.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Punon Shtrenjtë publike

Biletat për autobusë dhe metro janë thjesht shumë të shtrenjta, sidomos në Stokholm. Një udhëtim i vetëm kushton pothuajse 20 kr! Kam lexuar një artikull në lidhje udhëtojnë me autobus në Stokholm është më e shtrenjtë, në qoftë se ju paguani me para në dorë (mund të jetë se ju keni harruar kartën SL në shtëpi).

Unë e kuptoj se biletat janë të shtrenjta për SL duhet të marrë para, për të paguar pagat, stacionet hotelierike, trena, etj

Shumë më tepër do të marrë makinën për të punuar për të se çmimet e biletave janë kaq të shtrenjta.

Por në qoftë se SL uli çmimet e biletave do të më autobus dhe tren, i cili do të rrisë shitjet e biletave. SL do të fitojë nga shitja e biletave më të lira në vend shumë të shitur bileta më pak të shtrenjta. Kjo do të çojë në më pak makina në rrugë, e cila heq radhët e gjata të trafikut. Emisionet e dioksidit të karbonit do të reduktohet, pasi shumë njerëz do të fillojnë të luhaten në vend që të marrë makinën. Ajo do të jetë si mjedisi, njerëzit dhe sidomos të fituar të trafikut Stokholmit.

Unë mendoj se ideja ime është shumë e mirë, dhe janë të sigurt për të ndjehen më shumë si veten. Pra, bëni atë që ju mund të bëni këtë të ndodhë. Ju mund të dini se një politikan i cili mund të marrë këtë në parlament, çfarë mund ta di?.

Deri në çmimet e biletave të rritet kështu që ju gjithmonë mund të ngasin një biçikletë, ajo është e mirë për mjedisin.

Bojkotojnë transportit publik shtrenjtë!

based on 22 ratings Punimet shtrenjta publike, 3.9 out of 5 në bazë të 22 ratings
Norma fabrikë shtrenjtë kolektive


Lidhur me schoolwork
Projektet e mëposhtme janë shkollave që kanë të bëjnë vepra të shtrenjtë kolektive, apo në asnjë mënyrë në lidhje me fabrikën e shtrenjtë kolektive.
  • Asnjë mesazh i lidhur

One Response to "punëve kushtueshëm publike"

  1. Sandra më 13 dhjetor 2011 në 05:37 #

    Për të thonë se një udhëtim të thjeshtë prej 20 SEK është e shtrenjtë është për të gënjyer, këtu në DALARNA (plaaace mirën Suedisë) kushton 30 korona për të rinjtë për të shkuar 1 mil, pastaj shtoi 10 £ per mil ...

    Por unë pajtohem me ju në lidhje me bojkotimin e transportit publik të shtrenjtë!

Koment punët shtrenjtë publike

« | »