unë mendoj se unë do të bëjë të njëjtën gjë si vajzë. Për shkak se ajo është e vështirë për të jetuar me një burrë të vështirë që duan vetëm paratë dhe kaloi tërësisht jetën në zyrën e tij. Është e vështirë për të jetuar me një burrë të vështirë që duan vetëm paratë dhe e kaloi gjithë jetën në zyrën e tij.
Unë e di se kjo nuk është e lehtë të harrosh një dashnor, por unë mendoj se është vetëm këtë mënyrë për të bërë.
Ajo vetëm shpëtoi jetën e saj. Ndoshta ajo mund të ndryshojë atë pas martuar, por është shumë e vështirë.

16 Kush janë nëna dhe vajza me fëmijët shumë?
Nëna është Belle, dashnor Scrooge i cili e la të ikte. Dhe bija e akulli Bija Belle-së.

17, Çfarë mendoni Scrooge kur sheh babain?
Scrooge kërkuar për të shkuar larg nga vendi. Ai nuk do të shohin më shumë.

18, Çfarë bëjnë Scrooge në frymën e Krishtlindjeve kaluara?
Scrooge luftoi me fantazmë, por ajo nuk ishte me të vërtetë një luftë për shpirt, sepse ai nuk ishte prekur nga ajo.

Stap 3

1 Mundohuni për të përshkruar Frymën e dhuratë e Krishtlindjeve.
Shpirti ishte i veshur me një të gjelbër çikë Rube kufirit thjeshtë lesh të bardhë. Flokët e Frymës ishte e gjatë dhe ai dukej shumë miqësore. Sytë e tij ishin të ndritshëm dhe zëri i tij ishte i gëzuar.

2, Sa vëllezër ka Fryma ketë? Pse është kjo?
Fryma e Krishtlindjeve të pranishëm kanë më shumë se tetëmbëdhjetë njëqind (1800), vëllezër, sepse ai ka një familje të madhe.

3, Çfarë ndryshimi mund të shihni në mes të dyqaneve treguar këtu dhe dyqanet ku jetoni?
Dyqanet shitur para vetëm një lloj të mallrave në një dyqan si The pemë frutore shitur vetëm nga mbretëria bimore, si perimet dhe frutat. Dhe Shpendët diellore-vetëm të gjitha llojet e mishit të shpendëve, si pula dhe Turqia. Por dyqane në e sotme mund të blejnë çdo gjë që ju duhet nga një dyqan.
Në format herë ishte dyqanet më shumë si në tregjet e sotme.

4, çfarë ndodh kur Fryma përdorin pishtari tij?
Kur Fryma e përdorur pishtari spërkatur temjan në darkë e tyre nga pishtar i tij.

5 Cili është emri i nëpunës Scrooge-së?
Emri nëpunës Scrooge është Bob Cratchit.

6, çfarë do të bëni kur të vijë Marta babai i saj?
Martha fshehu Kur babai i saj erdhi sepse ajo donte shaka me të.

7, Çfarë Tiny Tim them Bob për çalim e tij?
Tiny Tim saidthat ai shpresonte populli e pa atë në kishë, sepse ishte sakat dhe kjo mund të jetë e këndshme për ata për të kujtuar, në ditën e Krishtlindjeve.

8, mund të gjeni se çfarë një puding Krishtlindjeve është bërë nga?
Buding Krishtlindjeve është bërë nga currants, rrush, breadcrumbs, lëvozhgë portokalli, dhjamë dhe shumë fruta të thata. Buding boils në ujë.
Penguar akull buding tharë jashtë në grepa për disa javë para se të shërbejnë për të përmirësuar shijen.

9, çfarë thotë Tiny Tim Kur Bob ka uruar atyre gjithë një Gëzuar Krishtlindjet?
Pas Bob kishte dashur të gjithë ata, një Gëzuar Krishtlindjet tha Tiny Tim:
- Zoti na bekoftë çdo njëri!
10, Pse Scrooge rri kokën e tij?
Scrooge varur kokën e tij, sepse Fryma i tha fjalët e keqe Scrooge është në lidhje me të varfërit. Fryma i tha:
- Në qoftë se ai ka gjasa të vdesë, ai e kishte më të mirë të bëjë atë. Ka shumë njerëz në botë këto ditë.
Scrooge ndjeva tmerrësisht keq dhe i vjen keq për atë që ai ka thënë.

11 Çfarë të bëjë të mendojnë Cratchit familjare të lig?
Familja Cratchit mendon se Scrooge është një e keqe, para-dashur, burri i vështirë dhe i pandjeshëm. Por familja Cratchit ishte e mirë zemre aq Ata e donin atë gëzuar Krishtlindjet dhe Gëzuar Vitin e Ri.

