.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Pije

Vodka pije

ALABAMA të folur me potere
2 Vodka cl
2 cl Southern Comfort
2 Amaretto cl
12 cl Lëng portokalli
1 dash e Grenadine sinjal për vazhdim qelqi
Bygges
Akull
ORANGE SPLIT
3 Vodka cl
3 Frangelico cl
Lëng portokalli gotë sinjal për vazhdim
Duke u ndërtuar
Portokalli Fetë
Ngrirë BANANANUTBREAD
2 Vodka cl
2 liker cl banane
2 Frangelico cl
2 topa e vanilje akullore
1/2 web
Lajthi
1 lugë e grimcuar akull mëdha Drink-syzet (40 cl)
Blender
Web pjatë
Baybreeze
6 Vodka cl
6 Cranberryjuice cl
6 cl gotë sinjal për vazhdim lëng Pineapple
Ice Bygges
BLACKRUSSIAN
4 Vodka cl
2 cl Kahlua Rocks xhami
Bygges
Akull
Bloody Mary
6 Vodka cl
Lëng domate
Kripë
Piper
Lëng limoni 1 lugë
2 pika tabasko
2 splashes Worcestershire salcë gotë sinjal për vazhdim
Ndërtuar (urdhër: Ice - erëza (jo kripë) - pijeve - Lëng domate - kripë!
(Selino Rod)
Akull
Blue e hënë
4 Vodka cl
2 cl Blue Curacao
Qelqi fruta sode sinjal për vazhdim
Mbushur me limonadë
Lemon Fetë
Bar koktej
BOSTON GOLD
3 Vodka cl
1 cl Creme de Bananes
Lëng portokalli gotë sinjal për vazhdim
Plotësoni me lëng portokalli
Portokalli Fetë
Dëngla
4 Vodka cl
4 Drambuie cl
2 Kahlua cl
7-up
Ice gotë sinjal për vazhdim
Hidh përbërësit direkt në xhami
CAJUNVODKATINI
5.5 cl Absolute Piper
0.5 cl Noilly vithe
3 pika të qelqit tabasko koktej
I trazuar
Chilli kuqe
Ice nëse Behagas
CapeCod
6 Vodka cl
12 cl qelqi Cranberryjuice sinjal për vazhdim
Bygges
Akull
CHIQUITA
4 Vodka cl
1 cl Creme de Bananes
disa banane pure
1 cl lëng limoni
1 lugë çaji shurup gotë shampanjë
I përzier
Sila në xhami
Portokalli Fetë
CHOPNUT
2 Vodka cl
2 Malibu cl
2 liker cl banane
3 cl Lëng portokalli
3 cl Gjysma & Gjysma gotë koktej
Shake
COLORADO BULLDOG
4 Vodka cl
2 Kahlua cl
10cl Gjysma & Half
Qelqi koks sinjal për vazhdim
I përzier
Akull
Mbushur me Coca Cola
Diktatori
4 Vodka cl
1 cl Peter Heering
1 cl Kajsi Brandy trondit gotë
I përzier
Sila në xhami
Akull grimcuar
Lemon Fetë
Vishnje
Dynamo
2 Vodka cl
4 cl qelqi Raphael koktej
I trazuar
Sila në xhami
LEMON Peel
FESTRUS
2 Vodka cl
2 cl Grand Marnier
2 cl Cinzano qelqi hidhur Koktej
I përzier
Sila në xhami
Aviator
2 Vargtass cl (vodka + boronicë lëng)
2 cl Lipovitan (pije energjike) qelqi Flygar (gota raki të vogël)
Kubike 1 akull
Ngrirë BLACK Irlandisht
2 Vodka cl
2 Kahlua cl
2 cl Bailey-së
2 scoops e akullore
1/2 lugë e grimcuar gotë verë akull
Të përziera në kupë blender
Grenzë
4 Vodka cl
2 liker cl banane
Ginger qelqi ale sinjal për vazhdim
Duke u ndërtuar
Akull
Lemon Fetë
GINANDME
3 cl Absolut Citron Vodka
3 cl Absolut Kurant Vodka
1 Lime cl
5 cl qelqi Cranberryjuice koktej
Shake
Arixhi
5 Vodka cl
1 benediktin cl
1 spërkatje Angostura Rocks hidhur xhami
I trazuar
Orange Peel
Ndrikull
3 Vodka cl
