.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Njohuri kompjuterike

1. Emri tre anti-virus software.

MacAfee, F - Secure dhe Norton.

2. Ka tre hapa për të ndihmuar të mbrojtur kompjuterin tuaj, e cila?

Antivirus, firewall, encryption të dhënave ... dmth që kodon atë që është shkruar kështu askush pa kyç të duhur të kodit mund të lexoni tekstin.

3. Çfarë nënkuptohet me motorët e kërkimit, në mënyrë të konsiderueshme më pak se 6 motorët e kërkimit në Internet

Search engines janë përdorur për të gjetur informacion mbi web. Shembull: Google, Yahoo, MSN, Altavista, Hotbot, dhe Lycos.

4. Çfarë është Dhënave Akti, duke deklaruar Informacionit Akti?

Informacion Akti hyri në vitin 1973. Ajo është atje për të mbrojtur integritetin e individit [1] në lidhje me burrat e tjerë, dhe deri diku edhe
autoritetet. Akti aktuale erdhi në 1992 dhe disa shtesë
Ndryshimet hyri në fuqi 1 janar 1995. Tani ajo punon në një të ri
Propozimi për një Akti të Dhënave të reja që do të koordinohet me BE-në. Akti rast
vetëm për dosjet e të dhënave personale janë ruajtur në të tilla si një floppy ose
hard drive. Njerëzit duhet të identifikohen në asnjë mënyrë me
akuza si një personale, të tilla si emri dhe adresa.

5. Shkruani rreth historisë kompjuterike suedeze.

Një kompjuter është një makinë automatike për llogaritje dhe përpunimin simbolike. Termi i referohet pothuajse gjithmonë një kompjuter dixhitale, elektronike operacionet e të cilit janë të kontrolluara nga kujtesës ruhet programit të kompjuterit.
Përcaktim i parë suedez ishin Machines Computing (gjerësisht edhe "truri elektronik"), në vitet 1950 shtoi makinë afat numerike, dhe në fillim të viteve 1960 filloi të dhënave që shkurtimin e makinës së të dhënave. Secili prej këtyre termave ka tani në masë të madhe është zëvendësuar me atë Borje Langefors sugjeruar kompjuterin word, e cila është standarde suedeze.

6. Krahaso ndërmjet të dhënave dhe kompjuter.

Një kompjuter është: Një kompjuter është një makinë të avancuar elektronik që kryen përpunimin e të dhënave:
Ajo lexon të dhënat, shkrim dhënat, lloj të të dhënave, kryejnë llogaritje, dhe më shumë.
Me të dhëna ne do të thotë numra, shkronja dhe karaktere të veçanta.

Të dhënat do të thotë informacion.

7. Shpjegoni se si ju tregojnë ikonën vëllim në taskbar.

Duke klikuar në menynë Start, Control Panel, Tinguj, Fjala dhe Audio Devices, pastaj klikoni ikonën por ikonën vëllim në taskbar.

8. Çfarë është hard drive tuaj për të dhënave në kompjuterin tuaj?

Hard drive është i gjithë informacioni i shpëtuar

9. Shpjegoni se si ju të matur deri hapësirë ​​në hard disk. Sa hapësirë ​​tani është në dispozicion në hard drive tuaj?

Ju klikoni mbi Disk Lokal (C :) pronat kështu që ju mund të shihni se sa shumë hapësirë ​​të përdorura dhe hapësirë ​​të lirë. Nuk janë 30,4 GB hapësirë ​​të lirë.

10. Jepni e siglën hard disk.

HDD

11. Emri i të paktën tre mënyra për të shfaqur adresën IP.

Ju klikoni në lidhjen e rrjetit në dispozicion në të dyja panelin e kontrollit ose taskbar. Pastaj klikoni mbi Mbështetjen, dhe ka IP - Adresa. Ju gjithashtu mund të klikoni me makinë, të hapur VKM dhe pastaj ju merrni komandën e shpejtë, shtypni "ipconfig" atje dhe ju merrni IP - Adresa. Online www.whatismyip.com

12. Emër një program email përfshira me Windows.

Outlook Express

13. Emri i një programet e-mail në dispozicion në Microsoft Office.

Office Outlook

14. Cila është IP - Adresa e?

IP - Adresa qëndron për Internet Protocol, dhe që do të thotë çelësin për Internet.

15. Emri paktën tre metodat e mediave magazinimit në kompjutera.

CD, DVD, Hard Drive dhe MP3.
16. Duke përdorur Movie Maker për të krijuar një film për ergonomi, emri juaj duhet të vijë në fund të filmit. Filmi do të përfshijë muzikë dhe një minimum prej 8 imazheve. Filmi ka për qëllim të shpjegojë se çfarë nënkuptohet me ergonomi.

17. Aplikimet tekst Cilat janë tani në dispozicion në kompjuterin tuaj?

Microsoft Word, Notepad dhe WordPad
18. Çfarë nënkuptohet me pajisje duke treguar? Fut një pajisje imazh duke treguar.
19. Pajisja duke vënë është menduar miun.

20. Çfarë është desktop juaj?

Desktop është ky vend vjen e para kur ju rinisni kompjuterin e tyre, desktop është një program që përmban disa fotografi dhe dosjet.