12, Çfarë Scrooge dhe Fryma e shohin si Ata shkojnë përgjatë rrugëve?
Scrooge dhe shpirti pa një familje që festojnë Krishtlindjet së bashku. Të gjitha dhomat në shtëpi kishte perde të kuqe dhe ishin zbukuruar me qirinj, kur ata shkuan përgjatë rrugëve.

13 Cilat janë njerëz që bëjnë në shtëpi të vogël, far dhe anije?
Në shtëpi të vogël, familja kishte mbledhur rreth një zjarr dhe ata festuan Krishtlindjet duke kënduar këngët e Krishtlindjeve.
Në tërheqje lighthouseswere por që ndezën një zjarr dhe i uroi eachother Marry Krishtlindjet me një pije e Krishtlindjeve. Dhe një prej tyre këndoi një këngë.
Në anije, të gjithë njerëzit këndonin këngë të Krishtlindjeve dhe ata mendonin të familjeve të tyre. Ata shpresonin të jetë me ta në atë ditë të këndshme.

14, çfarë thotë nipi Scrooge-së në lidhje me paratë Scrooge-së?
Nipi Scrooge e saidthat para Scrooge është e padobishme për të dhe ai nuk do të bëjë ndonjë të mirë me të. Ai nuk e bën veten të kënaqur me të.

15 njerëz do të luajë lojëra për Krishtlindje ku jetoni? Shpjegoni.
Unë nuk e di me të vërtetë sepse mua dhe familjen time nuk festojnë Krishtlindjet. Por unë mendoj se ata që festojnë Krishtlindjet luan lojëra. Sepse Kur isha i vogël dhe shkoi në kopshtin e fëmijëve, dhe atje kam luajtur lojëra Krishtlindjeve para Krishtlindjeve.

16 Çfarë efektesh ka Frymën mbi popullin Kur Ajo viziton ato?
Gjithmonë Kur fryma vjen në një shtëpi është gjithmonë përfundon lumtur.

17 Pse të dy fëmijët e varfër të vijnë Frymës?
Djali dhe vajza vjen me frymën, sepse ata kanë ku të shkojnë.

18, Çfarë është koha në fund të largoj tre?
Koha ishte dymbëdhjetë në fund të largoj tre. (Këmbanat goditur dymbëdhjetë)

Largoj 4

1 Mundohuni për të përshkruar Frymën e Krishtlindjeve ende të vijë (shikoni në foto)
Fryma Ngarkesa ishte veshur në të zezë të thellë. Ju mund të shikoni vetëm dorën e tij që ishte shtrirë.

2, Ice Scrooge gatshëm për të shkuar me Phantom?
Po, Scrooge kërkuar për të shkuar me të, sepse ai donte të natën mbaron sa më shpejt të jetë e mundur.

3, Pse të mos mendojë se ndoshta ai ishte shoku më i afërt Scrooge-së?
Njeriu mendon se ai ishte miku më i ngushtë Scrooge për shkak se ata janë përdorur për të ndaluar dhe të flasë sa herë që ata u takuan.

4, Çfarë lloj gjëra do të donit njerëz që thonë për ju, pasi ju jeni të vdekur?
Unë do të doja që njerëzit të thonë:
- Ajo ishte me të vërtetë një njeri i mirë, ne kurrë nuk do të harrojmë atë.

5. Përshkruani katër persona në dyqan të vjetër.
Një prej tyre katër njerëz në dyqan ishte një njeri i vjetër i gati shtatëdhjetë vjeç dhe ai tymosur tub. Dhe të tjerët e tyre ishin tërheqje gra, njëra prej tyre ishte pastrimi-grua Scrooge dhe tjetra ishte tij rondele-grua. Dhe i katërti ishte një njeri i cili ishte Scrooge është bashkëshorti i faker së.

6 Çfarë janë tre populli solli në tufa e tyre?
Znj Dilber solli disa rroba Scrooge, dy lugë argjendi dhe një çizme pak.
Dhe gruaja e parë kanë krevat perde Scrooge-së.
Njeriu ka disa gjëra të vogla.

8, çfarë thotë Dickens në lidhje me një njeri i vdekur që ka qenë i dashur, dhe çfarë mendoni për këtë?
Dickens thotë se kush i ka bërë mirë në jetë nuk mund të vdesë. Një njeri i mirë është lënë në mendjen e të gjithëve pasi ai ka vdekur.
Unë mendoj se kjo është e vërtetë.

9 Cilat janë nëna dhe babai duke folur për?
Nëna dhe babai Foli për Scrooge. Në qoftë se kjo ishte e mirë apo i keq, ai vdiq.