3 Rocks cl Amaretto xhami
Akull grimcuar
GOTL Å NDSKGRYNING
2 Vodka cl
4 Passoa cl
gjysma e Hidhur Lemon dhe Fruta sode sinjal për vazhdim Glass
Hidh përbërësit direkt në xhami
GREEN ALASKA
4 Vodka cl
Qelqi 2 cl gjelbër Creme de Menthe shampanjë
Trazuar me akull grimcuar
Bar koktej
Sytë e gjelbër
4 Vodka cl
2 cl Blue Curacao
12 cl Portokalli gotë sinjal për vazhdim lëng
I përzier
Akull
Lemon pykë
GreenSea
2 Vodka cl
2 cl gjelbër Creme de Menthe
2 cl vermut thatë gotë koktej
I trazuar
Sila në xhami
HAIRYNAVEL
3 Vodka cl
3 Peachtree cl
12 cl Portokalli gotë sinjal për vazhdim lëng
Bygges
Akull
Harvey Wallbanger
4 Vodka cl
2 Galliano cl
Lëng Më portokalli me lëng portokalli
HASHIBASHI
4 Vodka cl
2 Campari cl
12 cl Bitter Lemon gotë sinjal për vazhdim
Bygges
Akull
Huberta
2 Vodka cl
2 cl Kajsi Brandy
2 cl limoni gotë lëng Koktej
I përzier
Sila në xhami
JOJOMEN
3 cl Explorer lingonberry
3 Vargtass cl (vodka + boronicë lëng)
4-5 cl Lipovitan (pije energjike) trondit xhami
Duke u ndërtuar
3 cubes
KANGUR
4 Vodka cl
1 cl vermut thatë gotë koktej
I trazuar
Sila në xhami
LADY violet
2 Vodka cl
2 Gin cl
2 Roma cl
2 cl vermut thatë gotë koktej
I trazuar
Sila në xhami
Akull grimcuar
Lemon Fetë
MADRAS
6 Vodka cl
6 Cranberryjuice cl
6 cl Portokalli gotë sinjal për vazhdim lëng
Bygges
Akull
MARDESANREMO
3 Vodka cl
3 Roma cl
3 spërkatje qelqi Blue Curacao shampanjë
Akull grimcuar
Mello BALI
4 Vodka cl
2 Midori cl
12 cl Portokalli gotë sinjal për vazhdim lëng
I përzier
Akull
VEJUSHE Gëzuar
2 Vodka cl
2 cl Dubonnet
2 cl kimik Vermut
1 spërkatje Orange qelqi hidhur Koktej
I trazuar
Sila në xhami
MidnightSun
2 Vodka cl
2 Strega cl
Lëng portokalli
Një lëng pak limon
Qelqi Grenadine sinjal për vazhdim
Të përziera në një blender
MOSCOWMULE
6 Vodka cl
12 cl limonadë me xhenxhefil / limonadë me xhenxhefil
1 dash prej qelqi Roses Lime sinjal për vazhdim
Bygges
Akull
Pykë gëlqere dhe gjethe nenexhik
NIKITA
4 Vodka cl
2 cl Cointreau
2 cl limoni gotë lëng Koktej
I përzier
Sila në xhami
Pije freskuese me lëng portokalli
6 Vodka cl
Shurup
6 Lëng portokalli cl
6 cl limonadë (pije e butë) qelqi sinjal për vazhdim
Bygges
Akull grimcuar
Portokalli karafil
PEACH shtrydhje
3 Vodka cl
3 Peachtree cl
6 përzierje cl kosi
6 cl qelqi Cranberryjuice sinjal për vazhdim
I përzier
Akull
PERFECT JOHN
4 Vodka cl
2 cl Triple Sec
12 cl Portokalli gotë sinjal për vazhdim lëng
Bygges
Akull
2 wedges gëlqere
1 fetë e portokalli
Piggelin
4 Vodka cl
2 cl qelqi Midori sinjal për vazhdim
Duke u ndërtuar
Lëng portokalli, limonadë apo qumësht? (Pyetja !!)
Ragnar
6 cl Absolut Kurant Vodka
3 Lime cl
Gotë sinjal për vazhdim ruse
Duke u ndërtuar
Akull
Pykë gëlqere
RUSSIANBEAR
4 Vodka cl
2 cl Creme de kakao
2 cl krem ​​qelqi Koktej
I përzier
Sila në xhami
SALTYDOG
6 Vodka cl