21. Display tastierë në tavolinë, të shpjegojë se si?

Filloni buton, All Programs, Accessories, mjet dhe pastaj klikoni në tastierë onscreen.

22. Emër të paktën katër programe audio në kompjuterin tuaj.

Windows Media Player, Real One Player, Winap dhe iTunes.

23. Shpjegoni se si shpejtësia e internetit mund të testohen.

Speed ​​internet mbushje = 141 Kbit / s (www.kommunicera.umea.se)
Speed ​​internet mbushje = 297 kbps ( http://myspeed.visualware.com/voip/index.html )

24. Çfarë lloje të imazheve në dispozicion në kompjuter, krahasoni mes të llojeve

.
JPEG dhe GIF

25. Përmend pajisjen për shëndosha në kompjuterin tuaj.

DB = decibel

26. Çka është Internet TV?

Emri paktën dy faqet e internetit që kanë TV online.
Me Internet TV do të thotë se mund të shikojnë TV direkt nëpërmjet internetit, dy faqet e internetit që kanë http://mediahopper.com/portal.htm TV dhe www.witv.com

27. Emri një metodë e saturating shpejtësinë e internetit, shkruani IP tuaj - adresën dhe shpejtësinë e internetit.

Njëri hyn në www.kommunicera.umea.se, IP ime - Adresa është 85.224.94.105 dhe shpejtësia e mia në internet është 297 kbps.

28. Çfarë nënkuptohet me fjalët e mëposhtme:

Website Një adresë unike për një dokument në dispozicion në internet.
Home page web faqe që është përzgjedhur do të shfaqet kur keni nisur të shfletuesit tuaj.
Search engine Software që ju lejon të kërkoni për informacion në internet.
Surfing Watching dokumente HyperText dhe ndiqni lidhjet ato përmbajnë
Dokumenti URL Një HTML në dispozicion në një faqe interneti

29. Çfarë po ndryshon?

Kjo do të thotë që ne mund të përfaqësojë 256 karaktere me një zëvendësim.

30. Sa bit janë në 4 bytes?

32 copë 4 x 8

31. Çfarë është numrat binare, në cilën pjesë të numrave të lexueshme binare kompjuter?

Numrat binare janë zero dhe ato dhe ata janë ruajtur në procesor.

32. Emri i dy aplikacione paketimit.

WinZip dhe WinAce

33. Duke përdorur Microsoft Word, shkruani:

Unë jam i gatshëm për të kërkuar një student në Kembrixh Kolegjin tani, por unë nuk jam i sigurt në programet të cilat duhet të shkoj.
Save file, sa hapësirë ​​kushton skedarin në hard drive tuaj?
19,5 kb
Shkarko programin WinRar.
Unzip skedarin dhe shtypni hapësirë ​​skedarëve në HD.
22,2 kb

34. Një kompjuter merr 32 bit pixel. Presin ngjyrat e kompjuterit tuaj.

Përgjigje 2 32 hije të ndryshme të ngjyrës

35. Jepni emrin e plotë të RGB.

Colors në kompjuterin tuaj: shkurtesat për të Kuq, jeshile dhe blu

36. Shpjegoni qëllimin e detyrës shërim të sistemit në kompjuterë.

Kur kompjuteri defragementerar dhe fotografi të vjetra janë fshirë, duke përdorur sistemin, ju mund të rivendosur çdo gjë kthehet përsëri.

37. Shpjegoni funksionin auto-start.

Detyra e saj është të nisur një aplikim direkt automatikisht pas boot kompjuterit.

38. Cili është libri i adresave? Cili software përmban librin e adresave?

Menaxhimi i kontakteve dhe janë në kërkim për individët dhe bizneset që përdorin shërbimin e directory.

based on 12 ratings Computing, 2.0 nga 5 bazuar në 12 vlerësime
Rate kompjuterike Njohuri


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me shkencat kompjuterike ose në asnjë mënyrë në lidhje me njohuri kompjuterike.
 • Asnjë mesazh i lidhur

Një përgjigje të "Njohuri Kompjuterike"

 1. JustAnotherFag në 6 tetor, 2009 at 10:43 #

  Googled veten në këtë faqe për të lexuar një recention e Comedia Infatil për testin nesër. Pastaj unë të gjeni këtu. LoL WTF BBQ? Cilat janë këto pyetje? Pse gjashtë anti-virus software? Këto pyetje duket se nuk kanë rendin logjik dhe shumica për Windows dhe jo kompjuterët në tërësi

  '9. Shpjegoni se si ju të matur deri hapësirë ​​në hard disk. Sa hapësirë ​​tani është në dispozicion në hard drive tuaj?

  Ju klikoni mbi Disk Lokal (C :) pronat kështu që ju mund të shihni se sa shumë hapësirë ​​të përdorura dhe hapësirë ​​të lirë. Ka 30,4 GB hapësirë ​​të lirë. "Nuk ka partion C në GNU / Linux

  . "29 Çfarë po ndryshon?

  Kjo do të thotë që ne mund të përfaqësojë 256 karaktere me një zëvendësim. "Ju ndoshta do të duan të përfshijnë pse një bajt është 8 dhe jo 13 binar

Koment Kompjuterike Njohuri

« | »