. Tani

Punimet e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Dreams

Pse janë ëndrrat e rëndësishme? Ka ëndrrat që shkaktojnë që ne të bëjmë diçka të jetës së tyre, për shembull, të punojnë me profesionin që ju doni të shkoni jashtë vendit dhe të shohin botën me ögon.Människor e tyre duhet të ëndërr. Nëpërmjet ëndrrave keni krijuar një të ardhme. Duke u bazuar në ëndrrat që ju pastaj mund të vendosni qëllime. Ashtu si shumë gjëra të tjera në jetë që ju duhet të keni durim me ëndrrat për të përmbushur ato. Një duhet të besojnë në veten tuaj dhe përcaktimin e qëllimeve të arsyeshme. Në mënyrë që të mos sëmuren në rrugën për qëllimin afatgjatë kështu që ju mund të vendosni qëllimet afat të shkurtër dhe për të marrë hap të vogël në një kohë.

Unë kam shumë ëndrra dhe qëllime në jetë. Ëndrra që po luftojnë për më tani dhe që do të thotë shumë për mua është se unë dua që të bëhet një floktar. Kjo është ëndrra që kam pasur që kur kam qenë i vogël. Që 2yrs tani, kjo ëndërr më bëri të zgjohem çdo mëngjes dhe shkojnë në shkollë dhe të bëjë të mira unë mund të për të arritur qëllimin tim.

Prindërit e mi kishin një qëllim ose në vend të një ëndërr. Ëndrra nuk ishte për veten e tyre, por për mua dhe vëllezërit e motrat e mia. Ata donin që ne të jetë më mirë. Ata donin që ne të merrni shumë mundësi për një të ardhme të begatë. Ëndrra e tyre është duke u realizuar. Unë jam përgjithmonë mirënjohës atyre për gjithçka që ata kanë dhënë mua në jetë.

Dreams ju bën të shkojnë përpara dhe të zhvillohet. Për të arritur ëndrrat e tyre duhet të besojnë në veten tuaj dhe për të luftuar. E vetmja gjë që mund të bëjë të pamundur ëndërr është frika e dështimit. Dreams nuk kanë kufij, por je ti ai që vendos se sa larg mund të shkoni. Dream on!

based on 2 ratings Dreams, 1.5 nga 5 në bazë të 2 ratings
Rate Dreams


Related schoolwork
Në vijim janë punë e shkollës është mbi të gjitha ëndrrat apo në asnjë mënyrë në lidhje me të ëndrrave.

Koment Dreams

« | »