.nu

Schoolwork dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko schoolwork

Program Elektrike dhe Kompjuterike Electronics

Në programin e Energjisë Elektrike mund të mësojnë ndonjë gjë të rrumbullakët për Energji Elektrike dhe Elektronike.
Programi Elektrike jeni një nga programet Bisha në Word, dhe ju gjithmonë mund të gjeni ndonjë gjë si dealwith për Energjinë Elektrike, dhe që mund Am rreth jush. Në fillim Kur një Mendojnë lëngje për të filluar në programthat Energjisë Elektrike do të kërkojë një PËRGATITJEN dhe Lutem, fikse, Sepse Kjo është Duhet të jetë funny. Në vitin e parë që ju vijnë për të punuar me një gjë të vogël. P.sh. prerë kabllor, të ndryshuar llambë dhe për të ndryshuar siguresave, etj Por të mësuar shumë të madhe gjë.

Në vitin e ardhshëm të vijë te ju Mund Zgjidh programeve të ndryshme. Për shembull, Computer Elektronikë, OSE Elektricist, Elektronikë.

Unë do të tregoj për të gjithë programin si të formuar një parti të programeve Elektronikë.

Kompjuter Electronics
Kjo është një program PARË si të ardhur në Fjalën Kjo është programe shumë të rëndësishme dhe të mirë.
Programet kompjuterike janë të sistemit si ne. Ajo ka një tru dhe sistemin e di asgjë.
Nëse Ju Mendoni në vazhdim e sipër në Kompjuterike Elektronikë ardhur për t'ju mësojë themelet e saj.
P.sh. Word, Excel, Photoshop, programueshëm C ++, ndërtuar kompjuter, hacker, fix web faqe, e gabuar Kërkojnë, instaloni aplikacionet e Windows, etj Ju mund të gjeni shumë vende të lira në këtë program.

Inxhinier elektrik

Në qoftë se ju zgjidhni për të Elektricist ardhur për t'ju mësojë gjithë gjë tjetër, në programin-ju-mund të mblidhen dhe të largohen nga kabllo, install makinë, të krijojë wallsocket të re, e ndërtuar Voltage Qendrore, thats të jam programe të dhunshme dhe të lehtë për të gjetur punë.

Elektronikë

Ky program është i ndjeshëm dhe Se akull tërheqje mallrat e ndryshme P.sh. Software dhe Hardware.
Shumica e saj është software-si-por mund të përdorni me të ndërtuar qark në kompjuter ose televizion, radio, çdo gjë si të mëngjesit në Electronics. Ju Mund Build përforcues mbi Cili efekt të doni.
Ajo është programimi i mirë, ju mund të gjenden ende punë.

Program Elektrike Rate dhe Kompjuterike Electronics


Related schoolwork
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me Programin e Energjisë Elektrike dhe Kompjuterike Elektronikë apo në asnjë mënyrë në lidhje me Programin e Energjisë Elektrike dhe Kompjuterike Electronics.

Koment Programin Elektrike dhe Kompjuterike Elektronikë

« | »