10, Çfarë bëjnë ata ndihen në lidhje me vdekjen e njeriut?
Ndjenjat e tyre në lidhje me vdekjen e Scrooge ishin shumë të këqija. Ata ishin të lumtur, sepse ai kishte ai vdiq. Ata ishin të shqetësuar vetëm abouttheir para fajtor. Ata mendonin se ishte mirë që ai vdiq për shkak se ai ishte një njeri i keq.

11 Përshkruani skenën në shtëpinë e Bob Cratchit së.
Të gjithë në shtëpinë e Bob Cratchit ishin shumë të pikëlluar. Nëna dhe fëmijët u ulën shumë i qetë raundin e zjarrit dhe ka pritur në Bob.

12 Çfarë ka ndodhur për të bërë Sad Cratchit-së?
Cratchit ishin trishtuar Sepse miqësore Tiny Tim kishte vdekur.
13 Si u sillen nipi Scrooge drejt Bob Cratchit?
Nipi Scrooge-së u soll shumë i këndshëm për Bob Cratchit. Nipi Scrooge tha Bob nëse ai nevojë për ndonjë ndihmë mund të vijnë tek ai.

14, Çfarë Bob dëshironi familja të kujtohet për Tiny Tim, dhe pse?
Bob donte që familja do të kujtohet se sa i durueshëm dhe si i butë Tiny Tim ishte, edhe pse ai ishte një fëmijë i vogël, dhe kur ata mos harroni se, ata nuk predhë grinden Moonrise Ndër themeselves, dhe harroni Tiny Tim bërë atë.

15, çfarë thotë Scrooge rreth skajet e jetës së njerëzve?
Scrooge ka thënë:
- Shpirtërat e njerëzve do të tregojë deri në skajet që janë të ardhur, f Këto jetë të vazhdojë si ata janë. Por nëse Këto jetë janë ndryshuar për kurse të ndryshme, përfundon e tyre do të ndryshojë.

16, Çfarë ka në plan Scrooge për të bërë, tani që ai ka takuar Shpirtin?
Scrooge Plane për të nderuar Krishtlindjet në zemrën e tij dhe të përpiqet shumë për të mbajtur atë të gjithë vitit. Ai do të jetojë në të kaluarën, të sotmen dhe të ardhmen.

17 Si e bën ndryshimin Phantom në fund?
Scrooge pa një ndryshim në veshje Fantom së. Ajo u rrit vogla dhe të vogla ende, dhe më në fund ajo ishte vetëm një post shtrat.

18, Cili nga personazhet në këtë histori nuk ju pëlqen më të mirë, dhe pse?
Unë mendoj se Tiny Tim kishte rolin më të mirë. Sepse Scrooge Filloi të pëlqen Tiny Tim, Scrooge did not duan Tiny Tim do të vdiste. Arsyeja kryesore e ndryshimit në Scrooge ishte se ai nuk dua që Tint Tim për të vdekur.

Stap 5

1, çfarë thotë Scrooge për tri frymë?
Scrooge saidthat Tre Spirits do të zihet brenda tij dhe qiellit dhe kohën e Krishtlindjeve do të vlerësoi për atë.

2, ka diçka në shtëpinë e Scrooge ndryshoi Gjatë natës?
Asgjë nuk ka ndryshuar në shtëpinë Scrooge-së, çdo gjë ishte siç ishte para se ai shkoi për të fjetur.

3, Çfarë A Scrooge e pyeti djalin për të bërë për të?
Scrooge e pyeti djalin për të shkuar dhe për të blerë një Turqi të madhe të tij.

4, Sa mendoni se gjeldeti peshon?
Unë mendoj se pesha e Turqisë është rreth 30 kg, sepse kjo është dy herë madhësinë e Tiny Tim.

5, Sa para mendoni se Scrooge është duke shkuar për të dhënë zotëri?
Scrooge dha një shumë të holla Sepse ai ka paguar për gjeldeti dhe për taksi, të cilat gjeldeti i madh do të dorëzojë në Bob. Për më tepër, ai i dha një monedhë të djalit që e ndihmuan.

6 shtëpia e të cilit nuk Scrooge të shkojnë në?
Scrooge shkoi në nipi i tij, Fred.

7, Kur arrijnë Bob në zyrë në mëngjes?
Bob arriti 9:18 jam në zyrë në mëngjes, 18 minuta me vonesë.

8, Me sa mendoni Scrooge do të rrisë pagën Bob?
Scrooge i dha atij një pagë më të lartë në vend të rritet nga paga e tij.

9, Çfarë lloj i një njeriu do të Scrooge now've bëhet?
Scrooge u bë një njeri shumë i mirë. Ai nuk mendon vetëm për veten e tij, mbiçmuara për të varfrit dhe të tjera të njerëzve.

10, Cilat fjalë e Tiny Tim janë përdorur për të përfunduar historinë?
Në fund tha Tiny Tim:
- Zoti na bekoftë çdo njëri!

