.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Kompjuter nga dylli

Art.Nr Version Modeli Type Çmimi

41.456 ACE 1 Pentium 466 MHz, 64 MB SDRAM, 8 MB
Graphics Card, 6.4 GB hard drive, 40x CD-ROM drive, Sound Blaster 64 kartë të shëndoshë, folësit 9W, Windows 98, 6322: -
55.976 ACE 2 Pentium 500 MHz, 126 MB SDRAM, 16
MB karte grafike, 10.2 GB hard drive, 40x CD-ROM drive, Sound Blaster 128 karta të shëndoshë, folësit, 20W, Windows 98, 7850: -
78.698 PRO 1 Pentium 700 MHz, 126 MB SDRAM, 32
MB Voodo  karta grafike, 18.2 GB hard drive, DVD Player 8x / 40x, kartë live Sound Blaster shëndoshë, folësit, 40W, Windows NT 11 325: -

based on 1 rating Kompjuter nga dylli, 1.0 out of 5 bazuar në 1 vlerësim
Vlerësoni Kompjuter nga dylli


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë Kompjuter prej dylli ose në ndonjë mënyrë në lidhje me Kompjuter nga dylli.

Koment mbi Kompjuter prej dylli

« | "