12 cl qitros gotë sinjal për vazhdim lëng
Bygges
Akull
Salt edge në gotë
SCREAMINGORGASM
1.5 Vodka cl
1.5 cl Bailey-së
1.5 Amaretto cl (mund të reduktohet)
1.5 cl Kahlua
8 cl Gjysma & Gjysma sinjal për vazhdim Glass
Shake përziera të energjisë elektrike
Akull
Kaçavidë
4-6 Vodka cl
Lëng portokalli gotë sinjal për vazhdim
Plotësoni me lëng portokalli
SEABREEZE
6 Vodka cl
6 Cranberryjuice cl
6 Lëng qitros cl Madhe Pi-gota (40 cl)
Duke u ndërtuar
Akull
SEX - ON - E - plazh
3 Vodka cl
3 Peachtree cl
6 Cranberryjuice cl
6 lëng cl Portokalli Madhe Drink-gota (40 cl)
Duke u ndërtuar
Akull
SLAGBJ Z RN
3 Vodka cl
3 cl Blackberry liker
Qelqi fruta sode sinjal për vazhdim
Hidh përbërësit direkt në xhami
SMIRINOFFKICK
6 vodka cl
3 Lime cl
Ginger qelqi ale sinjal për vazhdim
Duke u ndërtuar
Akull
Lemon Fetë
Top dëbore
2 Vodka cl
4 Advocaat cl
Qelqi fruta sode sinjal për vazhdim
Ndërtuar dhe u zhvendos ashpër
NB: Në 3 - asnjë vodka, vetëm Advocaat !!
Strawberry Hill
3 Vodka cl
3 Dolfi cl
4 cl Lëng portokalli
4 cl krem ​​whipped gotë sinjal për vazhdim
I përzier
Akull grimcuar shumë
Sunstroke
4 Vodka cl
2 cl Triple Sec
12 cl qitros gotë sinjal për vazhdim lëng
Bygges
Akull
Lemon pykë
Suska
4 Vodka cl
1 cl gjelbër Curacao
1 uzo cl
10 Pineapple cl gotë sinjal për vazhdim lëng
I përzier
Sila në xhami
Portokalli Fetë
Bar koktej
VODKAFIZZ
4 Vodka cl
4 cl lëng limoni
2 teaspoons shurup Rocks xhami
I përzier
Sila në xhami
Vodka GIBSON
5.5 Vodka cl
0.5 cl qelqi Noilly vithe koktej
I trazuar
2 Jam Bulbs
Mund të dëshiruar në mënyra të ndryshme nga ana e mysafirit, p.sh. tronditur, apo rentutav me GLN në vend të vodka, kontrolloni !!
VODKASTINGER
4 Vodka cl
2 cl qelqi Creme De Menthe koktej
I përzier
Sila në xhami
WHITERUSSIAN
4 Vodka cl
2 Kahlua cl
12 cl qelqi Half & Half sinjal për vazhdim
Ice Bygges
Spider WHITE
2 Vodka cl
2 cl Crème de Menthe (e bardhë)
2 cl Creme de kakao (i bardhë) xhami koktej
I përzier
Sila në xhami
Woo - Woo
3 Vodka cl
3 Peachtree cl
12 cl qelqi Cranberryjuice sinjal për vazhdim
Bygges
Akull
Vanilla Sky
3 cl Vanilla Vodka
3 cl Sourz Pineapple Sprite Hidh vodka dhe liker në një shaker. Shake dhe tendosje në xhami. Plotësoni me Sprite dhe akull. Zbukuroni me pineapple.

based on 5 ratings Pije, 2.5 out of 5 në bazë të 5 ratings
Rate Pije


Projektet Related shkollore
Në vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me kokteje apo në asnjë mënyrë në lidhje me pije.

One Response to "pije"

 1. kar më 1 dhjetor, 2008 në 12:52 #

  Bardhë rus
  2-4 vodka cl
  2 cl Kahlua (liker kafeje)
  Një gotë e madhe koktej me restrerande qumështit

  ps për të marrë shije të ndryshme shijshme që ju mund të marrë vetëm çdo lloj tjetër shembull liker blueberries, atëherë ajo shije si një Milkshake

Koment kokteje

« | »