. Tani

Punën e shkollës dhe ese nga shkolla e mesme
Kërko për projektet shkollore

Etikë

Topic: Etika

I parë Kthejeni atë etikë në një libër fjalë, ai thotë se kjo do të thotë: Studimi i sjelljeve dhe moralit.
Kështu, me fjalë të kuptuar më thotë në kasolle aktuale ached ditur.
P.sh. Të jesh në gjendje të sillen si duhet në një tubim të njerëzve është që të ketë etikë, të mos jetë
impulsiv dhe të veprojë pa menduar është që të ketë etikë. 2 Sipas budizmit duhet natyrisht të gjeni disa vlera në njeriun, pasi që njeriu bëhet njeri, pasi u kafshët dhe njerëzit duhet të kenë qenë të shenjtë, pasi që ajo është aq afër Nirvana. Dhe ne krahasojmë njerëzit me gjëra materiale, ajo ka një vlerë të madhe, sepse ajo është aq komplekse strukturuar që ne nuk e kuptojmë edhe tani na në të gjitha pjesët. Vlerat njerëzore kanë qenë gjithmonë rreth disa kohë më parë u ngrit fe. Vetëm për të përzënë slavery've mori të bëjë me të, sepse ajo në mënyrë indirekte pohoi se shoferi robi ka një vlerë më të mirë se sa skllevër. Dhe të drejtat e njeriut erdhi të quhet zyrtarisht dhe kjo ishte pas Luftës së Dytë Botërore, kur Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimit Sovjetik vendosën për të krijuar diçka të quajtur OKB. Kjo ishte një nga rregullat e para që gjithkush ka të njëjtën vlerë nëse ngjyra apo feja. Por sapo ajo është atje me materiale, në qoftë se ju shikoni në atë që një person ka vlerë nga vizioni kapitalist nuk mund një person me aftësi të kufizuara të marrë një vlerë të lartë, kapaciteti i prodhimit të saj është jashtëzakonisht i ulët.

3 E gjitha mund të jetë për shkak të prodhimit të hormoneve, por sipas meje ai ka për
ndjenjat e njeriut dhe në rritje deri në të bërë, ju praktikë atë që predikojnë. Merrni humbur kur
ajo është e vogël ndoshta do smacking fëmijët e tyre si edhe.

4 Sipas librit: ajo është për shkak se besimet tona morale po ndryshon dita në ditë.
Çdo gjë varet nga emocionet tona për këtë ditë. Dhe këtë unë pajtohem shëmtuar.

5 Bota jonë nuk është e drejtë. Ju nuk mund të merrni një shoqërie të drejtë për aq kohë sa ne jetojmë në një
Shoqëria kapitaliste, ku secili është menduar kryesisht për veten e tyre. Nëse ne shikojmë në shoqërinë e sotme
ne shohim p.sh. Emigrantët nuk gjejnë punë, edhe pse ata kanë njohuri ... po kjo është e qartë se
kanë gjuhën për të bërë, ata do të punësojë atë që kupton vendimet e dikujt, pjesërisht për shkak të
Kultura ata u rrit me.
Çfarë ka dashuri të drejtësisë për ta bërë këtë është me ndjenjat e një personi dhe rreh bërë
faji është asgjë për të bërë në lidhje me, ju thjesht duhet të jetojnë me të. Përpjekjet për dështim
jep vetëm vuajtje.

6 Sipas meje ju nuk mund të mendoj si ky, në grupe të ndryshme. Një ende duhet të peshojnë të gjithë
Vendimet e kemi bërë në fund të fundit. Por kjo natyrisht varet në atë situatë që ju jeni në
për të gjitha situatat janë unike, por mund të jetë pak a shumë të barabartë me njëri-tjetrin. Kështu që unë
i cili u rrit deri në materialiste do të grupojnë ato si kjo edhe pse unë nuk besoj në të:
I parë Etika rrethanore
2 Sinn Ekipi Etika
3 Etika detyrë
4 Etika pasojë

7 Fal mua, por unë e di asgjë rreth kësaj gruaje dhe pamje e saj në jetë dhe unë
për fat të keq nuk mund të gjeni çdo gjë rreth saj në librin tonë

based on 2 ratings Etika, 5,0 nga 5 në bazë të 2 ratings
Etika Rate


Schoolwork ngjashme
Vijim janë projekte shkollore që kanë të bëjnë me etikën ose në ndonjë mënyrë lidhur me etikën.

Komentojë mbi Etikës

« | »