.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Counterstrike

Counterstrike email një lojë online. Mail-i është lojëra mizore shumica Unë e di, ju jeni endet në kurse të ndryshme dhe të shtënat o vret ka deri tani tre versionet Counter-Strike të e Counter-Strike, Counter-Strike Source dhe Counter-Strike Condition Zero që kam e-burim apo css '' burim Counter-Strike ''. Në lojë ka shumë rrugë të ndryshme që de_dust e një lloj të vogël të shkretë o cs_compound e pak më shumë i kursit snajper. Një mund të Huh terroristët to''planta '' bombë në një vend të caktuar në një mënyrë të veçantë. Kundër-terroristët duhet të shpëtuar pengjet e marra nga terroristët dhe ata duhet të shpërndarë bombë.
Fjalët përfundimtare: Unë e vetëm dymbëdhjetë o ulem në shkollë dhe ta bëjë këtë në mënyrë që unë e bëj me ngut, por ajo do të përmirësojë 15 pm sot, 4 tetor 2005

based on 1 rating Counterstrike, 0.5 nga 5 bazuar në 1 vlerësim
Grevë norma Counter


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Counter Strike apo në asnjë mënyrë në lidhje me Counter Strike.

Koment Counter Strike

« | »