11 A ju pëlqen fundin e tregimit? Mund ta imagjinoni një përfundim?
Mendoj se në fund ishte e mirë, sepse ajo përfundoi për fat të mirë. Scrooge u bë një njeri i mirë dhe Poor Tiny Tim jetuan të lumtur pjesën tjetër të jetës së tij.

12 Tani, si për të lexuar këtë histori në origjinal, si Charles Dickens ka shkruar atë?
Unë nuk mendoj se unë dua të lexoj origjinalin Sepse unë e di se çfarë ndodh në fund tani. Në qoftë se unë nuk e kishte lexuar këtë, kështu që unë do të ndoshta lexoj origjinalin.

PYETJE për Krishtlindje

1, Çfarë ndodh në Krishtlindje ku jetoni?
Kur të vjen koha e Krishtlindjeve janë të gjitha shtëpitë zbukuruar me qirinj Disa / dritat dhe perde shkëmbehen në të kuqe me Santa Claus ose motive të tjera në to. Dhe në çdo fermë qëndron një pemë dekoruar Krishtlindjeve.
Të gjitha dyqane janë të zbukuruar me drita të kuqe, të gjelbër, të verdhë dhe blu dhe penguar Ka një burrë dëbore apo një pemë e Krishtlindjeve në hyrje.
Gjithë qyteti është theksuar nga dritat shumëngjyrëshe, që e bën qytetin të gjallë. Dikush mund të vini re Moonrise se është koha e Krishtlindjeve.

2. Thuaj çfarë ndodh për Krishtlindje në familjen tuaj.
Ne nuk festojnë Krishtlindjet Sepse ne jemi muslimanë. Por ne kemi një ceremoni të ngjashme Kur Profeti ynë Muhamedi ka lindur. Por ne nuk dekoroj shtëpitë tona Sepse ne jetojmë në Suedi, por në atdheun tonë Ata dekoroj shtëpitë e tyre dhe të ketë një festë të madhe.
Muslimanët në Suedi shkon në xhami, si i krishteri shkon në kishë, dhe ne do të kemi një parti të vogël pasi ne havebeen xhami.

3, Mundohuni të krahasuar skena Dickens 'Krishtlindjeve me përvojën tuaj.
Unë mendoj se Krishtlindjeve këtu është si pothuajse si Krishtlindjet Dicken së. Unë vërtetë nuk e di, sepse unë nuk e festojnë Krishtlindjet. Por aq sa unë e di, ajo i ngjan si Krishtlindjet Dicken së.

4, Sa ditë të vitit do e Krishtlindjeve marrin për ty?
Unë mendoj se Krishtlindjeve merr tre ditëve të një viti.

5, Sa pushime mund të merrni për Krishtlindje?
Unë do të merrni dy javë e gjysmë pushimet për Krishtlindje.

6 A ka festivale të tjera fetare të ngjashme me Krishtlindjeve ku jetoni?
Po, atë ditë kur Profeti Muhamed ka lindur, ne festojmë këtë ditë pothuajse si Krishtlindjet. Ne gjithashtu festuar ditëlindjen e tij tri ditë si të krishterë festojnë Krishtlindjet.

Fjalët në nuk e kam Kuptuar

Pajisje gozhdë me kokë gozhdë
Zie zi, pjesëmarrës në një funeral
Surer sigurt, i sigurt, i sigurt, i dashur
Qëllimi qëllim, qëllimi, kuptimi
Beggars Lypës
Punonjësit Clerk dhe sekretari i
Përtej përtej, në anën tjetër, më shumë se, përveç
Scam Hambug, cheaters
Interbreed kryq, vjedhur, i zemëruar, i zemëruar, i lagësht
Dush lut
Mbuluar mbuluar, të mbuluar
Destinuara për qëllim, synuar të
Fushë Fushat
Tutje më tej
Drejt drejt
Fetch distancë, distanca
Arritur të arritur
Sugjeroni aluzion, sugjerojnë
Gabime përkulura, shtrembër
Mbledhësit mblodhën
Lain lain
Sigurisht sigurisht, sigurisht
Spektri Spektri
Nder Nderi, krenaria
Ose ose
Kurajo mod
Mbesa mbesa, mbesa

Masuma Raza Hussain

based on 16 ratings Charles Dickens 'A Christmas Carol, 2.1 out of 5 bazë të 16 ratings
Shkalla e Charles Dickens 'A Christmas Carol


Projektet e ngjashme shkollore
Më poshtë është punë e shkollës që është gati Charles Dickens 'A Christmas Carol ose në ndonjë mënyrë në lidhje me Charles Dickens' A Christmas Carol.

Koment mbi Charles Dickens 'A Christmas Carol

|